Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (155. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
596.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kimsenin 3 gunluk yada 2 saatiligine oyle islere girecegini sanmam git sıfır al bak forumda hesapli satanlar var kismeyle ugrasma al pasalar gibi kullan

kimsede vermez sen yine ara tabi ama ben fikrimi soyliyim.
  • arkadaşlar

kızmayın ama bir şey sorcam

diyelim 6 aylık ya da 12 aylık rapid üyeliği alacam, taksitli alma imkanım var mı ?
  • maalesef olmuyor

quote:

Orjinalden alıntı: aahastra

arkadaşlar

kızmayın ama bir şey sorcam

diyelim 6 aylık ya da 12 aylık rapid üyeliği alacam, taksitli alma imkanım var mı ?
  • arkadaslar r a p i d hesabımı uzattım. bir kac dosya indirdim ama daha sonra boyle bir hata ile karsılastım ve sebebini anlayamadım. ödeme ile ilgili hile falan yaptıgım icin hesabı iptal etmisler.paypal ödemeyi tamamlayamamıs falan. oysaki her zaman ödedigim hesabımdan ödedim ve tam olarak ödedim. böyle sacma bisey olabilir mi? hemen r a p i d e bir mail yazdım cevap bekliyorum.

işte download yapmama izin vermeyen uyarı yazısı...

Fraud detected, Account 690xxxx: This Account is blocked, as PayPal has not completed the payment. It is possible that you have filed a complaint with PayPal
  • netload aldim mutluyum.
    Elveda rapid
  • quote:

Orjinalden alıntı: tr1u5148

netload aldim mutluyum.
    Elveda rapid

netload cok fazla kullanilmiyor ki. mecburen r a p i d e bagımlı kalıyoruz...
  • rapid tekrar 10 gb mı yaptı benim Traffic left: 10 000 MB

TrafficShare left: 46.97 GB da duruyor 2 gündür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ACND -- 27 Kasım 2008; 18:27:34 >
  • arkadaslar gunluk 10 gb limitli rapid hesaplar satılıktır

21 subat 4000 puan 44 lira
    14 subat 6000 puan 40 lira

ilgilenenler pm atabilir

mail: duhatismail@yahoo.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: ACND

rapid tekrar 10 gb mı yaptı benim Traffic left: 10 000 MB

TrafficShare left: 46.97 GB da duruyor 2 gündür.

Benimkide şu anda 10 gb herhalde değişti..
  • Vallahi millet rapid'i biraktigindan midir yoksa baska bir seydenmidir bilmiyorum fakat ilk defa tek parcayi sabit 1.02 MB/s ile indirdim. Baglanti 10 MB quicknet.
  • Lanet olsun bende rapi-d hesabımı uzatmadım keşke uzatsaydım içinde dolu puanda vardı,indircek bi kaç parça şey var free olarak up uzun bekliyorum ,ben genelde müzik için kullanıyodum ara sırada film için toplasam günde en fazla 1 gb download yapıyodum sizce napsam tekrar rapid mi alsam ?Çünkü heryer rapi-d ile bu işi sağlıyo
  • arkadaslar gunluk 10 gb limitli rapid hesaplar satılıktır

ilgilenenler pm atabilir

• 10 gb mı oldu tekrar kota 3 senelik alırım şerefsizim
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1player

arkadaslar gunluk 10 gb limitli rapid hesaplar satılıktır

ilgilenenler pm atabilir

Reklamınızı bir kere yaptınız, almak isteyen arkadaşlar size ulaşacaktır.

Bundan sonraki satış mesajlarınızı buraya deil, olması gereken yere atınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Umur!

10 gb mı oldu tekrar kota 3 senelik alırım şerefsizim

Bende kota aynı hala, sanmıyorumki dönsünler. ( En azından şimdilik )
  • rapid düzeldimi arkadaslar pre almadan 100 hızla indirebiliyorduk rapid free ler için hız kesmıstı 50 filan oluyordu hız simdi dizi indiriyorum 100 mb 1 part kbs 100 den düsmüyor
  • ya bu ne ya bugune kadar 10 gb kota ıle ındırıyordum sımdı bugun yanı 5 gb a ınmıs bu nasıl bır olay bılgısı olan ??

traffıc left bıttı rresmen.

Expiration date: Fri, 12. Dec 2008 Traffic left: 851 MB (+0 GB)

TrafficShare left: 5.00 GB

bu ne ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: milyondabir

anlasildi kimse rapid almasin ve rapide link vermesin biz bir de salak gibi fazladan kota aldik 100 gb 2 gun de bitti herhalde bende anlamidim nasıl bitti

asıl çözüm bu değil asıl çözüm;YENİ BİR UPLOD SİTESİ KURULMASI VE RAPİDE CİDDİ BİR ŞEKİLDE RAKİP OLMASI ve bunun sonucunda ise İnternet kullanıcıları dosyalarını oraya yüklerler, keşke türkiye de donanım haber bu işi el atsa tabi bunu engelleyen yasa var mı bilemiyorum (korsan yasası ,telif hakları vb..)

ruslar mesela elin rapidi yerine (Letitbit.net)----(Vipfile.com)----(SMSfile.ru) kullanıyorlar hem böylece internet rapidin tekelinden kurtuluyor
  • Arkadaşlar gece gündüz en hızlı çalışan 100 kb civarı indirme yapan rapid sunucusu hangisi acaba ben level3 teliasonera cogent dedneim 25 kb civarı acil olarak en hızlı olanın hangisi olduğunu öğrenmeliyim teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.