Şimdi Ara

Momo Racing Direksiyonu olanlar lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçenlerde Momo Direksiyon aldım, yalnız bi gariplik var sanki..
    Birincisi alet bilgisayar açılırken kendi kendine önce sola doğru dönüyor, windows açılmaya yakınken tamamen sağa sola dönüp kafasına göre biyerde duruyor, elle en sağa çekip bırakınca düzeliyor.. Bu normal midir sizce??
    İkincisi de (asıl problem) direksiyon tam ortadayken, sağa sola ufak ufak çevirince çok bariz tık tık dayanma,çarpma gibi bir ses var..
    Bu direksiyona sahip olan ya da bilgisi olan arkadaşlar yanıtlayabilirse çok sevinirim, belki normal bişeydir ama karşılaştırma şansım olmadığı için hepsi böyle midir bilemiyorum..
    Şimdiden teşekkürler.. (Bahsettiğim ses için bi video çektim)
    http://www.youtube.com/watch?v=qKZ2-uOyQbY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhuttin -- 7 Ocak 2008; 22:00:47 >

• dostum tam bilmiyorum ama o ses sanki bir sorun gibi, ben sıfır aldım hiç öyle bir ses gelmiyor, bak tam olarak bilgim yok biraz daha araştır
  • Leone cevabın için teşekkür ederim, bana da çok normal bişey gibi gelmiyo zaten, internette bunla ilgili problem yaşayan kimse yok, geri götürcez artık mecburen, off.. başka momo sahibi olan arkadaş var mı acaba??

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.