Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (1147. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
61.857
Cevap
1.493
Favori
2.626.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
236 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11451146114711481149
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Roborock s5 max iki telefona bağlama imkanınız var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar amazondan ayın 9 unda aldığım ozmo 950 rekor sürede elime ulaştı bugün. Ancak ürünün üst tarafında koruma jelatini olması gerekmiyor muydu? Bende çıkmadı, resmini koyuyorum sizce açılmış ürün müdur? geri iade yapıyım mi? Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myctapha -- 12 Aralık 2020; 13:17:41 >

• oist O kullanıcısına yanıt
    Tabii
  • Roborock S5 Max Vacuum Cleaner Beyaz Akıllı Robot Süpürge ve Paspas
    www.hepsiburada.com
    Roborock S5 Max Vacuum Cleaner Beyaz Akıllı Robot Süpürge ve Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/roborock-s5-max-vacuum-cleaner-beyaz-akilli-robot-supurge-ve-paspas-p-HBV00000Q7FBL?magaza=MI+STORE

Mistore satıyor fiyat çok iyi kaçırmayın derim.

• Xiaomi Mijia Robot Vacuum Mop Pro Cleaner Robot Süpürge Ve Paspas MOPPRO trendyoldan 3000 tl ye gelıyor

Bunu almayı düşünüyorum araştırmaya gerek var mı direk alıp geçebilir miyim ?

• Zeen Z kullanıcısına yanıt
    Mop pro alacaksanız şu an amazondan almak daha mantıklı. En azından karşınızda muhattap var.
    amazon
    Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro Beyaz Akıllı Robot Süpürge
    https://www.amazon.com.tr/dp/B085BPCV7W/ref=cm_sw_r_cp_apa_fabc_ZXj1FbGVEGBAC

• f/p olarak sizce alınacak en iyi 2 model veya marka nedir ?

• Amazon’da S5 Max 4.058 TL sanırım en uygun fiyat su ana kadar ki...
    30 TL de cek düşünce bayağı makul. 4.028

Roborock S5 Max Vacuum Cleaner Akıllı Robot Süpürge Beyaz
    amazon
    Roborock S5 Max Vacuum Cleaner Akıllı Robot Süpürge Beyaz
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0841S2G1C/ref=cm_sw_r_cp_api_fabc_Hdk1FbZ6XPAEF?_encoding=UTF8&psc=1

• realistspary kullanıcısına yanıt
    Net alınır..
  • topal T kullanıcısına yanıt

Hocam x2 modunda robotun ikinci turda izledi yön ilk turdaki ile aynı mı? Yoksa odayı bir turda enine, diğer turda boyuna mı temizliyor?(pitikare)

• BravoUno B kullanıcısına yanıt

Mahsuru yoksa yeni serinizde mi olacak bu titreşimli mop hocam? yoksa mevcut luna-200 gibi premium modele modifikasyonla entegremi edilecek sormak isterim.

• mali_bu16 kullanıcısına yanıt
    Pitikare yok. Aynı yönde temizlik yapıyor. Çok da önemli olduğunu düşünmüyorum. Bu özellik için. Cihaz zaten yeterince iyi temizlik yaptığı için olmamasını olumsuz olarak değerlendirmiyorum. Evimi her gün temizlettigim için pek de bisiy çıkmıyor zaten.
  • 4058 tl ye bende Amazon dan roborock s5 max aldım sonunda :) heyecanla bekliyorum

• Arkadaşlar roborock firması uygulamasına türkçe dil desteği için mail atalım ne kadar çok mail o kadar firmanın dikkatini çekeriz.

support.roborock.com
    Submit a request – Roborock Support Center
    https://support.roborock.com/hc/en-us/requests/new

İngilizce olarak atalım mailleri

Please, we want Turkish language support for the Roborock store application

Ben böyle bir cümle kurdum

• mali_bu16 kullanıcısına yanıt
    Niyetimiz Luna serisine kazandırmak, ancak yeni bir model de olabilir..
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Selamlar. Halı fazla olduğu için mi acaba irobot önerdiniz. 120m2 evde halı çoğunlukta ise ve irobot 976 3800 S5 Max 4000 civarı ise hangisi mantıklı olur acaba. Birde yazdıklarınızda okumuştum 976 da istediğim odaya gönderemiyorum yanlış bilmiyorsam. O zaman 976 yerine 2000 civarı olan 698 yada 671 işimizi görürmü ? Farkları nedir ? Teşekkürler şimdiden.
  • flash kullanıcısına yanıt

Halı üzerinde iRobot ve Neato markaları eşsizdir.

R6XX serisi tamamen rastlantısal çalışır, o metrekarede boşluklar ve girmediği odalar kalabilir - tabii kendiniz de alıp odaya koyabilirsiniz.

R9XX serisi ise evi dolaşır eksiksiz ve yerine döner, hartalama yapar. Ancak siz bu haritayı kullanamazsınız istediğiniz yönlendirme anlamında. Karar sizin.

S5Max modelinde mop da var, işinize yarıyorsa, ve tabii haritalaması sizin istediğiniz şekilde.

Saygılarımla

• Avcib53 A kullanıcısına yanıt
    Amazon bu fiyata satti satiyor..t.h.h garantili urunu napalim 😒
  • Kadir59 kullanıcısına yanıt
    Roborck un uygulamasi daha rahat..cunku mi home daha yoğun.
  • Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]

Roborock resmi sitesine uygulamanın türkçe olması için talepte bulundum mailimin cevabı
  • 
Sayfa: önceki 11451146114711481149
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.