Bildirim
İŞTE SİZE JETALİ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
"pek fantastik bir site,insan gezinirken duygu duygu oluyor" - new york times _____________________________ -
güzel site gezerken eglendim ama resimlere bakınca içim acıdı.o bacak senin mi?birader _____________________________ ... Yırtılmış olsa da resimlerimiz
Yabancı olsa da isimlerimiz
Nefrete dönse de sevgilerimiz
Yine de o aşka saygı duymalı
Sevenler her zaman bir dost kalmalı.. -
Bu da Jet aliŞ için .... muhaha buraya koptum
_____________________________ -
bu hacker biraz acemi herhalde sayfanın altındaki giriş kısmına bastığınızda sayfa açlılıyor yahu nasıl hacklemiş anlamadım
_____________________________ Her kim gün boyunca bir arı kadar aktif,bir boğa kadar güçlü,bir at kadar çalışkan olduğu halde,akşam olunca,bir köpek kadar bitkin ise bir veterinere görünmelidir.Çünkü,bir eşşek olması,kuvvetle muhtemeldir.... -
Ya siteyi yapan adam flash'da ne kadar hazır animasyon var button var hepsini kullanmış. Bir de utanmadan tasarım diye link koymuş..
_____________________________ -
bende izmitliyim allah bizi karşılaştırmasın Jet abi
_____________________________ i9 10900k@5Ghz | Asus Rog RTX 3090 OC 24Ghz | Asus ROG Strix XG27UQ 4K 144Hz HDR | MSI MPG Z490 Gaming PLUS 4800Mhz OC | G-Skill 32GB Trident-Z RGB 3600Mhz CL16 | Samsung 2x2TB 970 EVO NVMe M.2 SSD | XPG Levante 240mm RGB | Corsair 850W RM850 80+ Gold | COOLER MASTER MasterBox TD500 Mesh ARGB | Corsair K70 Cherry MX Low Profile Speed RGB | Logitech G Pro X 7.1 | Logitech G Pro Hero 16k DPI | SS QcK Heavy XLarge -
quote:
Orjinalden alıntı: always
www.jetali.8m.com gelmiş geçmiş en ünlü dövüş sanatları ustası.sadece bununlada sınırlı kalmamış heralanda kendini geliştirmiş örnek bir insan.tıklayın ve görün
Ciddi olarak yazdıysan katılıyorum. Adam yılmamış her türlü işi yapmış geçinebilmek için. Bir de o kadar zorlukta hala kendini geliştirmeye çalışıyor. Tamam bazı lafları komik ama bence gülmek yerine adama bravo demek lazım. (Tabii siteye koyduklarının yarısı sallama değil ise.
)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draugnar -- 12 Ocak 2005, 0:48:08 >_____________________________
-
http://jetali77.sitemynet.com/url/index.htm
jetaliden alıntı: Bu bölümdeki Şarkıların hepsi bana aittir. hepside noter tastiklidir.Eski şarkılarımdan olan BULAMADIM ismli şarkımı çalıp clip çeken kasede kapak şarkısı yapan ORHAN GERCEBAY taklitçisi BAHADIR AYDOĞAN'a şarkım haram zıkkım olsun.Benim şarkımdan kazandığı paralar boğazında kalsın.Şarkıyı beyenmediğim için noterde tastikletmemiştim .Benim beyenmediğim şarkıya herifler clip çekti ve kasedin baş şarkısı yaptı demek bende yetenek var.Bu olaydan sonra noterde tastiklenmemiş şarkılarımı aileme bile göstermiyorum!sizede tavsiyem budur.Bir eseriniz varsa noterde tastikletmeden babanıza bile göstermeyin !Babanız çalmasada o biri ne biri de başka birine söyler ve bu eser sanatçı ya ulaşır sanatçıda size telif hakkı vermeden şarkıyı çalar!Bana olduğu gibi .Bu olay bana çok büyük ders oldu.Artık noterde tastiksiz herhangi bir eserimi kimseye göstermiyorum.
Alıntı 2:
..............................kim söndürecek?
Gülmeyen şu yüzümü kim güldürecek?
Beni her şeyden daha çok kim sevecek?
Benim ile söyleyin kim evlenecek?
YAZAN: Ali Osman Ön (JET-ALi)
WEB:http://jetali77.sitemynet.com
NOT:Hece ölçüsü ve kafiyesi tam
şarkı sözü ve şiir..........
RADYO DENİZ bu şiiri beyenerek
yayınlamıştır teşekkürler.RADYO DENİZ
internetten tüm dünyada yayın yapmaktadır
Alıntı 3:
...
Bunun tek nedeni arabağlantı kablosunda zamanla oluşan küf 'ün şase yapıyor olaması.Eğer ben geçmişte elektirik işlerinde çalışmamış olsa idim .Bu olayı keşvedemezsim.Bende dahil milyonlarca insan cızırtılı konuşmaya devam edecekti.Bu bilgiyi
okuyan sizler herkezle paylaşın.Bana bir dua etseniz yeter.
SAYGI VE SEVGİLERİMLE:JET-ALİ
KAYNAK :JET-ALİ BİLGİSİ2:
BİNA BOYA BİLGİLERİ:
KAYNAK: JET-ALİ BİLGİSİ_____________________________
-
helal yaw adam neler yapiyomuş
adıda güzel JETALİ_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler