Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (160. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
596.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Login: zanazongi Expiration date: Tue, 2. Jun 2009 Traffic left: 9 MB (+70 GB)
    RapidPoints: 8734 Server time: 09.12.2008 22:41:17 Used storage: 21 286 MB
    RapidPoints PU: 1 TrafficShare left: 75.00 GB Files: 282

bu benim rapidim ve şu anda 70 gb kotam var ama nedense bişiy indiremiyorum.indirmeye kalkıştığımda şu yazı çıkıyor

"You have exceeded the download limit.

You can download 2.66 Gigabytes per day. 2.66 Gigabytes are equal to 2.660.000.000 Bytes."

bu gece ben 8 gb indireceğim ama kotam olmasına rağmen indiremiyorum?nedenini tam olarak yazarmısnız?
  • @ merak etmeyen adam O şekilde yazmaması lazım. 70gb yedek depon var daha... İlginç..

@AppendiX Türkiye saatiyle gece 1'de ekleniyor 2.66 gblar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plan-M -- 10 Aralık 2008; 0:09:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Plan-M

quote:

Orjinalden alıntı: AppendiX

Trafficshare olayını bir türlü anlayamadım. yardımcı olurmusunuz?
    Traffic left: 22 MB (+0 GB)
    TrafficShare left: 5.77 GB
    Her 24 saatte bir traffic left artıyormu ? ne oluyor ? Ne zaman traffic left yeterli download alanına sahip olacak?
    İlk sayfaya baktım ama bulamadım bununla ilgili birşey, teşekkürler

Traffic left dediği senin günlük kotan bir nevi. Her gün ona 2,66gb ekleniyor ve bu en fazla 10gb a kadar birikiyor. Sen indirdikçe traffic left azalıyor. Traffic left bitmeye yaklaştığıı zaman otomatikmen traffic share'den, traffic left'e 1gb aktarılıyor. 1 gb bitmeye yaklaşınca gene 1 gb daha veriyor. bu şekilde devam ediyor yani.. Traffic share'de 5 gb dan fazlası traffic lefte aktarılıyor diye biliyorum. Mesela Traffic Share left 20 gb yazarsa, bunun 15gb'ı gerektiğinde üstte anlattığım gibi traffic left' aktarılır....

bu ne yahu önceden kediler köpekler kafa karıştırırdı, bakıyorum ki premium üye olmak dahada çileliymiş yok traffic left yok traffic share left bu ne yahu 2,66 gb kotaya rağmen hala para verip alanlar bile vardır bu rapidi

• quote:

Orjinalden alıntı: onurbey30

quote:

Orjinalden alıntı: Plan-M

quote:

Orjinalden alıntı: AppendiX

Trafficshare olayını bir türlü anlayamadım. yardımcı olurmusunuz?
    Traffic left: 22 MB (+0 GB)
    TrafficShare left: 5.77 GB
    Her 24 saatte bir traffic left artıyormu ? ne oluyor ? Ne zaman traffic left yeterli download alanına sahip olacak?
    İlk sayfaya baktım ama bulamadım bununla ilgili birşey, teşekkürler

Traffic left dediği senin günlük kotan bir nevi. Her gün ona 2,66gb ekleniyor ve bu en fazla 10gb a kadar birikiyor. Sen indirdikçe traffic left azalıyor. Traffic left bitmeye yaklaştığıı zaman otomatikmen traffic share'den, traffic left'e 1gb aktarılıyor. 1 gb bitmeye yaklaşınca gene 1 gb daha veriyor. bu şekilde devam ediyor yani.. Traffic share'de 5 gb dan fazlası traffic lefte aktarılıyor diye biliyorum. Mesela Traffic Share left 20 gb yazarsa, bunun 15gb'ı gerektiğinde üstte anlattığım gibi traffic left' aktarılır....

bu ne yahu önceden kediler köpekler kafa karıştırırdı, bakıyorum ki premium üye olmak dahada çileliymiş yok traffic left yok traffic share left bu ne yahu 2,66 gb kotaya rağmen hala para verip alanlar bile vardır bu rapidi

Alan alır, sizi ilgilendiren konu nedir burada?

Sizmi veriyorsunuz parasını?

