Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (157. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
596.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: daimakafein

Netload netload en iyisi o alın bi premium limitsiz indirin. tehparadox adlı sitedende istediğiniz herşeyi bulurusunz yani netload linki yok demeyin. Oda olmadı aramak istediğiniz şeyi googleye yazın sonunada netload yazın bulun linkleri

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: daimakafein

Netload netload en iyisi o alın bi premium limitsiz indirin. tehparadox adlı sitedende istediğiniz herşeyi bulurusunz yani netload linki yok demeyin. Oda olmadı aramak istediğiniz şeyi googleye yazın sonunada netload yazın bulun linkleri

arkadaşım google sonuna netload yazdığında kafaya göre buluyo...biz bol çeşit, deryasını arıyoz bu netloadın

• quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

quote:

Orjinalden alıntı: daimakafein

arkadaşım google sonuna netload yazdığında kafaya göre buluyo...biz bol çeşit, deryasını arıyoz bu netloadın

Alıntıları Göster
    Vallahı gunluk 2.66 GB bana fazlasıyla yetıyor, sız ne ındırıyorsunuz da bu kota doluyor hemen?

• quote:

Orijinalden alıntı: miracle84

Vallahı gunluk 2.66 GB bana fazlasıyla yetıyor, sız ne ındırıyorsunuz da bu kota doluyor hemen?

Alıntıları Göster
    slm RApidden soyle bir msj geldi ne diyor burda tercume edebilecek varmı

Hello,

The recent system updates allow us to offer our customers a strong and fully
    functional service. In light of our recent improvements to our system, we
    should have actually increased our prices, instead we have found a solution
    that is fair for all users. Calculations have shown that the average user
    downloads less than 2.66 GB per day. It is however the frequent users that go
    beyond the scope of the average downloading and hardly cover the cost invested
    by us.
    As a result we came to the conclusion that we need to treat everybody the
    same. By limiting the daily download capacity to 2.66 GB and offering
    additional download capacity by purchasing and transferring TrafficShare to
    added download capacity, we have finally found a fair solution, by which our
    prices fit every users need.
    RapidShare continues to be an innovative platform that leaves no user at a
    price disadvantage.
    We see that the recent upgrades may seem unkind to some users. Please note
    however that the changes serve the overall RapidShare users and is by far a
    greater benefit than disadvantage.

Of course we have kept our long term customers in mind, therefore all Premium
    Accounts created prior to October 23, 2008, have been credited with 50GB of
    TrafficShare. In addition to this, these Accounts will continue to receive
    10GB of daily download traffic, until expiration of the Account. At point of
    Account extension, these Accounts will be adapted to the new traffic
    regulation.

We thank you for your feedback. It is your feedback that allows us to
    continuously improve our service and relationships to all of our users.

If you have any further questions regarding our TrafficShare or RapidPoints
    conversions services, please do not hesitate to contact our support team.
    -----------------
    buda benim hizim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi milyondabir -- 2 Aralık 2008; 16:12:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: miracle84

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar rapid beni delirtti makine de delirdi hangi serveri seçersem ilk hızlı indiriyr sonra 10 kb civarına düşüyor free olarak sürekli 100 kb civarında indirmenin yolu yokmu
    en hızlı serveri seçecek bir program yokmu (RSSWITCH DDIŞINDA) TEŞEKKÜRLER...
  • quote:

Orijinalden alıntı: goro1982

Arkadaşlar rapid beni delirtti makine de delirdi hangi serveri seçersem ilk hızlı indiriyr sonra 10 kb civarına düşüyor free olarak sürekli 100 kb civarında indirmenin yolu yokmu
    en hızlı serveri seçecek bir program yokmu (RSSWITCH DDIŞINDA) TEŞEKKÜRLER...

