Geçen hafta alarm bildirimiyle robot almam bir oldu. Neyse robot geldi. Açtım kurdum. O anda yanlış robotu aldığımı anladım:) L40 Ultra CE aldım. "CE" nin açılımını "Complete" gibi algıladım kendimce :D Ama alakası yokmuş.. L40 ile çok alakası olmayan kırpılmış bir versiyonuymuş meğersem:) Akakce algoritmasıda bana normal L40 gibi bildirim yolladı. Bende 10.000 TL düşük olunca atladım haliyle.. Sonrasında ürünü yeniden toplayıp kutuladım ve Mediamarkt web den aldığım içinde iade yolladım. İadeyi kabul etmezler diye "imdb 9" a kafası yaşadım ama neyse ki 3 gün içinde para hesabıma yansıdı:) Şu an X40 Ultra kovalıyorum. Hepsiburada hafta sonu çok güzel bir indirim yaptı lakin kaçırdım. 43.000 e kadar düşmüştü. Şa an 47.000 seviyelerinde. Sizce hemen alayım mı yoksa bu fiyat fırlar gider mi? |
Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (3087. sayfa)

-
-
O fiyatlara çıkacaksanız Mova P50 Pro Ultra takip edin.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/161714212
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 17 Temmuz 2025; 13:16:52 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hiç duymadığım bir marka. Hemen inceliyorum hocam. Benim için mop çok önemli. Ev full parlak zemin. x40 ın mop, solisyon ve 70 derece olayı beni özellikle çekti.
-
Dreame'nin alt markası, aynı sarf malzemelerini ve isterseniz aynı uygulamayı da kullanıyor.
Şu an bu fiyat seviyesinde sadece X50 ile karşılaştırılabilir, X40/L40 ve benzer fiyatlı ürünler bununla beraber tarih olur.
Mova P50 Pro Ultra'nın Dreame X40 Ultra'ya göre avantajları:
3 yıl garanti. (X40 2 yıl garanti.)
Üretim yılı 2025 (X40 2024)
19.000Pa emiş gücü. (X40 12.000Pa.)
TriCut 3.0 ana fırça. (X40 kauçuk ana fırça, istenirse TriCut fırça satın alınıp takılabilir.)
Voice Assistant
160 obje tanıyabiliyor. (X40 120 obje.)
75 derece sıcak su ile mop yıkayabiliyor. (X40 70 derece.)
X50'deki 3. nesil kendi kendine istasyon temizleme sistemi var. (X40 2. nesil.)
İstasyon yüksekliği 470mm. (X40 590,5mm.)
Dreame X40 Ultra'nın Mova P50 Pro Ultra'ya göre avantajları:
Robot yüksekliği 97mm. (P50 103,8mm.)
Batarya 6400 mAh. (P50 5200mAh.)
İstasyon temiz su haznesi 4,5lt. (P50 4lt.)
İstasyon kirli su haznesi 4lt. (P50 3,5 lt.)
Temiz su ve gider için şebeke bağlantısı.
İstasyon genişliği 340mm. (P50 420mm.)
Not: Önemli olabilecek farkları yeşil yaptım, diğerleri çok da önemli farklar değil ama yeşiller ciddi önemli olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 17 Temmuz 2025; 13:55:30 >
-
Çok teşekkür ederim hocam. Tam x40 alırken iyi ki yazmışım buraya
-
Türkiye'de yoktu, yeni gelmiş, 46-47 civarlarına inmiş kampanya ile. Mova ne kadar ürün getirdi bilmiyorum ama stok biterse bir süre gelmeyebilir, E30 Ultra ve S20 Ultra'da öyle olmuştu.
-
https://www.hepsiburada.com/dreame-temizlik-solusyonu-1000-ml-pm-HBC00008MUG6V
Bu solusyon Mova p50 ile uyumlumudur hocam sizce?
-
Uyumludur ama zaten P50 kutuda 200ml. solüsyonla geliyor, bir süre idare eder.
-
40-43 bine x40 bulursanız yine de bence kaçırmayın. Lidar yükseklik farkı, temiz, kirli su haznesinin büyüklüğü de önemli avantajlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Toz torbası, mop papas vs. Aksesuarlarını bulamadım sadece ama yeni çıktığı için sanırım. Aksesuarları gelir diye düşünüyorum.
