Aranızda aradığım programları bula bileceğim bir site bilen var mı ?
Dostum Aradığın ProgramLar baya büyük programLar yani 1 Cd Lik faLan koLay koLay hiç bir sitede buLamazsın .. Ancak biriLerinden CD çektirebiLirsin ..
SewgiLerimLe !! ..
bu topic i yeni gordum gec oldu ama guc olmasın. AutoCad yerine İntelliCAD kur aynısı menuler hersey. fark ı fıyat ı AutoCad 4500ê İntelliCad 200$ mıydı neydi. adresiwww.adeko.com.tr
:) fiyat değiL meseLe internetten buLmak istemesi dostum ..
arkadaş ben mersindeyim istersen bana kaptan@bolmail.com dan uLaş sana bi cd ye çekip kargo iLe yoLLi 2 günde aLırsın .. Benden oLsun ..
SewgiLerimLe !! ..
Lisansını da yollucaksın heralde...
autocad felan hikaye bunlar mimar programlar?d?r gercekten biseyler yapmak istersen catia,slidworks, ideas,pro enginner bulman? tavsiye ederim. internette ovenetten(dosya paylas?m program?) bulabilirsin ama boyutlar? 300-1.5 gb aras?nda deisiyor.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by parextde</i> <br />autocad felan hikaye bunlar mimar programlar?d?r gercekten biseyler yapmak istersen catia,slidworks, ideas,pro enginner bulman? tavsiye ederim. internette ovenetten(dosya paylas?m program?) bulabilirsin ama boyutlar? 300-1.5 gb aras?nda deisiyor. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
autocad hikaye ilginç[arindr] korsan satanlardfan acad2004 ü bulabilirsin intrenetten uğraşma uzun sürer