Şimdi Ara

Microsoft word de resimler boş çıkıyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. microsoft word de dosyama resim eklediğim zaman resimler boş gözüküyo. yani resimin boyutu kadar beyaz boş bir bölüm meydana geliyo. aynı şekilde word ün diğer özelliklerinde de aynı şekilde. word ü kaldırdım yükledim. bütün özellikleri tam olarak yükledim. sorun yine çözülmedi. acaba windowsla alakalı bir sorundan dolayı mı kaynaklanıyo.

• resmi önce microsoft resim görüntüleyici, resim ve fax görüntüleyici ya da picture manager gibi bi programla aç. burada yeniden boyutlandırmayı eçip resmi yeniden boyutlandırmayı ve uzantısını jpeg olarak kaydetmeyi dene.
  • Word'ü simge durumuna küçült ve tekrar pencereyi aç.

Nereden bileceksin hak sandığın şeylerin koca bir yalan olduğunu? Ve nereden bileceksin yüz çevirdiğin şeylerin aslında hakkın ta kendisi olduğunu?!...
  • yok abi onlardan deil. windowsla alakalı bi sorun gibi geliyo bana. çünkü office den olsa tekrardan full olarak yüklediğim zaman çalışması gerekirdi.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.