Ben L20 deterjan kısmı ve temiz su tankına 1 kapak koymak için bunu aldım, bu da uyumludur heralde hem burada hem diğer konuda yazılmış
amazon
Kärcher Tüm Zeminlere Uygun Zemin Temizleme Deterjanı 500 ml (FC 5)https://www.amazon.com.tr/dp/B01NBNBZH5?ref=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_AE1XZ9CS7E9TJ42SBZWF&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_AE1XZ9CS7E9TJ42SBZWF&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_AE1XZ9CS7E9TJ42SBZWF&previewDohEventScheduleTesting=C
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
X40 ile aynı sarf malzemelerini kullanıyorlar diye biliyorum, Mova desteğe sorun ve emin olun derim.
Bu arada orijinal sarf malzemesi mi bakıyorsunuz? Öyleyse direk X50 alın, onun kutusunda 10.000 liralık, en az 1 sene yetecek sarf malzemesi mevcut, aynı maliyete gelir size.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 17 Temmuz 2025; 14:36:21 > -
Öncelikle geri dönüşünüz ve detaylı bilgilendirme için teşekkür ederim.
L10s PRO modelini 2022 üretim olduğu için eliyorum.
istasyonlu olursa L10s Plus
istanyonsuz olursa L10s PRO Gen2
Listeye baktığımda ;
çöp kutusu 350 - 470 ml
Farkı dışında bir şey göremedim. İstasyon dışında özellik olarak yada yazılımsal olarak bir fark var mıdır. Birinde olan diğerinde olmayan bir özellik var mıdır.
Mova E30 model hem istasyonlu hem de bir kaç ek özelliği var listeye göre. Fiyat düşerse tercihim olabilir.
Roborock ve Xiaomi modelleri hakkında da yorum yapan olursa onları da inceledikten sonra karar vereceğim.
Dikkat edildiyse seçtiğim modellerin hepsi yuvarla döner mop. Onu da forumdan okuyarak tercih ettim. Çift kauçuk öneminde biliyorum fakat bu fiyat bandında pek bulunmuyor. Birde hepsi halıya çıktıgında mopu kaldırıyor. Dip köşeleri iyi temizleyen fırça yapısını bilmediğim için bunlardan hangisi daha iyi iş yapar fikrim yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar genel bi soru sormak istiyorum
Yere uzanan perdelerin arkasina geçişte ve etekli kanapelerin altına girme konusunda kullandiginiz hangi cihazlarda problem yaşamıyorsunuz yada bu sorunu nasıl aşıyorsunuz.
Tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Roborock Qrevo C stoklarına noldu bir anda? Hic bir yerde bulunmuyor
Mova Europeyoutube
V50 Ultra Complete transforms the cleaning experience with groundbreaking features that set a new standard for intelligent living: thermo mopping with DuoSolution™ System delivers a deeper, fresher clean. Extendable wheels help it easily cross steps; a liftable DToF system allows it to reach under low furniture; Self-Cleaning HEPA ensures consistent 24,000Pa strong suction, and the Triple Anti-Tangle Mechanisms handle hair effortlessly. After cleaning, JetSpray Dryboard™ and Dust Box & Bag Drying fully dries and deodorizes, preventing mold and reducing maintenance. Leave it all to V50 Ultra Complete— and enjoy a clean, refreshed home with ease. 👉https://de.mova-tech.com/products/mova-v50-ultra-robot-vacuum-landinghttps://www.youtube.com/watch?v=MjqX5GSQKXkÇok iyiymiş bu da.. Ama tr ye gelir mi bilinmez :)
-
Yavaş yavaş x50 ye doğru gidiyorum:D Lakin tavsiye ettiğiniz Mova P50 yi baya beğendim. Büyük ihtimalle yarın sipariş geceçeğim. X50 şu an 64k civarında..Yarın şansıma belki bir indirim olur:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Requiem_For_a Dream -- 17 Temmuz 2025; 16:31:54 > -
İlk haritalandırırken ve sonraki 2 temizlikte kesinlikle perdeleri yukarıya kaldırıyorum doğru haritalandırma için. Eğer robot yine de perdelerin altına girmiyorsa uygulamada haritaya perde ekleme özelliği mevcut. Haritada altına girmediği perdeleri manuel ekliyorum.
P50 de getirmiyorlardı ama biraz pahalı konumlandırmışlar.
Asıl 500$ lık Mova P10 Pro Ultra var, onu getirmiyorlar, tam bir F/P, tozunu atar buraların…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu işin sonu bu zaten ama şu an X50'ye 64.000 sakın vermeyin, kararınız X50 olursa bekleyin, 59.000 civarına sık sık düşüyor.
P50 için 49.000 yüksek bir fiyat, yüksek sayıda getirdilerse fiyat düşecektir ama stok az ise fazla yorum yapamıyorum, 47-49 arası gidip gelebilir de, bir anda bitebilir de.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X