Alıntıları Göster
    ah rapid ah yaktın bizi.3 arkadaş rapid aldık ve kota tabiiki biri biraz geçe kalmıyor.şükür daha ban yemedik.ama bu böyle nereye kadar bilmiyorum açıkçası.neyseki netload çıktı.o sayede oyun dizi çok rahat indiriyorum.crptloada bi atıyorum belli saatlar dışında 100ün altına inmiyor hız.bekleme yok bir şey yok daha ne isterim.bir daha rapid alan nolsun.bağlantım hızlı olsa oturup bi dünya şeyi ben bizzat kendim taşıyacağım netloada.ama 256 kbit uploadla upload çok uzun birde neti yavaşlatınca hepten kötü oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: istanbul615

ah rapid ah yaktın bizi.3 arkadaş rapid aldık ve kota tabiiki biri biraz geçe kalmıyor.şükür daha ban yemedik.ama bu böyle nereye kadar bilmiyorum açıkçası.neyseki netload çıktı.o sayede oyun dizi çok rahat indiriyorum.crptloada bi atıyorum belli saatlar dışında 100ün altına inmiyor hız.bekleme yok bir şey yok daha ne isterim.bir daha rapid alan nolsun.bağlantım hızlı olsa oturup bi dünya şeyi ben bizzat kendim taşıyacağım netloada.ama 256 kbit uploadla upload çok uzun birde neti yavaşlatınca hepten kötü oluyor

Alıntıları Göster
    karizma 2 bencede önceden sürenin dolmasını beklerdik şimdi hız bekler olduk yavv Rapid bence düşüşegeçti filefactory ve netload popülerleşti

hızlı serveri tespit eden program vs yokmu arkadaşalr teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: goro1982

karizma 2 bencede önceden sürenin dolmasını beklerdik şimdi hız bekler olduk yavv Rapid bence düşüşegeçti filefactory ve netload popülerleşti

hızlı serveri tespit eden program vs yokmu arkadaşalr teşekkürler

Alıntıları Göster
    Rapid in yaptığı son uygulama yüzünden alternatif arayışlar içinde olan ben sonunda USENET denen mucize :) ile tanıştım. xennews den paypal ile bir deneme hesabı aldım. Kesinlikle tavsiye edilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: muuzoo

Rapid in yaptığı son uygulama yüzünden alternatif arayışlar içinde olan ben sonunda USENET denen mucize :) ile tanıştım. xennews den paypal ile bir deneme hesabı aldım. Kesinlikle tavsiye edilir.

Alıntıları Göster
    yaa arkadaşlar rapid hesabım çalındı galiba az önce indirirken şimdi kesildi bağlantı hesabıma giriyorum account bulundu ama şifre yanlış diyor.e maile gönder diyorum kayıtlı olduğum bulunamadı en son security lock vardı onuda girdim onuda kabul etmiyor ne yapabilrim?

• quote:

Orijinalden alıntı: xsalix

yaa arkadaşlar rapid hesabım çalındı galiba az önce indirirken şimdi kesildi bağlantı hesabıma giriyorum account bulundu ama şifre yanlış diyor.e maile gönder diyorum kayıtlı olduğum bulunamadı en son security lock vardı onuda girdim onuda kabul etmiyor ne yapabilrim?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: xsalix

rapide email atıcan

• quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Orjinalden alıntı: xsalix

rapide email atıcan

Alıntıları Göster
    rapidshare hesabımı kapattı herhalde çünkü bi kaçgündür 2 farklı yerden indiriyordum ama anlamadığım rapid hesabı kapatsa bile mail atmazmı? neyse ben şifrem hacklenmiş diye mail attım bakalım geri açarlarmı acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: EhrimeN

quote:

Orjinalden alıntı: kartalaraz

Hello, kartalaraz! You have collected 92 points so far

bir kaç tane dosya gönderdim rapide....... 92 puan yazıyo... acaba bu puan ne işe yarar....

10.000 Puanda hesabını 1 Ay uzatabiliyorsun yada 1 aylık yeni bir hesap alabiliyorsun.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler, güzel konu olmuş. Bazı merak ettiğim şeyler vardı onlarında cevabını buldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: bidesen

Teşekkürler, güzel konu olmuş. Bazı merak ettiğim şeyler vardı onlarında cevabını buldum.

