Şimdi Ara

Rapid share (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: korver

quote:

Orjinalden alıntı: viceroyboy

quote:

Orjinalden alıntı: korver

Arkadaşlar modemi kapayıp açma davası değil bu İP adresi değiştirip tekrar indirmekten bahsetmiyorum.

Çok yavaş iniyor 9 kb ile bunun nedeni ne?

tamam işte şu an yaptığın download ı iptal edip başka bir serverdan indirmeyi dene onu anlatmaya çalışıyoruz sana

Ah ah!!

Arkadaşım server ne inan onu bile bilmiyorum. Başak bir server dediğini anlamıyorum çünkü server ne bilmiyorum.

Torrent kullanmıyorum veya flash get gibi programlar.

bak belgeselin 2. linkine tıkladığın zaman rapid açılıyorya orada 3 tane harf giriyorsun. harf girdiğin kutunun biraz üzerinde telia cogen vs yazılar var onlarında yanında boş kutucuklar var. işte onlar rapidin serverları oluyor. hangi server daha hızlı dersen cogen diyebilirim sana ben genelde cogen kullanıyorum

• Kodu gireceğin anda codent level 3 teliasonera falan yazıorya onlar. Cogent telia sonera level 3 hızlı derler. Hangisi hızlı diye konu açarlar hatta. Onları seçebiliyorsun işte indirmeden önce.
  • Level 3
    Cogent

vs. bir sürü seçenek çıkıyor ya, orada Level 3'lerden birini seçin. Genelde hızlı olur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Plan-M

Kodu gireceğin anda codent level 3 teliasonera falan yazıorya onlar. Cogent telia sonera level 3 hızlı derler. Hangisi hızlı diye konu açarlar hatta. Onları seçebiliyorsun işte indirmeden önce.

Çok teşekkürler arkadaşlar. Ben bunu bilmiyordum.

Bir daha download yavaş olursa onları tıklayacam öyle deneyeceğim.

Şimdi serverden kastınızı anladım.

Tekrar yorum yapan arkadaşlara teşekkürler.

İyi akşamlar, iyi forumlar.
  • 4 haneli şifreyi yazmadan çnce üstte serverlar olur onlardan bir tanesi seçilidir.Sen 4 haneyi yaz indirmeye başla yavaşsa anında downloaadu iptal et.Hemen iptal edersen rapidshare onun için bekletmiyor ama iptal etmen uzun sürerse 1-2 dk. beklersin.İptal ettikran sonra tekrar rapidshare linkine gir oradan free e bas ordaki serverlardan başka bir server seç böyle deneyerek sana göre en hızlı server ı bulabilirsin

Ben level 3 #3 serverını ve teliasonera 2 yi kullanıyorum.Bu iki server hızlı.

Serverı hâlâ anlamadıysan.Server, 4 haneli yazıların üstündeki seçeneklere deniyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: YrkndrY

4 haneli şifreyi yazmadan çnce üstte serverlar olur onlardan bir tanesi seçilidir.Sen 4 haneyi yaz indirmeye başla yavaşsa anında downloaadu iptal et.Hemen iptal edersen **** onun için bekletmiyor ama iptal etmen uzun sürerse 1-2 dk. beklersin.İptal ettikran sonra tekrar **** linkine gir oradan free e bas ordaki serverlardan başka bir server seç böyle deneyerek sana göre en hızlı server ı bulabilirsin

Ben level 3 #3 serverını ve teliasonera 2 yi kullanıyorum.Bu iki server hızlı.

Serverı hâlâ anlamadıysan.Server, 4 haneli yazıların üstündeki seçeneklere deniyor

Teşekkürler. Geç oldu anlamam ama sonunda anladım. İyi oldu

• Kardeş serverden felan anlamıyorsun işin biraz zor.Keşke 9 kb la tamamını indirene kadar iptal edip tekrar deneseydin.Senin durumunu ben çok iyi anlıyorum.Arkadaslar çok iyi açıklama yaptı.Bana sorarsan bir daha 9 kb ile indirmeyi bekleme
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.