Şimdi Ara

ARAÇ DEĞİŞTİRECEĞİM KIYASLAMA(NİSSAN-SEAT-MAZDA-SKODA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2001 model 100 beygir benzinli sunroof hariç full bir polo classic arabam var takas yöntemiyle aracımı değiştirmeyi düşünüyorum istediğim arabayıda bu yöntemle galeriden alabilirim heralde,dolayısıyla 2001 model 16 v 100 hp ve abs,orjinal teyb,yolcu sürücü hava yastığı,metalik boya,klima,ayarlanabilir direksiyon,elektrikli aynalar,ve otomatik yan camlar özellikleri ,6 ay öncede michelen 4 lastiği yeniledim 88000 km de kaçtan aşagıya takasta saydırmamalıyım sınırım ne olmalı yardımcı olun,

ikinci olarak ;

2004-2005 eski kasa(bir önceki kasa) seat toledo signo (full)
    2004-2005 nissan primera yeni kasa full paket
    2004-2005 mazda 3 en son kasa full paket
    2004-2005 skoda oktavia full paket

bu sekment deki araçları tercih edeceğim takas sonucu ,hangisini etmeliyim; istediğim kıyaslar satılabilirliği (ikinci el piyasası, yedek parça,performans,vb özelliklerdir her konuda kıyaslarsanız sevinirim.

• daha çok topick acacakmısın ?
  • mazda yı al diyeyim de sen de rahat et forum da....
  • Bütçe ne kadar onu belirtirsen daha yararlı olur. Polo'nun üstüne en fazla ne kadar koyabilirsin. Polo tahmini olarak 11.000 ile 14.000 arasına gider diye düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: engineerkaan

2001 model 100 beygir benzinli sunroof hariç full bir polo classic arabam var takas yöntemiyle aracımı değiştirmeyi düşünüyorum istediğim arabayıda bu yöntemle galeriden alabilirim heralde,dolayısıyla 2001 model 16 v 100 hp ve abs,orjinal teyb,yolcu sürücü hava yastığı,metalik boya,klima,ayarlanabilir direksiyon,elektrikli aynalar,ve otomatik yan camlar özellikleri ,6 ay öncede michelen 4 lastiği yeniledim 88000 km de kaçtan aşagıya takasta saydırmamalıyım sınırım ne olmalı yardımcı olun,

ikinci olarak ;

2004-2005 eski kasa(bir önceki kasa) seat toledo signo (full)
    2004-2005 nissan primera yeni kasa full paket
    2004-2005 mazda 3 en son kasa full paket
    2004-2005 skoda oktavia full paket

bu sekment deki araçları tercih edeceğim takas sonucu ,hangisini etmeliyim; istediğim kıyaslar satılabilirliği (ikinci el piyasası, yedek parça,performans,vb özelliklerdir her konuda kıyaslarsanız sevinirim.

kullan test et kendin karar ver

• 2004-2005 SKODA OCTAVIA FULL PAKET varken alınır
  • quote:

Orjinalden alıntı: over and under

2004-2005 SKODA OCTAVIA FULL PAKET varken alınır

+"2004-2005"
  • Kardeşim bende nissan note 1.5 dcı var bence bunuda aklında bulundur. Ben çok memnunum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.