Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
595.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Batuist

ilginç birşey var ortada .. hangi serverı seçersen seç hepsi aynı şekilde datayı yolluyor.. böyle bir tesadüf olması imkansız.. bilinçli bir şekilde verileri dalgalı bir şekilde gönderiyorlar... yani hızı bir düşürüp bir artırıyorlar.. yoksa bütün serverların aynı şeyi aynı zaman diliminde aynı şekilde yapması imkansız bir tesadüf olurdu.. bütün serverlar aynı şekilde veri yolluyor bu tesadüf olamaz.. hadi diyelim bizim bağlı olduğumuz server da yoğunluk var sorun var vs. vs. zaten yoğunluk olsa bile böyle bir dosya transferinin nedeni yoğunlukla açıklanamaz.. ya az bir şekilde yavaş yavaş verileri yollarsın ama bi tavana vurup birde en alta düşen bir hız grafiği böyle birşey iaçıklamak için yetersiz.. Bu kesinlikle bilinçli birşekilde tasarlanmış gibi geliyor bana.. bunun onlara ne gibi avantajı var derseniz bant genişliğinden kar ediyorlar.. sürekli size 100KBlik bir bant açmaktansa sürekli inip çıkan bir bant aynı zaman aralığında daha az tarfik harcayacaktır.. Bu çok adice bir hareket olurdu.. ama durum kesinlikle onu gösteriyor... ben başka türlü izah edemiyorm... bir saniyede 100 ile diğer saniyede 20 ile ardından tekrar 100 ile indirmek nasıl bir iştir.. bunun yoğunlukla bir alakası yok.. olsaydı 100e zaten hiç çıkmaması gerekirdi.. var yine kapalı kapılar ardında yapılan oyunlar ama olan yine bize oluyor.. çok sinir oldum yaa... param ile rezil oluyorum...

Alıntıları Göster
    bende de gitti su anda rapid.. ve ilginç bi tespitte bulundum flashgete oranla Rapid s ha re Manager ile indirdigim dosylarda daha stabil hızda iniyor ve kesinti yasamıyorum, deeyin ve gorun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onrozcn -- 27 Eylül 2008; 13:24:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: onrozcn

bende de gitti su anda rapid.. ve ilginç bi tespitte bulundum flashgete oranla Rapid s ha re Manager ile indirdigim dosylarda daha stabil hızda iniyor ve kesinti yasamıyorum, deeyin ve gorun

Alıntıları Göster
    BU DEVİRDE RAPİTTEN 1 YILLIK HESAP ALINMAZ ALANLARDA AGLAMASIN ÇÜNKÜ RAPİTİN DENGESİZ OLACAGI BELLİYDİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptan69

BU DEVİRDE RAPİTTEN 1 YILLIK HESAP ALINMAZ ALANLARDA AGLAMASIN ÇÜNKÜ RAPİTİN DENGESİZ OLACAGI BELLİYDİ

Alıntıları Göster
    burada bir bilgi eksikliğiniz var. İlk olarak o seçtiğiniz level3 telia sonera gibi şeyler server DEĞİL. Onlar sadece carrier. Türkiye'deki kablo internet, adsl gibi. Bu yüzden rapidin kendisinden bir sorun varsa tüm carrier lar size tabii ki o hızı sunacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C@r@nthir

burada bir bilgi eksikliğiniz var. İlk olarak o seçtiğiniz level3 telia sonera gibi şeyler server DEĞİL. Onlar sadece carrier. Türkiye'deki kablo internet, adsl gibi. Bu yüzden rapidin kendisinden bir sorun varsa tüm carrier lar size tabii ki o hızı sunacaktır.

Alıntıları Göster
    www.rapidshare.com sunucusuyla bağlantı sağlanamıyor. :)
  • quote:

Alıntıları Göster
    Gitti yine :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Ottoman

Gitti yine :)

Alıntıları Göster
    abicim 6 aylık parasını verip almışım siteye giremiyom olcak şeymi ya
    gerçi şu ana kadar hiç yanmadı rapid kotam
  • quote:

Orijinalden alıntı: egulova

abicim 6 aylık parasını verip almışım siteye giremiyom olcak şeymi ya
    gerçi şu ana kadar hiç yanmadı rapid kotam

Alıntıları Göster
    öff hız berbat 30 kb ıgeçmiyor gene...

• quote:

Orijinalden alıntı: Vatal

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: vata

Aynen saatlerdir aynı dosyadayım bir türlü çekemiyorum.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: C@r@nthir

evet bilgi için teşekkürler.. zaten sitesinde de 3 ayrı server için ayar yapılıyor buda 3 farklı serverı olduğunu gösteriyor galiba.. ama ben bunun server değil bilinçli bir haretket olduğunu düşünüyorum...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: C@r@nthir

evet bilgi için teşekkürler.. zaten sitesinde de 3 ayrı server için ayar yapılıyor buda 3 farklı serverı olduğunu gösteriyor galiba.. ama ben bunun server değil bilinçli bir haretket olduğunu düşünüyorum...

