Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (637. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ygtatli Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 11 Misafir (3 Mobil) - 9 Masaüstü3 Mobil
5 sn
62.143
Cevap
1.507
Favori
2.664.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
236 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 635636637638639
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artırmışlar şimdi fiyatı. Ben alarm kurmuştum. 4500 altına düşünce bildirim geldi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sacmAdam kullanıcısına yanıt
    Elden getirmelerde 500 euro ya kadar sorun yok. Üstüne cıkarsa , cıktıgı kısım için vergi alıyor. Yolcu beraberinde getirilebilen elektronik eşyalar yazarsanız, internette detayları bulursunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ürün yok teknosa da
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkaf

ürün yok teknosa da
    Malesef tükenmiş,
    www.teknosa.com
    Xiaomi Roborock S5 Max Robot Süpürge Fiyatı ve Özellikleri
    https://www.teknosa.com/xiaomi-roborock-s5-max-robot-supurge-p-115040971

• Ozmo 950 de ben mop özelliğini cihazı oda oda götürerek kullanıyorum gayet iyi halıları sadece geçişlerini rahatlatacak kadar kıvırıyorum.Her odada tabi mopu siliyorum
  • Kurohige kullanıcısına yanıt
    Evofone garantisini duyan almış demek ki :))

• quote:

Orijinalden alıntı: Hepsirobot

Merhaba,

Yaptığı işler arasında çok bir fark yok aslında, her iki cihaz da anlattığınız ortamın altından kalkar.
    S5Max daha gelişmiş, daha kaliteli ve daha uzun ömürlü bir cihazdır, zaten siz de yazmışsınız.

Bundan ötesi bütçe ve teknolojiye bakış açısıdır.

Hangisini alırsanız alın, huzur ve sağlık içinde kullanın.

Saygılarımla
    Hangi satıcıdan alalım sizce ? Sağlam bir adres var mı ? Teşekkür ederim
  • ixboot İ kullanıcısına yanıt
    Ben Xiaomi satıcılarına çok vakıf değilim, Mijia ve Viomi'ler zaten daha sık arıza yapan ürünler Roborock grubuna göre, servis durumları hakkında bilgim yok bana tamire gelenler dışında.

Roborock grubu için ise resmi ithalatçı olan Evofon ve Ekay grubunun servis/yedek parça altyapıları olduğunu biliyorum, alanlar da müşteri ilişkilerinden memnunlar burada yazdıklarından gördüğüm kadarı ile.

Saygılarımla
  • Arkadaşlar sadece vakum özelliği olan telefonla kontrol edilebilir robot süpürgeleri tavsiye eder misiniz? 100m² ev ve evcil hayvan yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi white00 -- 19 Ağustos 2020; 6:55:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • white00 W kullanıcısına yanıt
    Kombo olanlar ile aynı paraya neden daha düşük özellik alalım?
  • white00 W kullanıcısına yanıt
    Ben bir hafta önce İrobot e5 aldım. Evim 75 metre kare. Üründen Hiç memnun kalmadığım için dün iade yolladım.
    Bana sorarsanız harita özelliği bir nimetmiş. Bunu nerden biliyorum çünkü diğer evimde haritalı model kullanıyorum.

• Haticenurkc H kullanıcısına yanıt
    Hatice hanım, 75 metrekare için haritalama yapmanın bence bir anlamı yok. Ama tabii siz en iyi cihaz ılan Ozmo ile başladınız bu işe, şimdi ne kullansanız sizi tatmin edemez doğal olarak.
    E5 nedense sizde sorun çıkardı, aslında bende de vardı depoda, geçen hafta çıkardım ve 92m2 alt katta üç gün kullandım. Ne temizlikte, ne de yerine dönmede hiç bir sorun çıkarmadı.

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Hocam çok güzel süpürüyor, o konuda hakkını yiyemem. Halılar parladı resmen.

Ama birincisi 75 metre kare alanı tek seferde süpüremedi. İkincisi şarj istasyonunun bir metre yakınından geçmesine rağmen şarj istasyonuna hiç dönemedi. Bir gün şarjı bazanın altında bitmiş, robotu zor çıkarttım.

En son, dedim bunların hiç biri önemli değil, oda oda temizleteyim. Hepi topu 3 oda zaten.
    Küçük bir odayı 58 dakikada süpürdü ve şarjı bitti. 3 oda için 3 defa şarj ettim. Temizlik işkenceye döndü:))

• Haticenurkc H kullanıcısına yanıt
    Sıkıntılarınızı biliyorum, dediğim gibi bence o cihazda bir sorun var.

• sacmAdam kullanıcısına yanıt
    Almanya'dan yolcu yanında (araba ile) Ozmo 950 geldi. Bir sorun çıkmadı. Tabi gümrükte bakan eden oldu mu bilmiyorum. Ama vergi falan yansımadı.
  • @Hepsirobot hocam, ntsvr marka robot süpürgelerle ilgili yorumun olur mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRCFT -- 24 Ağustos 2020; 11:28:58 >
  • gefeka G kullanıcısına yanıt
    hocam almanyadan nerden aldırdınız ve kaca maloldu?
  • Yani... bu da Xinsu ve benzeri fason üretimlerden birisi, özgün bir marka değil.
    Benim riskli gördüğüm markalardan. 6 ay önce Bagotte vardı, şimdi Neatsvor çıktı.

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Çok güzel demişsiniz mopluların qopüler olma sebebini. peki bu durumda şunu öğrenmek istiyorum. Aynı fiyata moplu robot satılıncı sadece süpürmeli robotlardan eksiği ne oluyor ? diğer bir soru şekliyle sadece süpürme robotu alsam hangi konularda avantajlı olurum?
  • yakopsi Y kullanıcısına yanıt
    Süpürmeli robot özelinde değil ama iRobot Roomba alırsanız çift ana fırçası ile özellikle halılarda mükemmel bir temizlik alırsınız.
    Onun dışında günümüzde moplu üniteler daha üstün teknolojiye sahipler.

• 
Sayfa: önceki 635636637638639
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.