Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (1105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
27 Misafir (7 Mobil) - 20 Masaüstü7 Mobil
5 sn
62.133
Cevap
1.507
Favori
2.655.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
236 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11031104110511061107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar merhaba bizde robot supurge almaya karar verdik ama bircok model var karar veremiyorum. Ev 200 m2. Almisken mop ozelligide olsun diyoruz ama evde halilar var otomatik haliyi taniyip oraya mop yapmayacak model daha iyi olabilir. Butce olarak en fazla 5k dusunuyoruz. Garanti konusuda önemli. Amazon yurtdisindan cok siparisim oldu orasida olur. Önerileriniz ne olur? S5 Max ya da mi vacuum mop pro alip gecmek istemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenool -- 30 Kasım 2020; 13:24:26 >
  • Hepsirobot Bey merhaba, isminiz nedir bilmiyorum :)

t8 alırsak ve arıza verirse (ne konuda arıza verir bilmiyorum) ortalama tamir maliyetleri ne kadar oluyor?

• 360 s7 pro diye aldım ama meğersem 360 s7 modeliymiş : https://www.hepsiburada.com/360-s7-vacuum-mop-pro-cleaner-akilli-robot-supurge-p-HBV00000Y94PT?magaza=Sherman

tam bir isimlendirme çakallığı var

ürün yeni geldi

henüz denemedim ama gözüme çarpan uzaktan kumanda modu bile var. yani sanal joystick ile oyunlardaki gibi robotu yönlendirebiliyorsunuz

360 s7 pro yerine normal model olması canımı sıktı ama sitesinde hiçbir fark gözükmüyor anlamadım bu işi

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SECourses -- 30 Kasım 2020; 13:55:35 >

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt

Merhaba. S5max su tankının içini boşaltmayı unutmuşuz. İçinde siyahlıklar oluşmuş. Açıp temizlemek mümkün mü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ernky E kullanıcısına yanıt
    Hayır, ultrason kapalı o.
    Biraz çamaşır suyu koyup çalkalayın iyice, sonra da birkaç defa durulayın.
  • Hocam hayırlı olsun bu konuları çok konuştuk . Tek farkı sadece rengi dengi . Telegram grubumuz var bekleriz .

• quote:

Orijinalden alıntı: Bilisimci1903

Hocam hayırlı olsun bu konuları çok konuştuk . Tek farkı sadece rengi dengi . Telegram grubumuz var bekleriz .

Teşekkürler

Su anda robot şarj oluyor sonra deneyeceğim bakalım

Telegram yok bende kurmadım :)

• Kasım fırtınası dindi sanırım forumda, kaldık biz bize 

Fırtına sonrası dinginlik 

• quote:

Orijinalden alıntı: cafzafer2

Roborock S5 max bazı yerlerde kalıyor pislik toz
    2 defa süpür veya 2 defa geç diye bir ayar var mı

Elbette var, 3 defaya kadar süpürtebiliyorsunuz, vakum gücünü ayarladığının yerin hemen üzerinde x1 yazar ona tıklarsanız x2 x3 şeklinde süpürme yapabilirsiniz.

• Konuda ki genel eğilim üzerine arkadaşıma sherman 360 s7 aldırdım. Azıcık yüksek halıya dahi çıkamadı. Cidden bu robot süpürge işi seçme işi baya baya zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: bjQ7

Elbette var, 3 defaya kadar süpürtebiliyorsunuz, vakum gücünü ayarladığının yerin hemen üzerinde x1 yazar ona tıklarsanız x2 x3 şeklinde süpürme yapabilirsiniz.

Alıntıları Göster

bu arada s7de de alan temizleme yaptırırken x1,x2 seçtiriyor bilgi vermek istedim

• bjQ7 B kullanıcısına yanıt

düz x2 ama, pitikareli var mı yok mu meçhul  

Bu arada S5 max' in bir yazılım üstünlüğüde; düz ya da pitikareli de olsa s9 max: x2 var.

S5 max' te x3 te var 

• quote:

Orijinalden alıntı: Vazgectim35

Konuda ki genel eğilim üzerine arkadaşıma sherman 360 s7 aldırdım. Azıcık yüksek halıya dahi çıkamadı. Cidden bu robot süpürge işi seçme işi baya baya zor.

Çıkamadığı halının yüksekliği nedir? Fotoğraf payalaşabilir misiniz?

• mali_bu16 kullanıcısına yanıt

Pitikareli yapmıyor diye x3 ü de koymuşlardır belki :) ama x3 kullanmadım ben hiç, çok nadir durumlarda gerek olacaktır muhtemelen. x3 de zaten batarya 5200 de olsa kesmez :))

• bjQ7 B kullanıcısına yanıt

eee senin 5 yıl garantili VİP s5 max kafasına göre pitikareli yapıyorduya abi, ne oldu yoksa sende x3 yok mu? 

• mali_bu16 kullanıcısına yanıt

Var hacım var, yukarda yazdım ya, ama ben kullanmadım dedim :)

x3 ü olması s9 dan üstün bir özellik gibi düşünmüyorum zira çok gerekli olacak bir şey değil, x2 yeterli bence.

• İyi akşamlar dilerim Ali hocam. Bilgiğiniz üzere O937 kullanıcısıyım dün meraktan batarya fiyatlarına bakmak istedim ancak bulamadım. Acaba 2-3 sene sonra pil değişimi ihtiyacı hasıl olduğunda ne yapmalıyım ? Şuan bile bulamıyorsam o zaman nasıl temin edebilirim, siz yardımcı olabilir misiniz ?
  • Merhaba
    Ben düzenli olarak batarya ithal ediyorum, önümüzdeki senenin ilk yarısında Ecovacs bataryaları da elimde olacak.
    Merak etmeyin, hepsirobot.com sitesinden temin edebileceksiniz.
    Saygılarımla
  • Gts hemen zam yapmış ozmo 950 ye.. 4999 idi 5299 olmuş

• icingdeath kullanıcısına yanıt

Yani bu durum çok mantıklı bir sey değil yaa programlayınca neden sadece supurme yapmasın ki?

• 
Sayfa: önceki 11031104110511061107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.