Alıntıları Göster
    An itibariyle RapidShare.com adresine rahatlıkla girebiliyorum.

Download hızıda 100KB'nin üstünde.

• quote:

Orijinalden alıntı: EhrimeN

An itibariyle RapidShare.com adresine rahatlıkla girebiliyorum.

Download hızıda 100KB'nin üstünde.

Alıntıları Göster
    2 gun once arkadasimin Rapid yetkilileri accountunu kapatti.. Aciklama ise; Icerigi sakincali olan dosyalari tespit edip siliyoruz ve gonderenin accountunu iptal ediyoruz. Yaptigimiz incelemede sizin de bu tur dosyalari indirdiginiz tespit edilmistir.. Accountunuzu kapatiyoruz. Genel olarak film kitap ve muzik agirlikli download yapan biridir. Bende herhangi bir sorun yok ama olmayacagi anlamina gelmiyor. Bu sorun buyurse sanirim Rapid accountumu yenilemiyecegim.

• quote:

Orijinalden alıntı: OnuR

quote:

Orjinalden alıntı: ssbrc

sanırım bu yeni çıktı.çok kötü oldu
    Expired Accounts are deleted after 14 days

30Gündü 14e mi düşmüş? 30 gün olayı uzun süredir vardı.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: OnuR

quote:

evet 30 uzun süredir vardıda 14e yeni düşmüş 1-2 haftalık olay

• quote:

Orijinalden alıntı: ssbrc

quote:

Orjinalden alıntı: OnuR

quote:

evet 30 uzun süredir vardıda 14e yeni düşmüş 1-2 haftalık olay

Alıntıları Göster
    Şu anda ne rapide gierbiliyorum ne de bişey indirebiliyorum

Edüt: düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 27 Eylül 2008; 21:55:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kangaetemo

Şu anda ne rapide gierbiliyorum ne de bişey indirebiliyorum

Edüt: düzeldi

Alıntıları Göster
    rapidshare manager'ı ayrı bir exe halinde bulabilirmiyiz?? 20kb lık indirme dosyasını kurdum fakat yükleme yaparken hata variyor...
  • quote:

rapidshare manager'ı ayrı bir exe halinde bulabilirmiyiz?? 20kb lık indirme dosyasını kurdum fakat yükleme yaparken hata variyor...

Alıntıları Göster
    10 gb lık lımıdı 100 gb a cıakrdım odemeyı yaptım sıtedede su an 110 gb gozkuo ama ındırmıo aynı hatayı verıo nededır arkadaslar sızce
  • quote:

Orijinalden alıntı: theunforgettable

10 gb lık lımıdı 100 gb a cıakrdım odemeyı yaptım sıtedede su an 110 gb gozkuo ama ındırmıo aynı hatayı verıo nededır arkadaslar sızce

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: theunforgettable

TrafficShare'imi ?
  • quote:

quote:

TrafficShare'imi ?

Alıntıları Göster
    evet Your available Traffic is: 110.00 GB dio ama ındırme yapmıo 10 gb dıo hala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theunforgettable -- 28 Eylül 2008; 0:16:14 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Tamamda, TrafficShare sizin indirme limitinizle alakalı birşey deilki.

Upload ettiğiniz dosyaların Free Userlar tarafından Premium'muş gibi indirmesini sağlar.

Bunun kotasını 10 GB'dan 110 GB'a çıkarmışsınız.

• quote:

quote:

Tamamda, TrafficShare sizin indirme limitinizle alakalı birşey deilki.

Upload ettiğiniz dosyaların Free Userlar tarafından Premium'muş gibi indirmesini sağlar.

Bunun kotasını 10 GB'dan 110 GB'a çıkarmışsınız.

Alıntıları Göster
    desene yanlıs iş yaptık 10 gb artırma sansımız yokmu

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Keşke yapmadan önce bir danışsaydınız.Boşu boşuna para vermiş oldunuz.

Premium accounts: Convert RapidPoints for traffic

July 31, 2008
    Whenever you have reached the maximum download volume of your premium account, you can now convert your RapidPoints to additional download traffic. Every point is worth 15 megabyte. The maximum amount of traffic which can be added to your account is displayed in your premium zone.

Her bir puan karşılığında kotanızı 15 MB Daha yükseltebilirsiniz.

Birde bu 30 Günlük uzatma süresini 14 güne indirmeleri çok kötü olmuş gerçekten.

Bu kadar açsınız paraya be arkadaş!

• 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.