< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 13 Kasım 2020; 21:19:34 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (988. sayfa)



-
-
Şortla gezerken
Ağzınıza sağlık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maşallah
Bir kerede tüm evi bu kadar nizami temizlenmesine bakılırsa, eşya yoğunluğunuz az sanırım?
Bizde malum çocuk olunca bir kerede en fazla oda oda görevi ile 3 oda oluyor, koridor, mutfak ve en büyük mekan olan salonu hep tek başına temizletmek zorunda kalıyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yabancıların bir lafı vardır; "Ayakkabısını giymeden kimseyi yargılama" diye.
Keşke herşey dediğiniz gibi olsa...
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Sayın Robogil firma yetkilisi,
2005-2017 yılları arasında 30bini aşkın robotu ithal edip satmış birisi olarak ne zorluklarla bu işi yapmaya çalıştığınızı görüyorum.
Ne kaçak giren ürün fiyatları ile kapışabilirsiniz, ne ufak partileri yedek parçasız ve servissiz olarak piyasaya süren dolandırıcılar ile baş edebilirsiniz.
Bu işin doğrusunu yapıyorsunuz, gayretlerinizi yakınen takip ediyorum ve fiyat yapınızı sorgulamak benim haddim değil.
Eminim siz de daha makul rakamlara satış yapabilmek için formüller buluyor ancak bu çalkantılı ülkede sattığınız malı yerine koyamayacağınızdan çekinip bir güvenlik marjı bırakıyorsunuz.
Aynı şeyleri ben de yaşadım, yıllarca iRobot ve Neato firmalarının resmi distribütörü iken fiyat istikrarını sağlamak adına çok zarar ve sonunda pes ettim. Onlar kazandı, müşterilerim kazandı ama ben ileriyi iyi hesaplamadan, maliyetleri yedeklemeden sattığım için kaybettim.
Uzun lafın kısası...
Bu macera daha yeni başlıyor bu ülkede, ucuza da, krala da ihtiyaç var bu piyasada. Siz doğru bildiğiniz yoldan şaşmayın.
Güneş balçıkla sıvanmaz.
Hürmetlerimle
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Şunu anlamalısınız; farklı firmaların yurtdışı internet sitelerindeki ürün fiyat bilgileri yanıltıcı olabiliyor.
Buradan hareketle bir çıkarım yapmaya çalışmanız hata olur...
Yurtdışında $500`a satılan bir ürünün benzerinin, hatta birçok yönden daha da iyisinin $490'a değil de yarı fiyatına satılıyor olması normal mi?
Bir hatırlatma; her firmanın ürün tedarik ettiği üretici fiyatları, aralarındaki anlaşmaya göre değişiklik gösterir ve bu anlaşma şartları yalnızca ürün fiyatlarını kapsamaz.
Yurtdışı ve yurtiçi fiyatlarını belirleyen birçok faktör vardır...
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam hakkaten mop izini çözen olursa bilgilendirsin hepimizi.
Whats up için ben de katılırım ama dediğiniz gibi çok grup var :) hatta oda termostatı grubu bile vardı bir ara :))
Ama robotun bende yeri ayrı oldu orası kesin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi de toptan fiyatları da var internette zaten, kendimi tekrar etmek istemiyorum.Neyse hocam daha fazla fiyat tartışması yapmak istemiyorum. Dediğiniz gibi siz şirket yönetiyorsunuz, ben son kullanıcı olarak fiyatları yüksek buldum. Bu kadar derin tartışmaya veya beni ikna etmenize gerek yok, önceki mesajlarımı da siliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 13 Kasım 2020; 21:50:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağolasın Ali hocam, sizin azminiz bize örnek oluyor..
Beyefendiyi suçlamıyorum, belki biz de işin içinde olmasak benzer şekilde düşünmemiz olası idi.
Ayrıca daha iyi ürünü daha iyi bir fiyatla ve hatta kanunun belirttiği şartlarla istemesi de gayet normal, hakkıdır da...
Ancak, ne yazık ki sizin de belirttiğiniz gibi mevcut piyasa şartları bu. Dolar geçen hafta 8,5 iken bu hafta 7,60...
Umarım beyefendinin istediği şartları sağlayacak seviyeye hem şirket olarak biz, hem de ülkemiz ulaşır..
Forumu uzun süre meşgul ettiğimiz için kusurumuza bakmayınız. Konuyu burada müsadenizle noktalıyorum.
İyi forumlar..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BravoUno -- 13 Kasım 2020; 21:54:4 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar kolay gelsin bende akıllı robot almak istiyorum yanlız dikkat ettiğim husus köşe takımımın altına girmesi 8cm den küçük olması . robogil stella 200-300 bakıyorum ama genelde tükenmiş. ünlü 2 site de satmıyor bu marka ile ilgili sıkıntı mı var acaba ? bana tavsiye edebileceğiniz navigasyonlu 4000 tl ye kadar model var mıdır vacuum mop pro güzel ama boyutu fazla dediğim gibi bana 8 cm den küçük lazım
-
Aynen, sizin de belirttiğiniz gibi teknik servis işi ayrı bir ihtisas konusu ve oldukça da masraflı.
