Şimdi Ara

Command & Conquer: Red Alert 3 (2008) / Uprising (2009) [ANA KONU] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.255
Cevap
2
Favori
150.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AntiX

Red Alert 3 gelsede kopsak...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: AntiX

Aynenzamanında az mı oynadım 2 yi

• quote:

Orijinalden alıntı: seF[o]

quote:

Orjinalden alıntı: AntiX

Aynenzamanında az mı oynadım 2 yi

Alıntıları Göster

Command & Conquer: Red Alert 3 resmi olarak duyuruldu

Electronic Arts yaptığı açıklama ile geliştirmekte olduğu RTS oyunu Command & Conquer: Red Alert 3'ü resmi olarak duyurdu. PC, PS3 ve Xbox 360 platformları için hazırlanan ve Electronic Arts: Los Angeles tarafından geliştirilen oyunda Sovyetler Birliği geçmişteki güzel günlerine dönmek ve tarihi değiştirmek için zamanda geriye gidecek ancak yapılan bir hata nedeniyle alternatif bir zaman dilimi yaratılacak. Bu zaman diliminde ise herşey tamamiyle değişmiş olacak ve dünyanın yeni gücü Japon İmparatorluğu (The Empire of the Rising Sun) olmuş olaca

Oyunun konusundan da anlaşılacağı gibi oyunda 3 tane ırk bulunacak. Eski Red Alert oyunlardan hatırladığımız ünitelerinde bulunacağı oyunda deniz savaşları da yer alacak. Tabii ki oyunda akıllı yunuslarımız da bulunuyor. Tüm bunlarında yanında RTS oyunlarında bir ilk olarak oyunun ana senaryosunu Co-Op olarak oynayabileceğiz. Red Alert 3, ekran görüntülerinden de anlayabileceğiniz gibi Command & Conquer 3: Tiberium Wars'ta da kullanılan SAGE grafik motorunun geliştirilmiş bir versiyonu kullanılarak geliştirilecek.

Command & Conquer 3: Kane's Wrath'ı alanların 2008'in Yaz aylarında beta testlerine (sadece PC platformu için geçerli) katılabileceği Command & Conquer: Red Alert 3'ün ne zaman piyasaya sürüleceği ise henüz bilinmiyor.
    TRgamer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 14 Şubat 2008; 17:02:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: devmanetihad

Command & Conquer: Red Alert 3 resmi olarak duyuruldu

Electronic Arts yaptığı açıklama ile geliştirmekte olduğu RTS oyunu Command & Conquer: Red Alert 3'ü resmi olarak duyurdu. PC, PS3 ve Xbox 360 platformları için hazırlanan ve Electronic Arts: Los Angeles tarafından geliştirilen oyunda Sovyetler Birliği geçmişteki güzel günlerine dönmek ve tarihi değiştirmek için zamanda geriye gidecek ancak yapılan bir hata nedeniyle alternatif bir zaman dilimi yaratılacak. Bu zaman diliminde ise herşey tamamiyle değişmiş olacak ve dünyanın yeni gücü Japon İmparatorluğu (The Empire of the Rising Sun) olmuş olaca

Oyunun konusundan da anlaşılacağı gibi oyunda 3 tane ırk bulunacak. Eski Red Alert oyunlardan hatırladığımız ünitelerinde bulunacağı oyunda deniz savaşları da yer alacak. Tabii ki oyunda akıllı yunuslarımız da bulunuyor. Tüm bunlarında yanında RTS oyunlarında bir ilk olarak oyunun ana senaryosunu Co-Op olarak oynayabileceğiz. Red Alert 3, ekran görüntülerinden de anlayabileceğiniz gibi Command & Conquer 3: Tiberium Wars'ta da kullanılan SAGE grafik motorunun geliştirilmiş bir versiyonu kullanılarak geliştirilecek.

Command & Conquer 3: Kane's Wrath'ı alanların 2008'in Yaz aylarında beta testlerine (sadece PC platformu için geçerli) katılabileceği Command & Conquer: Red Alert 3'ün ne zaman piyasaya sürüleceği ise henüz bilinmiyor.
    TRgamer

Alıntıları Göster
    Sonbahardan önce çıkacağa benzemiyor. Artık ikinci bir Kasım vak'ası yaşanacağa benziyor. (2007 Kasım)

• quote:

Orijinalden alıntı: SolidRock

Sonbahardan önce çıkacağa benzemiyor. Artık ikinci bir Kasım vak'ası yaşanacağa benziyor. (2007 Kasım)

Alıntıları Göster
    Sonunda...................
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razorback

Sonunda...................

