Şimdi Ara

ASUS MU? CASPER MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BİRİ FİYATA GÖRE ÇOK İYİ CASPER AMA BİRİDE MARKA SİZ OLSANIZ NE YAPARSINIZ?

CASPER
    http://www.koysepete.com/en+ucuz+casper+nirvana+cpr2400-9e95b+core+2+duo+240+ghz+notebook+61620.aspx

ASUS
    http://www.weblebi.com/UrunDetaylari.aspx?Id=X-2-0ebyfpiseRjQbOQItw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exx41 -- 7 Eylül 2007; 12:36:10 >

• Casper'i hiç önermiyorum inan cihazı kullandıktan sonra keşke 3-5 kuruş fazla verir daha kaliteli bir cihaz alsaydım diyecektin.Bu laptop işide 1 keren oluyor keşkelerin olmasın bence yinede karar senin.
    Apple Airpods 1.Generation
    2016 BMW 116D Joy Plus
  • asus
  • ÖNERİLER İÇİN TEŞŞEKKÜR EDERİM
  • ayağını yorganına göre uzat arkadaşım. arkadaşın biri kullanıyor o bahsettiğin casperı şu ana kadar nazar değmesin herhangi bir sorunu yok. ben de bahsettiğin asusun aynısını kullnıyorum. son derece güzel makina ama XP yüklemeye gelince biraz sorun yaşanıyor galiba onu da notebookgentr arkadaşımız nasıl aşılacağını söyledi bize allah razı olsun ondan.ama sen bilirsin. ekonomik durumun iyi ise asus al derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veysi014 -- 16 Ekim 2007; 14:12:17 >

Orjinalden alıntı: veysi014

ayağını yorganına göre uzat arkadaşım. arkadaşın biri kullanıyor o bahsettiğin casperı şu ana kadar nazar değmesin herhangi bir sorunu yok. ben de bahsettiğin asusun aynısını kullnıyorum. son derece güzel makina ama XP yüklemeye gelince biraz sorun yaşanıyor galiba onu da notebookgentr arkadaşımız nasıl aşılacağını söyledi bize allah razı olsun ondan.ama sen bilirsin. ekonomik durumun iyi ise asus al derim

"ayağını yorganına göre uzat" güzel bir ifade ama ben Asus un uygun olanını alırım yani aynı bütçeye daha üstün gibi gözüken başka markaya yönelmem
    15 yıl önce açıldı
    ASUS mu MSI mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: PesimistChe

Casper'i hiç önermiyorum inan cihazı kullandıktan sonra keşke 3-5 kuruş fazla verir daha kaliteli bir cihaz alsaydım diyecektin.Bu laptop işide 1 keren oluyor keşkelerin olmasın bence yinede karar senin.

+100000000000000000000000000
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.