Bildirim
localhosta bağlanamadım ödevim var lütfen yardımm
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Emin olmamakla birlikte mysql'in çalışmadığını düşündüm.
Başlat > Programlar'dan Mysql 'i bulun ve önce "stop Mysql "i sonrada Start Mysql'i çalıştırın bakalım. -
mysql yüklü ama wnamp sarıda sunucu çevrimdışı diyor -
wampp 'ı daha önce hiç kullanmadım. Kaldırıp tekrar yükleyebilrisiniz.
easyphp.org 'da bu sorun için 2 çözüm önermişler.
http://www.easyphp.org/faq.php#9
quote:
2 main reasons for that:
* "localhost" is not defined in the system. Edit the "hosts" file inside the WINDOWS directory (if this file doesn't exist, rename the "hosts.sam" file to "hosts") and add the following line :
127.0.0.1 localhost
(the "hosts" file can also be found inthe: WinNT\System32\Drivers\etc path with windows 2000 or windows XP).
* A firewall denys access to the mySQL server: open the 3306 port connection from your Firewall features.
1-) localhost siteminizde tanımlı değildir., Windows dizini içindeki hosts dosyasını düzenleyin. (eğer böyle bir dosya yoksa, hosts.sam dosyasının adını hosts olarak değiştirin ve şu satırı ekleyin.
127.0.0.1 localhost
2-) Güvenlik duvarınız 3306 numaralı porta erişimi yasaklamış olabilir. Güvenlik duvarını kapatıp deneyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaviAteş -- 20 Ocak 2008; 16:42:37 >
-
teşekkür ederim hjallettim..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X