Şimdi Ara

Satılık HTC TOUCH (KVK Garantili Sıfır 1gb Hafıza Kartı ile)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Estore Sitesinden 24.12.2007 tarihli Faturaya sahip Hiç Kullanılmamış HTC Touch
    Elimde iki Adet olduğundan 1 tanesi Satılıktır.(Kendim Blackberry 8820 Kullanıyorum)
    Full Kutulu Tüm Aksesuarlarıyla birlikte.
    Sadece bir defa kutusu açıldı (Satmadığım diğer HTC ingilizce olunca Bunun Türkçe olup olmadığına bakmak için kutusu açılıp telefon 1 dafa açıldı sim kart takılmadan Türkçeleştirme kodunu bulamamıştım bulmak için kutuyu açtım(Meğerse Türkçe kodları dışında ki jelatinleymiş neyse Turkceli arayıp Türkçeleştirme kodunu aldım diğerini Türkçeleştirdim istenirse bunuda Türkçeleştirirm veya size kodu veririm Siz kendiniz Türkçeleştirirsiniz)
    Piyada satış Fiyatı 879 YTL (http://www.estore.com.tr/EStore/Products.aspx?catalog=Turkcell&productid=CE01128(44000000))
    650 YTL ye Satıyorum

Satın Almak isteyen arkadaşlar Pm ile müracaat etsinler Lütfen.
    Hafta içi Ümraniye den Hafta Sonuda Altunizadeden Teslim Edebilirim.Satın Almak isteyen Arkadaşlar bu civarda bir yerde buluşup alabilirler(iş Yoğunluğu nedeniyle Karşılara pek geçemiyorum ürünü hızlı teslim almak için Anadolu yakasına gelebilecek arkadaşların irtibata geçmesi daha iyi olur.
    Ayrıntılı bilgi almak soru sormak isteyenler Pm atabilir.
    Ürünün Fotoğraflarını isteyen olursa Kutuyu açıp onlar için Foto çekebilirim.
    Kutu İçeriği : Kullanma Kılavuzu, Şarj Cihazı, Standart Pil, USB Kablo, Stereo Kulaklık,1 gb Hafıza Kartı
    Saygılarımla
    (Cihaz Turkcell Kullanıcıları içindir)

Cihazın Resmi Sayfası :http://www.htctouch.com/
    Örnek Resim
     Satılık HTC TOUCH (KVK Garantili Sıfır 1gb Hafıza Kartı ile)

NOT:Sitede PM sistemindenden veya benim PC den kaynaklanan bir sorun var sanırım PM leri çok geç fark ediyorum
    İlgilenen arkadaşlar PM attıkdan sonra buraya not düşerlerse cevap verme sürem kısalacaktır
    ayrıca msn için ironmaster_ist@hotmail.com adresinden de irtibata geçebilirsiniz
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Ürün drmusic isimli üyeye satılmıştır.
    Çok düzeyli bir alışveriş oldu Kendisine Çok Teşekkür Ediyorum
    inşallah Tekrar bir alışverişte Daha karşılaşırız

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.