Şimdi Ara

Auto cat gibi tasarım programları lazım !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aranızda aradığım programları bula bileceğim bir site bilen var mı ?

• Dostum Aradığın ProgramLar baya büyük programLar yani 1 Cd Lik faLan koLay koLay hiç bir sitede buLamazsın .. Ancak biriLerinden CD çektirebiLirsin ..

SewgiLerimLe !! ..
  • bu topic i yeni gordum gec oldu ama guc olmasın. AutoCad yerine
    İntelliCAD kur
    aynısı menuler hersey.
    fark ı fıyat ı
    AutoCad 4500ê İntelliCad 200$ mıydı neydi.
    adresiwww.adeko.com.tr
  • :) fiyat değiL meseLe internetten buLmak istemesi dostum ..

arkadaş ben mersindeyim istersen bana kaptan@bolmail.com dan uLaş sana bi cd ye çekip kargo iLe yoLLi 2 günde aLırsın .. Benden oLsun ..

SewgiLerimLe !! ..
  • Lisansını da yollucaksın heralde...
  • autocad felan hikaye bunlar mimar programlar?d?r gercekten biseyler yapmak istersen catia,slidworks, ideas,pro enginner bulman? tavsiye ederim. internette ovenetten(dosya paylas?m program?) bulabilirsin ama boyutlar? 300-1.5 gb aras?nda deisiyor.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by parextde</i>
    <br />autocad felan hikaye bunlar mimar programlar?d?r gercekten biseyler yapmak istersen catia,slidworks, ideas,pro enginner bulman? tavsiye ederim. internette ovenetten(dosya paylas?m program?) bulabilirsin ama boyutlar? 300-1.5 gb aras?nda deisiyor.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

autocad hikaye ilginç[arindr]
    korsan satanlardfan acad2004 ü bulabilirsin
    intrenetten uğraşma uzun sürer
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Full Body en iyi program mı?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • www.cigicigi.com sitesinde aradıgın web tasarım programlarının bir cogu Var . yadawww.inndir.com dan programın adını yazarak bulabilirsin ..
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Goker</i>
    <br />www.cigicigi.com sitesinde aradıgın web tasarım programlarının bir cogu Var . yadawww.inndir.com dan programın adını yazarak bulabilirsin ..
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

hö ?? Kardeş iyimisin diyorum sana başka bişi demiyorum ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.