Şimdi Ara

XBOX360 SÜREKLİ SORULAN SORULAR & KAPSAMLI CEVAPLAR (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.252
Cevap
32
Favori
399.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

Şu tabloya bir bak bakalım.

Alıntıları Göster
    Oyunlarda ntsc ile pal arasında ne gibi fark olur peki (Görüntü performansı olarak)
    hangisini tavsiye edersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madbiker -- 27 Şubat 2008; 14:18:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: madbiker

Oyunlarda ntsc ile pal arasında ne gibi fark olur peki (Görüntü performansı olarak)
    hangisini tavsiye edersiniz

Alıntıları Göster
    NTSC ve PAL bölge kodlarıdır, bu bölge kodlarının hiçbir şekilde oyunların görüntüsüne falan etkisi olmaz, NTSC oyunlar NTSC makinede, PAL oyunlar PAL makinede, Region Free oyunlar, her iki bölge kodlu makinede de çalışır
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

NTSC ve PAL bölge kodlarıdır, bu bölge kodlarının hiçbir şekilde oyunların görüntüsüne falan etkisi olmaz, NTSC oyunlar NTSC makinede, PAL oyunlar PAL makinede, Region Free oyunlar, her iki bölge kodlu makinede de çalışır

Alıntıları Göster
    kod olayını biliyordum da acaba oyunarın kalitesini etkiliyor mu de merak etmiştim teşekkürler
  • quote:

Alıntıları Göster
    selam arkadaşlar ilk başta ps2 alıcaktım sonra vazgeçip xbox almaya karar verdim fakat sorularım var

1.şimdi bu ntsc oyunlarmı pal oyunlarımı daha çok bulabilirim?

2.elite almayı düşünüyorum ama biraz pahalı şuan xbox360 alma şansımda var fakat 3 kırmızı sorunu varmış sizce para biriktirip elite alayımmı yoksa deymezmi?

4.xboxda dvd ve cd film izliyebiliyormuyuz?

5.istanbul anadolu yakasında nerde bulabilirim?

7.ayrıca xbox ülkemizde resmi olarak satılmıyomuş?alacağım yerler garanti yaparlarmı?

8.ps2 koluyla xbox kolu çok değişik hep ps2 kullanmıştım alışabilirmiyim xbox koluna sizce hangisi daha iyi?

şunlara cevap yazarsanız çok mutlu olurum arkadaşlar şimdiden herkeze teşekkürler
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: GSoldier

selam arkadaşlar ilk başta ps2 alıcaktım sonra vazgeçip xbox almaya karar verdim fakat sorularım var

1.şimdi bu ntsc oyunlarmı pal oyunlarımı daha çok bulabilirim?

2.elite almayı düşünüyorum ama biraz pahalı şuan xbox360 alma şansımda var fakat 3 kırmızı sorunu varmış sizce para biriktirip elite alayımmı yoksa deymezmi?

4.xboxda dvd ve cd film izliyebiliyormuyuz?

5.istanbul anadolu yakasında nerde bulabilirim?

7.ayrıca xbox ülkemizde resmi olarak satılmıyomuş?alacağım yerler garanti yaparlarmı?

8.ps2 koluyla xbox kolu çok değişik hep ps2 kullanmıştım alışabilirmiyim xbox koluna sizce hangisi daha iyi?

şunlara cevap yazarsanız çok mutlu olurum arkadaşlar şimdiden herkeze teşekkürler

Alıntıları Göster
    1- PAL ve NTSC oyunları genelde aynı ölçüde bulunuyorlar ama bazen oyun çıkış tarihleri arasında fark olabiliyor. Türkiye'de isen PAL kullanabilirsin.
    2- Elite pahalı geldiyse, 65nm işlemcili ve falcon anakarta sahip Arcade modellerden alabilirsin. 590 YTL'ye İstanbul Atik Elektronik'de satılıyor.
    4- İzleyebiliyorsun. Son güncelleme ile altyazı desteği olmadan DivX de izlemen mümkün.
    5- Atik Elektroniğin Kadıköy şubesi de var sanırım. Kontak bilgilerine forumdaki diğer başlıklardan ulaşabilirsin.
    7- Alacağın yerler dükkan garantisi yaparlar. Resmi olmaz ama iş görebilirler. Arcade paket alırsan garanti vermeyebilirler. Sorunsuz modeller olduklarından. Garanti için ekstra para talep ederlerse, yaptırmamanda fayda var.
    8- Xbox kolları biraz daha ağırlar ama bir süre sonra alışıyorsun. Yabancılık çekmeyeceksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2eu5

