Şimdi Ara

.:Strateji Oyunu Tutkunları:. (978 ÜYE!!!!!!!) (189. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.540
Cevap
26
Favori
311.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SniggaS

age of varsa ben varım
    beni de yaz total war serisi

Orijinalden alıntı: witcher_king

beni de yaz total war serisi

Alıntıları Göster
    Beni yazmıştın.Ama Anno 2070 çok oynamamaya başladım.Total War fanı olduğumu anladım.Çünkü ilk strateji oyunum Total War:Rome'du .Total War serisi olarak değiştirebilirmisin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Jansay

quote:

Orijinalden alıntı: meteora111

Beyler aral gamede empire total war ve napoleon birlikte 40 lira (ikisindede tüm Ek paketleri ve dlcleriyle birlikte) shogun 2 total war da tek basına 40 lira hangisini alayım kararsızım yardımm edin lütfen bu arada beni de ekle total war serisi

Ekliyorum hoş geldin.

Valla bende Napoleon: Total War olmasaydı herhalde ilkini alırdım; çünkü içinde daha çok oyun var. Ama Shogun'cuysan onu al derim; sana kalmış yani.

kardeş peki oynadıysan hangisinin multisi daha zevkli 1. sindekiler mi yoksa shogun 2 mi suan shogun 2 daha bi kafama yattı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trsnaqe -- 4 Temmuz 2012; 17:02:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-ED5D10718

Beni yazmıştın.Ama Anno 2070 çok oynamamaya başladım.Total War fanı olduğumu anladım.Çünkü ilk strateji oyunum Total War:Rome'du .Total War serisi olarak değiştirebilirmisin ?

Alıntıları Göster
    sayer2012 ve PESSİMİST ASSASİNS, hoş geldiniz ekledim sizi de.

Ahmi524, değiştirdim.

meteora111, ben sadece Napoleon'un multisini oynadım. Valla problemi çok; Kanada'daki arkadaşımla bir ağzımızın tadıyla multi-player campaign çakamadık. Shogun'un multisini biraz daha geliştirmişlerdir diye ümit ediyorum. Ben Shoguncu olmadığım için öbürünü alırdım diyorum (Japonlarla fazla işim olmaz), yoksa senin hangi çağ hoşuna gidiyorsa onu al.

Eğer bir kurbağa hemencecik yakışıklı bir prense dönüşürse, bu peri masalıdır. Eğer bir kurbağa yavaşça yakışıklı bir prense dönüşürse, bu modern bilimdir. -Kent Hovind

• quote:

sayer2012 ve PESSİMİST ASSASİNS, hoş geldiniz ekledim sizi de.

Ahmi524, değiştirdim.

meteora111, ben sadece Napoleon'un multisini oynadım. Valla problemi çok; Kanada'daki arkadaşımla bir ağzımızın tadıyla multi-player campaign çakamadık. Shogun'un multisini biraz daha geliştirmişlerdir diye ümit ediyorum. Ben Shoguncu olmadığım için öbürünü alırdım diyorum (Japonlarla fazla işim olmaz), yoksa senin hangi çağ hoşuna gidiyorsa onu al.

Alıntıları Göster
    ya ben tüfek bek sarmadı total war da shogun daha bi yatıo aklıma shogundada var ama pek kullanışlı değil o yüzden kimse kullanmıo ama galiba resim ve videolara bakarak bu kanaate vardım
    bu arada herkes etw + ntw al dio ama ntw etw nin yaması gibi herşey aynı bi napoleon campaing eklemişler tıpkı rome total warın alexsander ek paketi gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Trsnaqe

ya ben tüfek bek sarmadı total war da shogun daha bi yatıo aklıma shogundada var ama pek kullanışlı değil o yüzden kimse kullanmıo ama galiba resim ve videolara bakarak bu kanaate vardım
    bu arada herkes etw + ntw al dio ama ntw etw nin yaması gibi herşey aynı bi napoleon campaing eklemişler tıpkı rome total warın alexsander ek paketi gibi

Alıntıları Göster
    Hayır, Napoleon: Total War çok daha fazlası. ETW'yi epey geliştirmişler NTW'de.

Eğer bir kurbağa hemencecik yakışıklı bir prense dönüşürse, bu peri masalıdır. Eğer bir kurbağa yavaşça yakışıklı bir prense dönüşürse, bu modern bilimdir. -Kent Hovind

• quote:

Alıntıları Göster
    Beyler age of turnuvası yapsak diyorum ?

offfff acayip kararszım sen anlat bana ne var sevdiğinn

Orijinalden alıntı: Trsnaqe

quote:

offfff acayip kararszım sen anlat bana ne var sevdiğinn

Alıntıları Göster
    Ya bana bakma sen ben Total War oyunlarını fazla oynayamıyorum hemen bayıyor beni. Uzakdoğu kültürünü, samurayları, katanaları falan seviyorsan, tüfekle müfekle fazla alakan yoksa Shogun al. Öbürlerinin dönemi zaten geçti sayılır; multide çok oyun da bulamazsın. Shogun'u almak için daha çok sebebin var bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 5 Temmuz 2012; 4:05:27 >

• quote:

Ya bana bakma sen ben Total War oyunlarını fazla oynayamıyorum hemen bayıyor beni. Uzakdoğu kültürünü, samurayları, katanaları falan seviyorsan, tüfekle müfekle fazla alakan yoksa Shogun al. Öbürlerinin dönemi zaten geçti sayılır; multide çok oyun da bulamazsın. Shogun'u almak için daha çok sebebin var bence.

Alıntıları Göster
    Ekleyin lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: Ride The Lightning

Ekleyin lütfen

Eklemez miyiz?! Hoş geldin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ride The Lightning

Ekleyin lütfen

Eklemez miyiz?! Hoş geldin.

Hoşgbulduk hocam

• Beni de ekleyin buraya. Civilization hastasıyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Asmodian

Beni de ekleyin buraya. Civilization hastasıyim.
    beni de ekleyin

Orijinalden alıntı: deadlock60

beni de ekleyin

Alıntıları Göster
    Rise Of Nations'ın Dünyayı Fethet modunu bitirdim sonunda

.:Strateji Oyunu Tutkunları:. (978 ÜYE!!!!!!!)

• quote:

Orijinalden alıntı: TheSpiRiT

Rise Of Nations'ın Dünyayı Fethet modunu bitirdim sonunda

Alıntıları Göster
    WithinTemptation ve deadlock60, hoş geldiniz; ekliyorum.

TheSpiRiT, bravo!

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: akkakk15

ekle beni
    Age OF MANYAĞIYIM

Off hangi age of bari sen söyle aga kuralları ihlal etmekte üstünüze yok

tamam ekliyorum hoşgeldin

Alıntıları Göster
    eklermisin

bfme 2

• quote:

Orijinalden alıntı: p4l4mu72

eklermisin

bfme 2

Ekliyorum hoş geldin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: p4l4mu72

eklermisin

bfme 2

Ekliyorum hoş geldin.

Tmm saol imzayı ne zmn seçicem
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.