Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (364. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
595.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 362363364365366
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

arkadaşın attığı taş sanaydı

imzanda hala 5 ytl yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 16 Eylül 2009; 12:57:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

@pudinkk

arkadaşın attığı taş sanaydı

imzanda hala 5 ytl yazıyor

düzeltildikampanya bittikten sonra değiştirmeyi unutmuşum ama konuyu güncellemiştim zaten o da hyperlinkle bağlı olduğundan konuya gidenler görebilirdi fiyatların değiştiğini yani bende de 5 e hesap yok
  • Daha uzun süre "-Ben geçen ay 2-3 TL'ye almıştım sizin ki neden bu kadar pahalı diyen olacaktır." Bu birkaç günde bunu söyleyeni eleştirmem (adam duymamış olabilir) ama aylarca tantanasını çekeriz, ben eminim buna.
  • Daha önceden 10TL 15TL satanlar varken biz 5TL saterken de sorsaydın ya kardeş, Fiyatlara KDV dahil korkmana gerek yok

quote:

Orijinalden alıntı: Nodex

@spayk07 ilanına baktım da bir aylık hesap için Turkcell 150 kontör falan istemişsin.Hocam uzaydan mı getirdin hesapları ? Ne farkı 5likler ile seninkilerin?
  • 1 yıllık hesap kaç pre yada free puana karşılık uzatılıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uynus

1 yıllık hesap kaç pre yada free puana karşılık uzatılıyor?

Puanlarla maximum bir ay uzatılıyor (Tek seferde). 1 yıl boyunca her ay 10.000 puan verebilecekseniz uzatma şansınız var yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spayk07

Daha önceden 10TL 15TL satanlar varken biz 5TL saterken de sorsaydın ya kardeş, Fiyatlara KDV dahil korkmana gerek yok

quote:

Orijinalden alıntı: Nodex

@spayk07 ilanına baktım da bir aylık hesap için Turkcell 150 kontör falan istemişsin.Hocam uzaydan mı getirdin hesapları ? Ne farkı 5likler ile seninkilerin?

Her zaman derim insanlar değişikliği sevmez

Fiyat indirdikten sonra kaldırmak hem tepki alır hemde alışma sürecine girer

Bundan dolayı mümkün olduğunca sabit tutmak gerekli

• quote:

Orijinalden alıntı: TRQX

Daha uzun süre "-Ben geçen ay 2-3 TL'ye almıştım sizin ki neden bu kadar pahalı diyen olacaktır." Bu birkaç günde bunu söyleyeni eleştirmem (adam duymamış olabilir) ama aylarca tantanasını çekeriz, ben eminim buna.

doğru dostumbizim insanımız 3-4 gunluk baslıktan alıntı yapar 5 tl yazan başlığı(konuya yazılan cevaplardan konu başlığını alıyor:) sana o başlıkla pm de atar

• Premium üyeliğim olmasına rağmen yavaş rapid bugün, sizde de öyle mi? Modeme reset de attım ama birşeye yaramamış gibi görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RepuLsive

Herkesin hesabında warez içerik vardır.. Çoğu kişi parasını alıyor.. Bence kilitleme felan olmaz.

Benim tanıdığım bir kişinin içeride 400€ alacağı vardı talep ettikten 2 hafta sonra 10 dan fazla hesabı kapatıldı paypal dan sahtekarlık gerekçesi ile ki bu hesaplarla günde 7-8 adet hesap satıyordu en az oda bence para istemek pek ii bir fikir değil en azından hesabın kapatılmaması için azda olsa free ye çevirip satmak temiz iş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HHHMMM -- 16 Eylül 2009; 14:59:37 >
  • Arkadaşlar Rapid' den ödeme talep edip, alan var mı?
  • Peki siz hesaplarınızı nasıl uzatıyorsunuz?
  • Rapid göçtü ..

Sayfa yüklenirken sunucuyla bağlantı kesildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkwinter

Arkadaşlar Rapid' den ödeme talep edip, alan var mı?

Elbette forumda birçok kişi aldı
  • quote:

quote:

Siz aldınız mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HHHMMM

quote:

quote:

Siz aldınız mı ?

Henüz 50 euro'ya ulaşamadım ama King aldı birkaç defa

• 10000 puan biriktirenler nasıl biriktirebiliyor? Amacım hesap satmak değil. 1 aylık hesaba ihtiyacım var.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HHHMMM

quote:

quote:

Siz aldınız mı ?

Henüz 50 euro'ya ulaşamadım ama King aldı birkaç defa

nasıl oluyor bu olay anlamış değilim yukarıda belirttiğim gibi bi arkadaşın 10dan fazla hesabı kapatılıyor birine yatırıyorlar hepsinin içinde illegal dosya var

• Aklıma birşey geldi.

Şimdi ben sürekli güncel şeyleri kendim upload ediyorum.Mesela bir dizi 22:00 'da bitiyor benim onu malum yerden indirip rapide yüklemem sabahı buluyor.

Saat 24:00 gibi de bir forumda sunuluyor rapidden.

Rapid-rapid remote mümkün değil o dosyaları hotfile'a remote edip ordan tekrar rapide remote etmek mümkün müdür?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uynus

Aklıma birşey geldi.

Şimdi ben sürekli güncel şeyleri kendim upload ediyorum.Mesela bir dizi 22:00 'da bitiyor benim onu malum yerden indirip rapide yüklemem sabahı buluyor.

Saat 24:00 gibi de bir forumda sunuluyor rapidden.

Rapid-rapid remote mümkün değil o dosyaları hotfile'a remote edip ordan tekrar rapide remote etmek mümkün müdür?

Hotfile'ın Premium ise evet.
  • 
Sayfa: önceki 362363364365366
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.