Şimdi Ara

T100 vs s3 vs n2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Sony Cybershot DSC T100
    Canon s3

Fotoğrafçılığa yeni başlamayı düşünüyorum.Kaliteli çekim yapan acemiliği rahat atacağım daha sonra kendimi geliştirebileciğim bir makina arıyorum.Fotoğraf çekmekten nerdeyse hiç anlamadığımı üzülerek belirtiyorum.
    3 makina arasında kaldım.

t100 ve N2nin daha küçük olması hoşuma gitti daha kolay yanımda taşıyabilirim.Ama yukarda istediğimi yapamayacaksam almanın pekte anlamı yok.

Soum basit yukardaki isteklerime en uygun makina hangisi?
    Hangisiyle daha iyi manzara çekilir?
    Daha iyi portre çekilir?
    Makro daha iyidir?
    Gec çekimlerinde hangisi daha iyidir?
    Yardımcı olursanız sevinirim .

• T serilerinde Manuel mod yok yani aıto modda da birşey öğrenemezsin + T serisi Lanet bir seridir ben daha alıpta şöyle hakkaten ben memnunum diyen görmedim ve şikayetçisine çok rastladım

N2 iyi makinadır manuel ayarları vs var ama S3 hakkında çok birşey bilmiyorum tek bildiğim S3 ün Makro çekimi 0 cm olması
    ben N2 kullanıyorum çok ama çok memnunum
    ama sensör boyutu N2 nin /1,7 S3 ün 1/2,5
    yani N2 çok daha büyük Carl ZEİSS lense sahip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih56 -- 23 Eylül 2007; 2:06:14 >
  • Makinanın boyutları cok önemli değil ise aralarındaki en iyi makina S3 tür.

• Boyutu, şunu bunu geçeceksiniz eğer fotografla hobi olarak ilgileniyorsunuz...

Neden? Zaten kendinizi geliştirdiğiniz sürece hep daha yüksek donanım ihtiyacı duyacaksınız, yanınızda bir sürü objektifle dolaşmaya başlayacaksınız ve 5-8 kg lık çantalar olmaya başlayacak sırtınızda...

En azından ben de böyle oldu, tabii hevesle alıp bir kenara atacaksanız bilemem...

Canon S3 ya da Sony H5 diyorum... H5 daha iyi bir makinedir tabii ki...

� Beşiktaş JK � ÇARŞI
    Ey iman edenler Allah'ın size helal ettiği temiz şeyleri haram kılmayın, hududu da aşmayın. Doğrusu Allah, aşırı gidenleri sevmez. Allah'ın size verdiği rızıktan temiz ve helal olarak yiyin. İnandığınız Allah'dan sakının.Hazret-i Muhammed (Sallallahu Aleyhi ve Sellem)
  • Boyut o kadar da önemli değil ayrıca s3ün fazla büyük olduğunuda düşünmüyorum.Eğer belirgin bir kalite farkı varsa gider s3 ü alırım.Ama eğer fotoğraf olarak birbirine yakınsa tabiki küçük ve güzel olanı alırım.
    Ama S3 burdan ögrendiklerime göre bariz şekilde üstün bir kamera.O yüzden alınmaya değer diye düşünüyorum.
  • Forumdaki pekçok arkadaşımızın SONY T serisi için hiçte olumlu yorumlarda bulunmadığını defalarca şahit oldum.'T' serisinden se 'N' serisinin çekim kalitesinin daha iyi olduğu söyleniyor.Fakat forumda 'N' serisi ile çekilmiş pek fazla fotoğraf örneüine rastlayamadım.
    S3 ün fotoğraf kalitesini merak ediyorsan 'S3 HAKKINDA HERŞEY' isimli topiği mutlaka incelemeni öneririm.Farklı koşullarda çekilmiş pekçok fotoğraf örneği mevcut.S3 ün fotoğraf kalitesi hakkında rahatlıkla fikir edinebileceğin kapsamlı bir topiktir.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.