Şimdi Ara

rog poisons!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunda yeniyim poisons skilini öğrenmedim ve lvl 60 oldum . şimdi öğreneyim dedim shehthul diye treinerci bir görev veriyo. fakat görevle na ypacağımı bulamıyorum . wowhead te bişeyler anlatıyo anlamdım görev faild oluyor . lütfen bilen biri tane tane anlatsın kaç saat oldu bu görevle uüraşıyom 2. konuyu açtığım için kusura bakmayın...

• 60 level kadar nasıl kastın poison olmadan

görevde sana flare verir, barrensta bi yere gidip o flare i ateşleyince bi dwarfla friend oluyosun ve konuşup başka görev veriyo, yine o bölgeye yakın bi kuleyi temizleyince key düşüyor, ve en üstte de bi kutu açıp lootluyosun sonra tamamlanmış oluyor.

Orjinalden alıntı: diablo2

arkadaşlara katılmamak elde değil :D

görevde sana flare verir, barrensta bi yere gidip o flare i ateşleyince bi dwarfla friend oluyosun ve konuşup başka görev veriyo, yine o bölgeye yakın bi kuleyi temizleyince key düşüyor, ve en üstte de bi kutu açıp lootluyosun sonra tamamlanmış oluyor.

kaç ta alınıyor poisons görevi?
    Intel i7 6700K || MSI Z170A Gaming M5 || 2*8GB Kingston HyperX DDR4 3100 MHZ || MSI Gaming X GTX 1080 || 128 GB HyperX SSD + 500 GB WD Caviar Black || Corsair Graphite 780T Arctic White || Corsair 750w
  • 20 desek seni üzmüşmü oluruz
    ||Aerocool Xpredator||Intel i5 2500K||Msi Z68a Gd65(g3)||Corsair 120Gb Force GT|| ||Corsair Hydro H80||WD Caviar Black||Corsair Vengeance 8 Gb 1600 Mhz CL9|| ||Sapphire 7870 O.C. Edition||Dell U2312HM||Seasonic X-Series 760W 80 Gold|| N-Gage QD>>Iphone 3G-3GS>>Galaxy S2>>HTC One X>>Galaxy S3>>Note 2 || PS3 Slim 160GB
  • üzmüş olursun çünkü bir kere de bi görevi zamanında yapsam tam süper olcak
    Intel i7 6700K || MSI Z170A Gaming M5 || 2*8GB Kingston HyperX DDR4 3100 MHZ || MSI Gaming X GTX 1080 || 128 GB HyperX SSD + 500 GB WD Caviar Black || Corsair Graphite 780T Arctic White || Corsair 750w
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RARE MAGİC LEGEND NOVA
    14 yıl önce açıldı
    Shadow Daggers
    11 yıl önce açıldı
    Athene's Unholy Grail (Yeni item)
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oha harbi be abi

neyse öğrenmemek ayıp

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.