Şimdi Ara

Chrome SpecForce

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu oyunu arattım sonuç bulamadım bu kadar güzel bir oyun harcanıyor bence

Buraya kadar her şey güzel, ama oyunu şu an piyasadaki oyunlardan ayıran ne? Öncelikle yönettiğimiz karakterden başlayalım ki kendisi özel hazırlanmış bir ajan. Dolayısıyla düşmanlara karşı bariz üstünlükleri var. Yönettiğimiz karakter Max Payne ve en son F.E.A.R.'dan aşina olduğumuz zaman yavaşlatma özelliği olan Neural Booster bu özelliklerden ilki. Bir diğer özellik hızlı hareket etmemizi sağlayan Motive Support. Özellikle yoğun çatışmalı yerlerde çok iyi iş görüyor. Camouflage Layer ise belki de saldırılarda en çok işimize yarayan özellik. Bunu aktif yaptığımız zaman karakterimiz görünmez oluyor (bir yerlerden tanıdık geldi mi bu özellik) ve sayıca fazla olan düşmanlarımızın arasına onlar fark etmeden sızıp, ortamı allak bullak edebiliyoruz. Son üstün özelliğimiz ise çatışmalardan minimum hasarla çıkmamızı sağlayan Power Shield. Bütün bu özellikleri çevreden topladığınız power-up'lar vasıtasıyla aktif hale getirebiliyorsunuz. Tabi envanteriniz elverdiği ölçüde...

Oyundaki envanter sistemi benim çok hoşuma gitti açıkçası. Envanter ekranı karşınıza geldiğinde hem ölü düşmanların üzerindeki malzemeleri almanız, hem de elinizdeki malzemeleri dengeli ayarlamanız pratik. Ama sistem biraz ilginç, alabileceğiniz malzeme eğer envanter ekranına sığabiliyorsa alabiliyorsunuz. Mesela elinizde otomatik tüfek var diyelim. Bu tüfek envanter ekranında büyükçe bir yer işgal ediyor ve önünüze keskin nişancı tüfeği geldiğinde bu ekrana sığdıramıyorsunuz. Elinizdeki otomatik tüfeği bırakıp keskin nişancı tüfeğini almak tek çözüm oluyor. Sağlık, el bombası gibi malzemelerde de mantık aynı. Ekran dolana kadar istediklerinizi alabilirsiniz. Oyunun gerçekçiliği bakımından bu özellik hoş olmuş.

Oyunda boş arazilerde tıngır mıngır ilerlemek de bir süre sonra sıkarsa, oyundaki araçları kullanarak ilerleyebiliyorsunuz. Buggy (Halo 2'de kullandığımız tekerlekli araç benzeri), robot (Quake 4'ün sonlarına doğru kullandığımız araç benzeri) gibi seçenekler oyunda ilerledikçe karşınıza çıkıyor. Tabi oyunda ilerlemek için "aynısını bul" oyunlarından oynamanız lazım biraz :)

Oyun içinde oyun

Son zamanlarda çıkan FPS'lerde olmayan belki de en güzel özellik bu oyunda var. Halihazırda bulmaca ve zeka oyunlarını seven ben için bu sistem çok hoş. Oyunda düşman mekanlarının kapılarını açmak için çeşitli şifreler bilmemiz gerekiyor. Zaman zaman bu şifreleri bilsek de neredeyse kapıların tamamını açmak için kapıdaki bilgisayar sistemini "hack"leyerek inaktif duruma getirmemiz gerekiyor. Peki, bu hack işlemi nasıl yapılıyor? Kapının önüne gelip ekrandaki "HACK" tuşuna bastığımız zaman aynını bul tarzı bir oyuncuk geliyor. Burada birbirinin aynı olan şekilleri mümkün mertebe en kısa zamanda ve en çok komboyla bitirmemiz gerekiyor. Sonunda da kapıyı hackleyerek açmış oluyoruz. Çatışmalardan bunaldığımız anlarda yapmamız gereken en eğlenceli iş kanımca. Oyun bunların dışında tarza pek bir yenilik getirmiyor.

Chrome SpecForce

Chrome SpecForce

• Chrome güzeldir.Hatta bunun için msn nick'imi chrome diye yazdımAma chrome:specforce(yanlış söylüyor olabilirim,adını hatırlıyamadım)Dünyadaki en iğrenç oyunlardan birisiydi

Ama ilk oyun süperdi.Şimdide Chrome 2 yi bekliyorum.Umarım daha iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FadeToßlack -- 19 Ekim 2007; 16:23:21 >
  • Bu oyunun adı SpecForce spellforce diye başka bir oyun varsa o iyrençtir bu bana çok güzel geldi
  • Kötü dediğin bu oyunmu editlemişsin mesajını biraz kafam dağıldı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forest app kullananlar
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.