Şimdi Ara

Klavye-Alıcam-Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 0arkadaşlar-bugün-klavyeme-kola-döküldü-yarım-bardak-oyüzden-5-yıllık-klavyem -sapıttı.boşluğa-basınca-bilgisayarım-açılıyor. arada-bir-çalışıyor-space-bu-yüzden-yeni-klavye-alıcam-hemde-bahane-olur-5yııllık-klavyeyi-değiştiririm. Fazla-pahalı-olmayan bir-klavye-istiyorum-oyunlarda-ve-normal-internettev.s.-kullanıcam... taksitle-alıcam.güvenilir-internet-alışveriş-sitelerinden- tavsiye ederseniz-sevinirim...logitech-g11-güzel-gibi-geldi-kullananlara-araştıranlara- soriyim-dedim-bi-sorun-çıkartıyomu - dayanıklımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhany -- 7 Ekim 2007; 0:40:38 >

• Kardeş ne gereği var, al 15ytlye multimedya klavye iş görmüyor mu görüyor, hem paran cebinde kalır
  • daha-şık-oyunlarda-daha-performanslı-bir-klavye-istiyorum...
  • O zaman LOgitech alacaksın beğendiğin klavye gayet güzel öneririm hatta biraz daha kıyarsan G15 de alırsın ama Türkçe klavye değil sen bunu al sen G11 iyidir
  • Baktıklarım ingilizce Q klavyeymiş bide o kadar para vermekten vaz geçtim. Klavyemde düzeldi bu arada.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=51&productid=bd71390#tablnk bu klavyeyi beğendim. Yorumlarda güzel hem donanım haberde , hemde başka sitelerde...
  • G11 güzel ama sen Gider yine içecek birşey falan dökersin yazık olur sonra.
  • quote:

Orjinalden alıntı: *13*

G11 güzel ama sen Gider yine içecek birşey falan dökersin yazık olur sonra.

Dediğim gibi A4 Tech G600UP alıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhany -- 7 Ekim 2007; 22:53:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: batuhany

quote:

Orjinalden alıntı: *13*

G11 güzel ama sen Gider yine içecek birşey falan dökersin yazık olur sonra.

Dediğim gibi A4 Tech G600UP alıcam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.