Şimdi Ara

cs 1.6 surf yapmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
9.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • adam gibi surf yapamıyorum onun ayarlarını buldum ama herkes gibi uçamıyorum lütfen yardım edin

saygılar...

• Kayarken "W" ye basma.Sağdan kayarsan "A" ya,Soldan kayarsan "D" ye bas. Belli çıkıntılar var Surf un üzerinde oraya doğru mouse yi kır ve atlama süresince elini kaydığın tuştan çekme .
  • quote:

Orjinalden alıntı: HiLL_4EvEr

Kayarken "W" ye basma.Sağdan kayarsan "A" ya,Soldan kayarsan "D" ye bas. Belli çıkıntılar var Surf un üzerinde oraya doğru mouse yi kır ve atlama süresince elini kaydığın tuştan çekme .

green için sağdan git en uçtan kay a ya basılı tutu en dibe gelince mosue kır ama elini a dan çekme
  • Hatta Green server ip i ver. Gösteriyim Nasıl Kayıldığını
  • olmuyo arkadaşlar genede uçmuyor... surf ayarlarını verırmısınız
  • Counter san kendi yerinde a ya basılıtut ama t isen kendi yerinden d ye basık tut ctrl ye basarsan hızlanırsın ve atlayacağın zaman mouse u salladığında yaparsın
  • Ip alabilirmiyiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS 1.6 LAN KURULUMU
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • al surf yeri 77.245.145.42 ve 77.245.145.41 e gir surf veya 212.175.25.235 e gir
  • dogru cevaplar
  • clan nı olan msn:unsalbabab@hotmail.com
  • valaha surf ayarlarını bilmiyom be kanka
  • boş boş mesajlar atma
  • 89.19.5.139 89.19.5.139 89.19.5.139

89.19.5139 89.19.5.139

89.19.5.139

SEN CONNECT 89.19.5.139 YAZ HER DERDE DEWA
  • tamam yardayım saygılarımla birdaha olmaz
  • onlar nasıl server ya
  • Kolayya herşey mouse ta bitiyor mouse hareklerini duzgun yaparsan olay tamamdır.
    Bide Surf ayarlarını dogru yazdıgından emin ol.
    Ayar :
    sv_airracerate 9999 galiba bole bisidi sen consola sv_air yaz TAB yap cıkar zaten.
    sv_airmove 9999
    sv_gravity 800 iyi oyunlar.

Mesela sağ tarafa dogru zıplicaksan kayarken tam uca gelince mouse sağ yap SPACE YADA CTRL TUSUNU BOSVER SALLA İŞE YARAMIYOR KAYARKEN.deneyerek öğrenirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi (SPY)MEGA -- 11 Ekim 2007; 11:41:10 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.