• evet 70 gb ım var nedense böle bişiy yazdı.acaba serverlerde bakımmı yapıyor bu rapid yoksa bişmediğim bişiymi var?daha öndece böler oldu ama hiç böle bir sorun çıkarmamıştı.saat 1 i geçti şimdi indirmeyi denicem bakalım nolcak
  • @merak etmeyen adam

Kotanızın güncellenmiş olması gerekiyor, kontrol edermisiniz?
  • evet güncellendi ama 8 gb lık link koydum bakalım nereye kadar download edecek?
  • Valla arkadaşlar bilmiyorum ama rapid premium almak biraz saçma artık, ben normal indirme ile günde 8 gb üstünde indiriyorum free kullanıcı olarak, premium üyeliği naapim
  • arkadaşlar bende 100 gb extra kota aldım fakat kullanamıyorum. indirmeye çalıştığımda hata mesajı verip ekstra kota alımı sayfasına yönleniyor. rapide 3 mail attım ama hala cevap vermediler. traffic left te hala 0 gb yazıyor hemen yanında parantez içerisinde 99 gb yazıyor fakat indirmiyor. bu sıkıntının sebebi nedir??? ya da bu alınana eksta kota nasıl kullanılıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: G-HuN

Valla arkadaşlar bilmiyorum ama rapid premium almak biraz saçma artık, ben normal indirme ile günde 8 gb üstünde indiriyorum free kullanıcı olarak, premium üyeliği naapim

free olarak 8gb MAŞALLAH valla
  • @muratozbey1697

Premium-Zone sayfanızdan Options sekmesine tıklayın.

Downloadtraffic Management
    Select the settings for the extension of your download quota.

Böle bir menü var.

Seçeneklerden ;

'' Use TrafficShare and afterwards RapidPoints '' olanını işaretleyin.
  • ilk üyelik alımında ne kadar rapid puan veriyor ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ORACLE@METU

ilk üyelik alımında ne kadar rapid puan veriyor ?

Kaç günlük uzatacağınıza bağlı.

Bkz :http://rapidshare.com/premium.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EhrimeN -- 10 Aralık 2008; 12:48:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

@muratozbey1697

Böle bir menü var.

Seçeneklerden ;

böyle işaretlersek ne işe yarıyor.settings kısmında 3 seçenek var ne işe yarıyor yazarmısnız?
  • quote:

Orjinalden alıntı: merak etmeyen adam

quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

@muratozbey1697

Böle bir menü var.

Seçeneklerden ;

böyle işaretlersek ne işe yarıyor.settings kısmında 3 seçenek var ne işe yarıyor yazarmısnız?

Tamda sorduğunuz soru üzerine bir açıklama gelmiş.

Better control your ressources with the PlusTraffic modes

December 10, 2008
    Until yesterday, the system automatically used your TrafficShare credits to generate additional download traffic. For some customers this caused some unwanted situations. From now on you have more control over the way the conversion works and you can also use your RapidPoints to convert them into download traffic automatically. Please log into your premium zone and click "options". Under the heading "Download Traffic Management" you will find check boxes. Indicate which way of generating additional download traffic you prefer and click the save button. Please be aware that this setting will be reverted to the default setting if your account balance neither has RapidPoints nor TrafficShare.

Download Traffic Management
    Select the settings for the extension of your download quota
    .

No conversion > Değişim yok.
    Use existing TrafficShare volume > Varolan TrafficShare Puanını kullan.
    Use accumulated RapidPoints > Birikmiş RapidPoints'leri kullan.
    Use TrafficShare and afterwards RapidPoints > TrafficShare'i kullan.Bittikten sonra RapidPoints'e geç.

10 Aralık 2007'de PC Kampanyalarını duyurmuşlardı.

10 Aralık 2008'de böle bir gelişme yok, iyice cimri oldular.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EhrimeN -- 10 Aralık 2008; 18:13:18 >

• çok saolun ben 3. seçeneği seçtim.
  • 5 ocak 2009 da premium üyeliğim sona erecek ve bir daha uzatır mıyım hiç bilmiyorum
    çünkü o kadar para verip üye olmama rağmen bugün free user olarak dosya indiriyorum..
    günde 2-3GB kota kime yeter, ne kadar saçmalamaya başladı bu rapid..
    yönetime türkler mi geldi ne iş anlamadım walla, zira bizimkilerden başka bu kadar para düşünen yoktur diye biliyordum..

neyse 5 ocak gününe kadar sürünmeye devam
  • walla benim için sorun olmuyor şuan zaten günde 3 4 film indiriorum rapid yetiyor hazır puanlarda var :D gene parasız kullanmışım gibi yılbaşında da kampanya yaparsa 4 5 ay rapid liyim
  • Arkadaşlar rapidden günde en fazla 255 puan mı kazanabiliyoruz?
    Yeni yeni şeyler çıkarmışlar başımıza ben pek anlamadım bu işi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: KATADE

Arkadaşlar rapidden günde en fazla 255 puan mı kazanabiliyoruz?
    Yeni yeni şeyler çıkarmışlar başımıza ben pek anlamadım bu işi...

Günlük normal puan kazanma sınırı yok, premium kullanıcılarının indirdiklerinden en fazla 255 puan kazanabiliyorsunuz.
  • 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.