Alıntıları Göster
    grafikler kötü ve özentisiz.klasik ve yeniliksiz..tiberum un motoru al bol lighting ekle modelleri ra serisine uydur sat olayı bence.oynanabilirlik olarakda HALA bir gelişme yok.Sabit aynı ra tarzı....
    sc2 derim ben hala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekoc

grafikler kötü ve özentisiz.klasik ve yeniliksiz..tiberum un motoru al bol lighting ekle modelleri ra serisine uydur sat olayı bence.oynanabilirlik olarakda HALA bir gelişme yok.Sabit aynı ra tarzı....
    sc2 derim ben hala.

Alıntıları Göster
    gerçek olamayacak kadar güzel bi haber
  • quote:

Orijinalden alıntı: asilbaba

gerçek olamayacak kadar güzel bi haber

Alıntıları Göster
    EN SONUNDA BEE... PS3'e de geliyor... Allah be
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekoc

sc2 derim ben hala.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: bekoc

sc2 derim ben hala.

sc2'yi maymun eder bu oyun..

• quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

quote:

Orjinalden alıntı: bekoc

sc2 derim ben hala.

sc2'yi maymun eder bu oyun..

Alıntıları Göster
    Efsana strateji geri dönüyor, süper haber sabırsızlıkla bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: OnuR

Efsana strateji geri dönüyor, süper haber sabırsızlıkla bekliyorum

Alıntıları Göster
    Vay yine cümbüş var desenize

• quote:

Orijinalden alıntı: Digiali

Alıntıları Göster
    Güzel bir haber daha sonunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Digiali

Alıntıları Göster
    Grafikler şimdiden guzel duruyor bide oyun tam anlamıyla yapıldıgında ne olur allah bilir... Oyunu sabırsızlıkla bekliyorum. Bu arada Tessla Gemi super durmuş. :)

Edit: sonradan farkedilen bişi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huntercem -- 14 Şubat 2008; 21:03:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuRk_OyUnCu

Güzel bir haber daha sonunda

Alıntıları Göster
    hobaa süper yaa çok iyi bi haber

• quote:

Orijinalden alıntı: Error 404

Alıntıları Göster
    Oyunu resmi sitesi acildi;

www.ea.com
    404 - Official EA Site
    http://www.ea.com/redalert/main.jsp

Oyun resmi forum sitesi;

Resmi forum sitesinde RA3 un dx10 desteginin olup olmayacagina dahil bir baslik acilmis;

Well I think it's time for C&C to move further. DX 10 should be a nice step right, definitely now with RA 3 coming.
    What do you guys think?
    Will RA 3 be dx10 compatible?

EA yetkilisi ise su cevabi vermis;

It's a pretty sure bet we can expect DX10 in RA3.

Haydi bakalim hayirlisi bekliyoruz ama ben isterdimki sifirdan dx10.1 destekli bir oyun motoru yazilsaymis keske.Oyun belliki 2008 in son ceyregi veya 2009 un ilk ceyreginde cikacak.

Guzel olan C&C3 KAne alan herkes RA3 beta tester olabilecekmis umarim bir terslik olmaz boylece yazin RA3 oynayamaya baslayabiliriz tabi original olarak alacaklar icin gecerli bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Error 404

Alıntıları Göster
    evet olay budur 2 sini az kasmadık çıkmasını ümit ediyordum güzel olacak strateji oyunları arasında ensevdiğimdi görüyüm ea games yaza çıkart şu oyunu biri beni tokatlasın

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_550

evet olay budur 2 sini az kasmadık çıkmasını ümit ediyordum güzel olacak strateji oyunları arasında ensevdiğimdi görüyüm ea games yaza çıkart şu oyunu biri beni tokatlasın

Alıntıları Göster
    efsane geri dönüyorrrr.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_550

Alıntıları Göster
    İlk defa bi oyun haberi için sevindim valla.Üniversite yıllarım az sabahlamadık bu oyun başında.Evde 2 bilgisayarı birbirine bağlar saatlerce kapışırdık

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur

İlk defa bi oyun haberi için sevindim valla.Üniversite yıllarım az sabahlamadık bu oyun başında.Evde 2 bilgisayarı birbirine bağlar saatlerce kapışırdık

Alıntıları Göster
    Guzel bir resim daha;

• quote:

Orijinalden alıntı: killnOd

Guzel bir resim daha;

Alıntıları Göster
    bakalım min. system requirements ne olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark4lon3

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Dark4lon3

BFME2 ve C&C3:TW ile aynı olur, çünkü aynı motoru kullanıyor bu da.

Yalnız bunda da 30 fps sınırı olacaksa RA2'deki olayların hızlı hızlı gelişmesine alışık biri olarak bu durumdan hoşnut olmam.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.