Bu nedenle, teknik servis işine girebilen zaten çok az sayıda firma mevcut..
Açıklamalarınız için teşekkürler.
İyi forumlar...
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam ilife a9s te 7.6 cm yüksekliğinde ve genelde forumda tavsiye edilen bir model.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bayi stoklarında mevcut. Alttaki linkten satış noktalarına ulaşabilirsiniz..
https://www.robogil.com/satis-noktalariwww.robogil.com
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
izmirde oturuyorum sanırım orda yok , dediğim gibi önceliğim yüksekliği 8 cm den ne kadar küçük olursa o kadar iyi, haritalama ve mop olması da önemli tabi önereceğiniz model hangisi,
-
O cm de haritalama ve mop yapan model yok sanirim..siz lidarli haritalama istiyorsunuz fakat yukseklik de 8 cm den az olsun diyorsunuz...a9s 8 cm den az fakat kameralı harita çıkartıyor.harita aktif harita degil.haci ben soyle yerlerden gectim su tarz bir odayi temizledim tamam gordunmu siliyorum simdi haritayi diyen bir model.moplamasi muazzam temizlemesi güzel ürün.Ben aldim sanssizligim boldur urunde sikinti cikti iade ettim bakalim sanirim aynisini filan alicaz yada baska nodele yonelicem
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Çıksaydı Zaco 10 alacaktım bu sene , ama bir türlü çıkmadı. Belki size denk gelir.
-
Roborock S5 max makineyi hepsiburada üzerinden turuncumağaza satıcısından 4224 liraya aldık çok şükür. Alışveriş sorunsuzdu. Kargoyu vaddetiklerinden epey erken, ertesi gün gönderdiler. Paketleme iyiydi. Kargo sorunsuz geldi. Paketi açıp ilk şarjını 12 saat kadar yaptım. Yiye 12 saat? Bilmiyorum :D evde uygun bir yere yerleştirip ilk kurulumunu ve mobil uygulamasını yapıp cihazla gereken bağlantıyı sorunsuz kurdum. Basit bir uygulama. Gereken ayarlardan sonra Clean komutuyla ilk süpürmesini yapıp evin haritasını çıkardı. Bebelerle oyucak izler gibi heyecanla peşinden koşturduk :D evdeki tüm sandalyeleri kaldırıp ortalığı toparlayarak akıllıca bir iş yapmışız (; 67 metrekare süpürme işini 86 dakkida yaptığında yanlış hatırlamıyorsam %60 şarjı hala mevcuttu. Sorunsuz yuvasına dönüp şarja başladı. Toz hanesinde beni utandıracak kadar pislik biriktirmişti. Evde etkili bir temizlik havası estirmiş ve eşim epey memnun kalmıştı. Çalışan çiftler için fiyatlı olsa da gerekli bir cihaz. Beğendik ve öneriyoruz. Almadan önce bu forumda küçük bir araştırma yapıp bikaç mesaj atmıştım. Yönlendirme yapıp çneren arkadaşlara teşekkür ediyorum. Haddini aşan ukela bir arkadaş saçma bir cvp yazmış. Kınayıp şikayet ettim. Durduk yere insan üzmeye küçük düşürmeye hakir görmeye kimsenin hakkı yok. Nitekim atomu parçalamıyoruz haci abi süpürke alüüz :D yaşam alanını bir şekilde temizlemek için uğraşan öncelikle annelerimize ve eşlerimize tabiki ilgili babalarımıza kolaylıklar diliyorum. Ara ara yaşadığım sorunlar yahut pratik çözüm yolları bulur isem bu meceada inşallah paylaşırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yorum için teşekkürler
İyi günlerde, keyif ve huzur ile kullanınız.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Evde eşyadan bize yer yoktu, letgodan verdim tüm kullanmadıklarımı. Tavsiye ederim. Çocuk bizde de var ama süpürge çalışacağı zaman biraz toparlanıyoruz diyelim.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Eyvallah kardeşim cümleten hayırlısı olsun. Çok laf salatası yapmadan bir tespitimi paylaşayım. Çamaşır kurutma makinası aldığımızda yaşadığımız konforu "ütü derdinin %80 azalması, çamaşır asıp toplama telaşı, özellikle kışın ev içine çamaşır asma vs vs" aynen bu cihazı kullanmaya başladığımızda da hissettik. 3 çocuklu karı koca çalışan bir aile olarak şunu öneririz: "10 bin lira konforunuz için harcama lüksünğz varsa bir kurutma makinası bir de temizlik tobotu alın" şimdiki aklım olsa 5 yıl önce böyle bir cihaz alırdım. Herşey kısmet...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X