Şimdi Ara

Oyun için klavye ve fare alacağım. Seçtiklerim güzel mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben Antalya'dayım ve oyun için (her türlü oyun) kalvaye-fare alacağım. 75-80YTL param var elimde;

A4 Tech G600 klavye
    A4 Tech X750-BF fare

almayı düşünüyorum. Bu paraya daha iyisi olmaz de' mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ñolofinwë -- 24 Ağustos 2007; 23:44:03 >

• klavye bilmiyorum ama mouse gzl bide mousepadde varsa çok süper olur
  • Yukarı! Yarın alacağım klavye-fareyi yardımcı olursanız sevinirim.
  • mouse yi a4 tech x750-f alabilirsin bence siyah gümüş çok güzel duruyo klavye olarak da yeni bir klavye çıktı forumun giriş sayfasında incelemesi var çok güzel klavye onu düşünebilirsin
  • O incelemesi olan klavyenin fiyatı beni aşıyor maalesef. 750-F bence de daha hoş görünüyor ama çoğu kullanıcısı terletmeden şikayetçi ama bf modelinde bu sorun yokmuş. Görüntü de önemli ama beni rahatsız etmemesi daha önce gelir elbet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ñolofinwë -- 24 Ağustos 2007; 21:56:57 >
  • bence iyi düşünmüşsün fare ve klavyeyi şimdiden hayırlı olsun
  • Benim kablosuzu kızım bozdu

BEN DE bunu almaya karar verdim
    Oyunla işim olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 24 Ağustos 2007; 23:42:48 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: tiske

Benim kablosuzu kızım bozdu

BEN DE bunu almaya karar verdim
    Oyunla işim olmaz

Hocam ayıptır sorması ilk kelimesi -Oyun- olan bir başlığa neden böyle bir mesaj atma gereği duydunuz?
  • Doğru söylüyon Eksik yazdım
    Konuda A4 geçtiği için bu nasıl diye soracaktım

Son cümleyi yazmadan tamam tuşuna basmışım

Orjinalden alıntı: cagann

Hocam ayıptır sorması ilk kelimesi -Oyun- olan bir başlığa neden böyle bir mesaj atma gereği duydunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 24 Ağustos 2007; 23:53:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagann

Arkadaşlar ben Antalya'dayım ve oyun için (her türlü oyun) kalvaye-fare alacağım. 75-80YTL param var elimde;

A4 Tech G600 klavye
    A4 Tech X750-BF fare

almayı düşünüyorum. Bu paraya daha iyisi olmaz de' mi?

a4 tech x750-BF mouse dan bende var. Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum ve gerçekten çok memnunum. Bence fiyat avantajı da var düşünmeden al pişman olmazsın.
  • Bu fiyatlar için uygun hakkaten.Şahsi fikrim ise A4 tech in tasarımları hiç gözümü doldurmuyor hoşuma gitmiyor ama beğenenler vardır saygı duyarım
  • Arkadaşlar 1 saate kadar evden çıkıp, klavye-fareyi almaya gideceğim. Tavsiyeleriniz varsa son olarak alabilir miyim?

Not: Uygun fiyata oyun klavye-fare diye bir inceleme yazacağım. X750-BF'yi çoğumuz tanıyor ama ben bir de G600ü tanıtmak istiyorum izninzle. Eğer böyle bir yazıya gerek yok derseniz lütfen bu başlığa arkadaşım gerek yok diye mesaj atın, forumumuzu kirletmeyeyim boş yere.
  • Bu fiyat için gayet iyi bir seçime benziyor
    Bence ikisinide tanıtan bir yazı hazırlayabilirsin uygun olur yakışır fotolarla falan şöyle kral olur
  • Farenden memnunmusun arkadaşım.
  • X750F var bende arıza verdi güzel mouse memnundum aslında ama tek tıklayınca çift tıklıyor kötü birşey... Şimdi bende yeni mouse almaya karar verdim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.