Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (388. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
596.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 386387388389390
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kontrolör değilim, kurlardan haberim var. Kur dediysem hatuna yaptığımız kur değil ha, yanlış olmasın.
  • puan kazanma olayı upload yaparak mı? konuya tam hakim değilim..
  • TRQX, ya zaten işde yeterince matematikle muhattabım o yuzden birde burada ugrasmak işime gelmiyor.
    Bu arada 100 euroluk siparişim paypal'a gecemeden (3 hafta oldu), 40 euro daha birikti hesabımda
    işin kötü yanı 3 cu uyelikde en kucuk 1 hareket yok... boşuna baydık 6 aylık parayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingDwa®F -- 4 Ekim 2009; 15:35:46 >
  • Şimdi bırak bahane uydurmayı. Kendi ref linkinle aldığın hesapların (6 aylık hesabın mesela) puanları hesabına yüklendi mi ? Farkettin mi bir anda astronomik bir yükseliş?

Diğer konu için en az 6 haftayı gözden çıkaracaksın, boşuna stres yapma. Bak bana çok rahatım.
  • Şu an için güncel 1 aylık rs fiyatları kaçtan gidiyor arkadaşlar?
  • TRQX, o daha gelmedi zaten 12,5 euro gelecek oradan

ertanx bazı arkadaşlar 100 kontor e veriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingDwa®F -- 4 Ekim 2009; 18:33:12 >
  • 12,5 Euro deme ona, 10.000 Pre Puan de.
    Bakarsın kur değişir o zamana kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 4 Ekim 2009; 18:36:44 >
  • arkadşalar PM atmayın cevap veremiyorum ve artık uyelik satmıyorum. Kusura kalmayın.
    imzamı da silemedigimden oylesine kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingDwa®F -- 4 Ekim 2009; 19:20:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingDwa®F

HeNRy__ , 100 kontor = 19 e , aslında guzel fikir aslında ayda 30-40 tl kontore para veriyorum(sadece kendime), hanımla 70-80 tl ediyor
    ama sorun şu,

ayda 2000 free 1000 prem puan gelior ve ayda en fazla 3 uyelik uretilir buda 300 kontor yani 57 tl eder
    ama 24000 prem puan = 24 euro oda 50 tl cıvarıdır. Bence kontor karşılıgı prem puanla uyelik acmak
    puan biriktirip 2 ay beklemekden daha karlı.

bende 100 VODAFONE karşılıgı uyelik acabilirim. DEERMİŞİİİMMMMMM
    200 kontor e 3 aylık

400 kontor (150+ 250 kontor olarak) = 6 aylık uyelik acarım deeeermişim :))))

• HeNRy__, neye gülüyon dermisin , espri anlayışım kıttır kusura kalma
  • Arkadaşlar Merhaba,

Hotfile Premium Alsam Rapid'e Remote Upload Yapabilirmiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zafer Yucesoy -- 4 Ekim 2009; 21:12:55 >
  • Yardım Edecek Yokmu :(
  • hotfile2rapid yapacaksan evet (cunku sayaclar yuzunden sorun olurdu hotfile da)
    rapid2hotfile icinde oyle
  • quote:

hotfile2rapid yapacaksan evet (cunku sayaclar yuzunden sorun olurdu hotfile da)
    rapid2hotfile icinde oyle

evet hotfile linki rapide remote yapacam oluyor demi kesin premium alcam
  • quote:

HeNRy__, neye gülüyon dermisin , espri anlayışım kıttır kusura kalma

espri anlayışın kıt değil
    sadece seninde psikolojini bozmuş rapid bütün upload yapanların bozduğu gibi
    daha benim mousemi göndermediler haftaya 8 hafta olcak gene mail atıcam soygunculara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 435431543543535 -- 4 Ekim 2009; 21:54:31 >

• vallahi haklısınız 3 kuruş yuzunde pc başına kitledi rapid
  • king 3 ay premium alcam hotfile'dan az para değil kesin olur demi rapide remote upload
  • hotfile > rapid diyorsan %100 diyorum
  • dostum biraz anlama özürlüyüm ama hotfile'a yüklemicem hotfile linki alıp rapide remote upload edecem senin dediğinde bumu anlayamadım,pardon
  • evet elinde hem rapid hem hotfile prem ihtiyacın var
  • 
Sayfa: önceki 386387388389390
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.