Şimdi Ara

Asus RAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus F3JP notebook a bu linkteki ram uyar mı?http://koysepete.com/en+ucuz+kingston+1+gb+667+mhz+non-ecc+cl5+ddr2+bellek+(ram)+dizustu+kvr667d2s5+1g+50721.aspx Ayrıca http://www.netsiparis.com/detay.asp?kod=222165004 bu linkteki ram in diğer ilk ramden farkı nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goxelgokcell -- 7 Ocak 2008; 11:51:48 >

• Yukarda benim msjımdaki 2 ram birbirinden farkı ne?Sodımm ve Non-ECC n demek?
  • quote:

Orjinalden alıntı: goxelgokcell

Yukarda benim msjımdaki 2 ram birbirinden farkı ne?Sodımm ve Non-ECC n demek?

so dimm, laptop ramlerinde kullanılan isim

non-ECC tam açılımını bilmiyorum ama Server makineler ECC ram kullanıyor, biz non_ecc kullanıyoruz, ECC olanlar pahalı oluyor, bilmeye de pek gerek yok gibi bence
  • Sizce ilk msjımdaki ramlerden hangisini almalıyım?
  • Asusa e-mail attım ve bana şu cevabı verdiler: " Üzerinde bulunan ram modeli aynı olması durumunda daha hızlı ve sorunsuz çalışacaktır,bunun için üzerindeki ramları kontrol ediniz."

Acaba üzerinde hangi Ram geliyo(model,marka olarak) F3JP nin bilen var mı?İçinde 2 tane 512 lik var.
  • Valla ben de aynı şekilde F3SC180DR modeli hangi rami kullanıyor merak ediyorum
  • Lütfen bi yardım edin.Yarın Ramleri sipariş etcem internetten.Hangisini alayım?Sorun yaşamak istemiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI anakart ram desteği
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ddr2 667 mhz notebook ramı alacaksınız. Marka olarak kingston öneririm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hiickimse

quote:

non-ECC tam açılımını bilmiyorum ama Server makineler ECC ram kullanıyor, biz non_ecc kullanıyoruz, ECC olanlar pahalı oluyor, bilmeye de pek gerek yok gibi bence

evet katıLıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: Playerim

quote:

Orjinalden alıntı: hiickimse

quote:

evet katıLıyorum

kardesime katıLıyorum

• http://koysepete.com/en+ucuz+kingston+1+gb+667+mhz+non-ecc+cl5+ddr2+bellek+(ram)+dizustu+kvr667d2s5+1g+50721.aspx Bu linkteki ram den 2 tane sipariş ettim yarın geliyo inşallah.Teşekkürler
  • makınada takılı olan ramlere bakmanı onerırım arkadasım . ben degıstırırken ramlerı 1 tane 1 gb lık cıktı ıcınden bende 2x512 bılıodum alırken ole demıslerdı.

ıcınden cıkan ram hynix dıye bır marka. notebook lar ıcın ozel ramlermıs . turkıyede bole bır ram yok dısarıda var.

ram olarak kıngston en ıyı marka .
  • Laptopu ters çevirip baktığımda ramler görünüyodu 512 mb yazdığını gördüm ama markasını göremedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.