1- PAL ve NTSC oyunları genelde aynı ölçüde bulunuyorlar ama bazen oyun çıkış tarihleri arasında fark olabiliyor. Türkiye'de isen PAL kullanabilirsin.
    2- Elite pahalı geldiyse, 65nm işlemcili ve falcon anakarta sahip Arcade modellerden alabilirsin. 590 YTL'ye İstanbul Atik Elektronik'de satılıyor.
    4- İzleyebiliyorsun. Son güncelleme ile altyazı desteği olmadan DivX de izlemen mümkün.
    5- Atik Elektroniğin Kadıköy şubesi de var sanırım. Kontak bilgilerine forumdaki diğer başlıklardan ulaşabilirsin.
    7- Alacağın yerler dükkan garantisi yaparlar. Resmi olmaz ama iş görebilirler. Arcade paket alırsan garanti vermeyebilirler. Sorunsuz modeller olduklarından. Garanti için ekstra para talep ederlerse, yaptırmamanda fayda var.
    8- Xbox kolları biraz daha ağırlar ama bir süre sonra alışıyorsun. Yabancılık çekmeyeceksin.

Alıntıları Göster
    cevaplar için teşekkür ederim peki sadece belli başlı dükkanlardamı var?bide o 3 ile 6. soru nereye kayıp oldu en önemlileriydi bide ps2 ile arasında görüntü farkı varmı 2 sinden birini alırsam ya lcd monitöre yada tüplü tv ye bağlıyacam hangisi daha güzel olur?

cevap lar için teşekkürler 3 ve 6. soruma ne oldu hala bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GSoldier -- 27 Şubat 2008; 15:24:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

quote:

Orjinalden alıntı: Weycell 61

Xbox 360'ta .x264 video biçimi destekleniyor mu?

?????

Alıntıları Göster
    şu üstteki mesaja cevap verebilirmisiniz yaya ps2 yada xbox alıcam.aldığımdada ya tüplü tv ye yada lcd monitöre bağlıyacam hangisinde daha iyi görüntü alabilirim

• quote:

şu üstteki mesaja cevap verebilirmisiniz yaya ps2 yada xbox alıcam.aldığımdada ya tüplü tv ye yada lcd monitöre bağlıyacam hangisinde daha iyi görüntü alabilirim

Alıntıları Göster
    Hocam bu at mı araba mı gibi bir soru
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

quote:

Orjinalden alıntı: Weycell 61

Xbox 360'ta .x264 video biçimi destekleniyor mu?

?????

Alıntıları Göster
    benzetmenden pek bişe anlayamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: özcloudtr

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    lcd daha iyi tabiki
  • quote:

Alıntıları Göster
    PS2 ------> Tüplü TV

Xbox 360 ------> LCD TV

quote:

Orjinalden alıntı: GSoldier

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 28 Şubat 2008; 1:12:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Obsidian

hd ready+2 hdmi girişli... Cevap için teşekkürler.

Alıntıları Göster
    istanbulda ucuza dual layer dvd nerden alabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dante2003

istanbulda ucuza dual layer dvd nerden alabilirim

Alıntıları Göster
    maxipaket.com
  • arkadaşlar x360 ı optik kablo ile ses sistemine bağlamak için gerekli aparatı nerden alabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dante2003

arkadaşlar x360 ı optik kablo ile ses sistemine bağlamak için gerekli aparatı nerden alabilirim
    quote:

Orjinalden alıntı: dante2003

arkadaşlar x360 ı optik kablo ile ses sistemine bağlamak için gerekli aparatı nerden alabilirim

Herhangi bir elektronik parçalar satan dükkandan edinebilirsin
  • quote:

maxipaket.com

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

maxipaket.com

Beşiktaş Sinanpaşa İş Merkezi'ne git. Direk elden al. Çok indirim yapıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obsidian

hd ready+2 hdmi girişli... Cevap için teşekkürler.

Alıntıları Göster
    @ SKY wolker

abicim çok güzel bi konu ama sen bütün paketlerin içeriklerini yazmamışsın

sadece 4 tanesi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ComradeMakarov

@ SKY wolker

abicim çok güzel bi konu ama sen bütün paketlerin içeriklerini yazmamışsın

sadece 4 tanesi var

Alıntıları Göster
    Acab bu xbox ın modem özelliği varmı? ben buna telefon kablosunu bağlasam çalışırmı internet? Yoksa modemden mi çıkması lazım? moedm 4 oda uzakta =(
  • quote:

Orijinalden alıntı: takeiteasy

Acab bu xbox ın modem özelliği varmı? ben buna telefon kablosunu bağlasam çalışırmı internet? Yoksa modemden mi çıkması lazım? moedm 4 oda uzakta =(

Alıntıları Göster
    @killercreek

Öncelikle ismimi doğru yazmamışsın. Onu geçtim, şu anda piyasadaki tüm paketleri yazdım buraya. Core paketi yazmama gerek yok artık üretilmiyor çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: takeiteasy

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: baho92

modem özelliği yok ne yazıkki.ethernet kablosu ile bağlaman lazım yada wireless için olan eklentiyi alman lazım

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.