quote:Orijinalden alıntı: Akçalı.winiston. Alıntıları Göster 3 kuruşluk ciğer için 5 kuruşluk sigarayı mı bırakalım? Devam..
quote:Orijinalden alıntı: danGerfuLL 3 kuruşluk ciğer için 5 kuruşluk sigarayı mı bırakalım? Devam.. iyimiş.
quote:Orijinalden alıntı: Akçalı.quote:Orijinalden alıntı: danGerfuLL 3 kuruşluk ciğer için 5 kuruşluk sigarayı mı bırakalım? Devam.. iyimiş. Alıntıları Göster Yemekten sonra yak bi sigara
quote:Orijinalden alıntı: Akçalı.Gerçek resim mi o.O Alıntıları Göster google görsellerden buldum ege fikrim yok
quote:Orijinalden alıntı: Jet laggoogle görsellerden buldum ege fikrim yokAlıntıları Göster burdaki ilk sigaram,yemeğin üstüne de iyi oldu.
quote:Orijinalden alıntı: microbela Lodos Denizcisi...Alıntıları Göster 2 Tane ortadan kırılmış umutsuz vaka marlboro'm vardı.. Onlara bi operasyon yaparak, eskisinden daha iyi hale getirdim...
quote:Orijinalden alıntı: Akçalı.2 Tane ortadan kırılmış umutsuz vaka marlboro'm vardı.. Onlara bi operasyon yaparak, eskisinden daha iyi hale getirdim... Alıntıları Göster Yakalım
quote:Orijinalden alıntı: danGerfuLL Camel'dan devam.Alıntıları Göster djarum black yok böle bişi yaa