Alıntıları Göster
    Rapid büyük ölçüde film indirmek veya upload etmek için kullanılıyor ...Film upload eden kişiler tek link olarak rapid alternatifi sitelerden çok kaliteli filmleri 1 ay ,paylaşsalar .,rapid anında yelkenleri indirir ..Günlük 10 gb kotayıda kaldırıp limitsiz tarife uygular ..

Ama bu olur mu ? Tek linklerde pek mümkün gibi görünmüyor ,puan almak,çıkarı olmadan paylaşmama isteği vs ..Ama rapid harici çoklu linklere hızla talep artmaktadır son zamanlarda ..Rapid 1 aya kadar yeni stratejisini belirlemezse ,bu günkü durumundan memnundur ,rapidden umut kesilmeli o zaman...yada bu günkü fiyat sistemini kabul eden yoluna devam eder..

• quote:

Orijinalden alıntı: LSG

Hödö, bide 15 dk muhabbeti mi çıkardılar şimdi.??

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben 28kasımda rapid aldım ama bir türlü giriş yapamıyorum. şifremde (KÖSTEK)türkce karakter var ondan olabilirmi eger ondansa ben bu sorunu nasıl hallederim lütfen yardımcı olun çünkü o günden bu yana rapidimi kullanamıyorum saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykostek

arkadaşlar ben 28kasımda rapid aldım ama bir türlü giriş yapamıyorum. şifremde (KÖSTEK)türkce karakter var ondan olabilirmi eger ondansa ben bu sorunu nasıl hallederim lütfen yardımcı olun çünkü o günden bu yana rapidimi kullanamıyorum saygılar

Alıntıları Göster
    @ ykostek

http://rapid share.com/forgotpw.html

Boşluğu kapatırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Macabre

@ ykostek

http://rapid share.com/forgotpw.html

Boşluğu kapatırsın.

Alıntıları Göster
    Yılbaşı yaklaşıyor, bakalım rapid kampanya yapacakmı yine..

• quote:

Orijinalden alıntı: EhrimeN

Yılbaşı yaklaşıyor, bakalım rapid kampanya yapacakmı yine..

Alıntıları Göster
    2 sene önce 1000 puana verdi, geçen yılbaşı 3333 puana.
    Bu paragözler bu sene 5000'den aşağı vermezler, eğer 3333'den verirlerse biriktirin 20000 puan 6 ay rahat edersiniz.

(En fazla 6 hesap açtırıyor.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRQX

Bu paragözler bu sene 5000'den aşağı vermezler, eğer 3333'den verirlerse biriktirin 20000 puan 6 ay rahat edersiniz.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: TRQX

Şu an yaklaşık 20,000 Puan var zaten.

3333 olur inşallah, geçen yılbaşı kaçırmıştım bunu kaçırmam.

• quote:

rapidshare hesabımı kapattı herhalde çünkü bi kaçgündür 2 farklı yerden indiriyordum ama anlamadığım rapid hesabı kapatsa bile mail atmazmı? neyse ben şifrem hacklenmiş diye mail attım bakalım geri açarlarmı acaba.

Alıntıları Göster
    Benimde rapid hesabım var şimdi sormak istediğim hesabımda 14k puan var bu puanları 1 aylık rapid hesabına çevirsem başka bir arkadaşıma verebiliyormuyum yoksa bunuda mı benim kullanmam gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMXex

Benimde rapid hesabım var şimdi sormak istediğim hesabımda 14k puan var bu puanları 1 aylık rapid hesabına çevirsem başka bir arkadaşıma verebiliyormuyum yoksa bunuda mı benim kullanmam gerekiyor?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: MMXex

sen download yapmayacaksan vereceğin hesaptan, hesap bilgilerini arkadaşına verebilirsin.

• quote:

Alıntıları Göster
    Net load baya hızlı...
  • 
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.