Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
596.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vozer

Bu da şuanki durum. Aynı dosyanın netlod ve rapid hızları.

NETLOAD

RAPID

Alıntıları Göster
    Rapidshare'in iyice suyunu çıkardığını düşündüğümden artık Premium hesap almıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadow_Shooter

Rapidshare'in iyice suyunu çıkardığını düşündüğümden artık Premium hesap almıyorum.

Alıntıları Göster
    Rapid iyice sıkmaya başladı premiumla 60-85 arası indiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnuR

Rapid iyice sıkmaya başladı premiumla 60-85 arası indiriyor.

Alıntıları Göster
    Şuanda Premium ile 10 kb/s civarı indirebilirken free olarak denediğimde 90 kb/s ile indirebiliyorum. Yani rapid bana diyor ki: "sen nasılsa para verdin eşek gibi bekle geri alamazsın paranı, senin verdiğin para ile sana vaadettiğim sınırsız hızı free'lere yönlendiriyorum ki onlar da premium alsın. Yani uzun lafın kısası sen salaksın"

• quote:

Şuanda Premium ile 10 kb/s civarı indirebilirken free olarak denediğimde 90 kb/s ile indirebiliyorum. Yani rapid bana diyor ki: "sen nasılsa para verdin eşek gibi bekle geri alamazsın paranı, senin verdiğin para ile sana vaadettiğim sınırsız hızı free'lere yönlendiriyorum ki onlar da premium alsın. Yani uzun lafın kısası sen salaksın"

Alıntıları Göster
    Rapide mp-3 yüklemek yasak mı arkadaşlar? Farkedilirse silinir mi? Yasal işlem başlatırlar mı?
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: vozer

aynen öyle

• quote:

NETLOAD

RAPID

Alıntıları Göster
    quote:

NETLOAD

RAPID

ah bi de download yöneticisi kullansanız kullandırsanız...

idm ile hiç bi problem yok. dh ye ve birçok yurtiçi siteye bile doğru düzgün bağlanamazken rapid den 230kb ile dosya çekiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: orion@bl

Rapide mp-3 yüklemek yasak mı arkadaşlar? Farkedilirse silinir mi? Yasal işlem başlatırlar mı?

Alıntıları Göster
    @vata

Aylardır full hızda IDM ile Level 3(3) den çekiyorum, şuan 70-80lerde geziyor ne iş ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aahastra

quote:

Orjinalden alıntı: yengecx

Free olarak dünden beri 230kb/s altina düsmedi, iflas etmeye kararlilar bu sefer bunlar. 10gb indirmek icin birde interneti hizinin yukselttirmek gerekir cogu kisiye, böyle biraksinlar aman fazla gurcalamasinlar gaymak gibi iniyor.

yaw prem. la 20-40 arası yaaawww

Alıntıları Göster
    @OnuR Orbit ve Flash Get ikilisiyle 100ün altına kolay kolay düşmüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: kangaetemo

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: smd

Ben IDM'den çok memnunum aylardır 100üstü ile çekiyor gece de öyleydi ama şuan %20kaybım var rapidden kaynaklanıyor bu da onu belirtmek istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: OnuR

@vata

Aylardır full hızda IDM ile Level 3(3) den çekiyorum, şuan 70-80lerde geziyor ne iş ?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: OnuR

@vata

cogent kullan.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1200gs

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: PMD

quote:

Orjinalden alıntı: smd

ikisini birden mi kullanmak gerek

Yoo gerek yok ben orbiti rapid dışı yerlerde kullanıyorum çünkü direct-download yaptığım için orbitte sorun çıkıyor genelde o yüzden bazı yerlerde rapidden çok kolay link ekleme olayı için flash get kullanıyorum

orbit kullanırken de 105in altına düşmüyordu o ayrı mesele tabi :)

• quote:

NETLOAD

RAPID

Alıntıları Göster
    quote:

NETLOAD

RAPID

ben niye netload dan 20kusurle indiriyom?

• quote:

Orijinalden alıntı: emrah2008

quote:

NETLOAD

RAPID

ben niye netload dan 20kusurle indiriyom?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar idm ın ayarlarını bilen varsa benimle paylaşabilirlermi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: slyavci

arkadaşlar idm ın ayarlarını bilen varsa benimle paylaşabilirlermi acaba

Alıntıları Göster
    Sabahları 1Mbit bağlantı ile 100KB/sn'den fazla bir hızla indiriliyor ama hız akşama doğru yavaş yavaş azalıyor, 10KB/sn'ye kadar düşüyor... 1 haftadır durum böyle... Şu anki hız 25KB/sn civarında...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zikzak

Sabahları 1Mbit bağlantı ile 100KB/sn'den fazla bir hızla indiriliyor ama hız akşama doğru yavaş yavaş azalıyor, 10KB/sn'ye kadar düşüyor... 1 haftadır durum böyle... Şu anki hız 25KB/sn civarında...

Alıntıları Göster
    Bende kaç gündür ana avrat sövüyordum telekoma meğer yavaşlık rapiddenmiş ben IDM kullanıyorum 1mb bağlantıda 60-70 le çekiyor bazen düzeliyor 110la çekiyor ama hiç stabil değil devamlı düşüp yükseliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CCYBORG

Bende kaç gündür ana avrat sövüyordum telekoma meğer yavaşlık rapiddenmiş ben IDM kullanıyorum 1mb bağlantıda 60-70 le çekiyor bazen düzeliyor 110la çekiyor ama hiç stabil değil devamlı düşüp yükseliyor.

Alıntıları Göster
    Ben de idm kullanıyorum.Herkesinki gibi rapidden indirirken çok yavaş indiriyor.Ayrıca hız göstergesi sürekli hareketli değil.2 saniye sabit kalıyor sonra tekrar oynuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Choppe®

Ben de idm kullanıyorum.Herkesinki gibi rapidden indirirken çok yavaş indiriyor.Ayrıca hız göstergesi sürekli hareketli değil.2 saniye sabit kalıyor sonra tekrar oynuyor.

Alıntıları Göster
    bence idm bozuk
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangaetemo

bence idm bozuk

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bana Netload.in ve rapid premium üyelikleri lazım.rapid puanlı olmasada olur.özellikle garanti bankası hesabı bugün için cevap yazabilirlerse hemen havale yapabilirim.bildiğiniz gibi havale 24 saat fakat başka banka hesabına para yatırma yani eft 16:00 a kadar yapılıyo.cevaplarınızı bekliyorum.( bu arada netload 70/80 kb civarına destek veriyomuş.bu durumda netload iptal oldu.sadece rapid satabilecekler aranmakta)
    saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi action_figure -- 6 Eylül 2008; 20:55:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Choppe®

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Choppe®

Aynı duraklamalar bende de akşam saatlerinde oluyor. Neredeyse bir aydır var o durum...

• quote:

Orijinalden alıntı: action_figure

arkadaşlar bana Netload.in ve rapid premium üyelikleri lazım.rapid puanlı olmasada olur.özellikle garanti bankası hesabı bugün için cevap yazabilirlerse hemen havale yapabilirim.bildiğiniz gibi havale 24 saat fakat başka banka hesabına para yatırma yani eft 16:00 a kadar yapılıyo.cevaplarınızı bekliyorum.( bu arada netload 70/80 kb civarına destek veriyomuş.bu durumda netload iptal oldu.sadece rapid satabilecekler aranmakta)
    saygılar...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: action_figure

saygılar...

rapid bulunmuştur.
    teşekkürler...

• 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.