Küçük değil direkt gönderme :) |
Bildirim
Küçük değil direkt gönderme :) |
360 S10 işimi görmez mı hocam? iRobot hem daha pahalı hemde s10 un batarya kapasitesinin 3 te 1 i kadar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökkubbe -- 26 Kasım 2021; 19:36:38 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Peki en iyisi hangisi olur hocam f/p olarak? Evin %90 ı halı %10 u parke + 1 adet kedi var 120m2 ev |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BravoUno -- 26 Kasım 2021; 19:51:43 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
360 S10 mu Roborock S5 Max mi? Nedenleriyle söylerseniz çok sevinirim |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Satıcı biraz garip geldi. Yorumunu bulamadım.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben de arada kaldım acaba bu farka değer mi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Teşekkürler hocam pttavmde fiyatı düşünce s5 max aldım |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BravoUno -- 26 Kasım 2021; 20:43:2 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Merhaba tekrar, şimdi de annem için toz boşaltma istasyonlu bir robot arıyorum. Neabot Q11 ve Roidmi Eve Plus var sanırım popüler olan, bunlardan veya bunlar dışında önerdiğiniz bir model var mı? Mop önemli değil pek, evde biraz tüy döken evcil hayvanlar var, iyi süpürsün yeter. |