< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (3014. sayfa)

-
-
Daha gelmedi ürün tam bilmiyorum hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok maalesef
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam L20 ultra vs L40 ultra hangisini önerirsin? L40 için aradaki farka değer mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Xiaomi Robot Vacuum X20 Plus kriterlerime göre uyuyor gibi, sizler tavsiye eder misiniz? Servis yedek parça konusunda mağdur eder mi? Kullanan arkadaşlar da varsa aramızda yorumları benim için önemli..
-
-
Bütçeniz elveriyorsa bence değer hocam. Emiş gücü ve uzayan fırça yapısı önemli farklar. Yine engel ve nesne tanıma özelliği de yarı yarıya 40'ta l20'nin iki katı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
roborock saros 10 hepsiburada da 68 e düşmüş. qrevo curve den bile daha ucuz. bu cihaz da bir sorun mu var . eski seriden niye daha ucuz. bir de alınır mı ?
-
Saros 10 almıştım dün ancak içerisinden paspas için yüzey temizleyici çıkmıyormuş. Roborock'un sitesinde satılan solüsyon Saros için de uygun mudur acaba ya da önerebileceğiniz bir ürün var mı?
-
benim henüz 1.5 yıllık roborock s8 in su haznesi fena halde damlatmaya başladı mop atamaz olduk. Yere düşürmedik-etmedik durduk yere oldu. Garantiden değişir mi sizce yoksa yenisini bakmaya başlayayım mı.
-
Saros 10’da ben de bunu kullanıyorum hocam. İlk aldığımda da küçük bir paket hediye gelmişti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cümleten selam 2 adet kedim var 3 aylık bebeğimiz var sürekli tüy dökülmesi ve toz problemimiz oluyor 20 bin tl civarında tavsiye alabilirmiyim xiaomi x20 pro ya baktım bu civarlarda ne tavsiye edersiniz? Mop özelliği ve kendiliğinden boşaltma özelliği tercihimiz evimiz 200m2
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurkanÖzkar HADQJ -- 17 Nisan 2025; 21:55:16 >
Q Revo Master modelini Roborock listesine daha yeni eklemişler 🤦♂️
Hangi liste bu bahsettiğiniz 🤔
roborock türkiye official site
Roborock Qrevo Master - Ustaca Bir Temizlik Deneyimihttps://tr.roborock.com/pages/roborock-qrevo-master
👍
Valla az çok konuyu okuyup Youtube ile birleştirip Hepsiburada Dreame L20 Ultra siparişi geçtim 6 taksit 32999 TL'ye. Umarım doğru yapmışımdır kullanan var mı acaba?
-
Xiaomi x20+
Xiaomi x20pro
Roborock s8 sonic mopping
Veya bu fiyat bandında ne önerirsiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurkanÖzkar HADQJ -- 18 Nisan 2025; 1:30:59 >
https://forum.donanimhaber.com/dreame-robot-supurge-kullanicilari-klubu--160548818#160548818 👍
Dreame x50 Ultra satışa sunuldu. 65.000 TL fiyat ile. Kampanyalarla x40'ı 43-48 bin bandında alan arkadaşların aklı kalmamamış oldu böylece.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X