< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SH4K3R -- 26 Kasım 2021; 23:19:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Gittigidiyora şirket için fatura bilgisi nereden giriliyor. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BravoUno -- 26 Kasım 2021; 22:56:48 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frag_man -- 26 Kasım 2021; 22:55:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hesabım - > Fatura Bilgilerim seçeneği altından Kurumsal üye seçeneğini seçmeniz gerekiyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hepsirobot -- 27 Kasım 2021; 3:38:17 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Harika cevap, sırf bu sebeple 360 markasının da C50 modelini artık ülkemize getirmediğini biliyoruz. Narval'ın sırf altında ana fırçası yok diye de ülkeye satılmaz diye getirilmediğini biliyoruz. |
Hocam baktım ancak fiyat şu an 4500 seviyelerinde. Az önce amazonda lenovo e1 flash sale olarak 1800e verildi. 1 tane de ondan aldım iyice araştırıp karar vericem bugün. Ev ufak çünkü tek şarjda çok rahat hepsi temizler. İlla haritalandırmaya ihtiyacım var mı bilmiyorum. Lenovo fiyatıyla çok öne çıkıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |