Bildirim
Oyun için klavye ve fare alacağım. Seçtiklerim güzel mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
klavye bilmiyorum ama mouse gzl bide mousepadde varsa çok süper olur -
Yukarı! Yarın alacağım klavye-fareyi yardımcı olursanız sevinirim.
-
mouse yi a4 tech x750-f alabilirsin bence siyah gümüş çok güzel duruyo klavye olarak da yeni bir klavye çıktı forumun giriş sayfasında incelemesi var çok güzel klavye onu düşünebilirsin -
O incelemesi olan klavyenin fiyatı beni aşıyor maalesef. 750-F bence de daha hoş görünüyor ama çoğu kullanıcısı terletmeden şikayetçi ama bf modelinde bu sorun yokmuş. Görüntü de önemli ama beni rahatsız etmemesi daha önce gelir elbet.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ñolofinwë -- 24 Ağustos 2007; 21:56:57 > -
bence iyi düşünmüşsün fare ve klavyeyi şimdiden hayırlı olsun -
Benim kablosuzu kızım bozdu
BEN DE bunu almaya karar verdim
Oyunla işim olmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 24 Ağustos 2007; 23:42:48 >
-
quote:
Orjinalden alıntı: tiske
Benim kablosuzu kızım bozdu
BEN DE bunu almaya karar verdim
Oyunla işim olmaz
Hocam ayıptır sorması ilk kelimesi -Oyun- olan bir başlığa neden böyle bir mesaj atma gereği duydunuz? -
Doğru söylüyon Eksik yazdım
Konuda A4 geçtiği için bu nasıl diye soracaktım
Son cümleyi yazmadan tamam tuşuna basmışım
Orjinalden alıntı: cagann
Hocam ayıptır sorması ilk kelimesi -Oyun- olan bir başlığa neden böyle bir mesaj atma gereği duydunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 24 Ağustos 2007; 23:53:04 > -
quote:
Orjinalden alıntı: cagann
Arkadaşlar ben Antalya'dayım ve oyun için (her türlü oyun) kalvaye-fare alacağım. 75-80YTL param var elimde;
A4 Tech G600 klavye
A4 Tech X750-BF fare
almayı düşünüyorum. Bu paraya daha iyisi olmaz de' mi?
a4 tech x750-BF mouse dan bende var. Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum ve gerçekten çok memnunum. Bence fiyat avantajı da var düşünmeden al pişman olmazsın. -
Bu fiyatlar için uygun hakkaten.Şahsi fikrim ise A4 tech in tasarımları hiç gözümü doldurmuyor hoşuma gitmiyor ama beğenenler vardır saygı duyarım -
Arkadaşlar 1 saate kadar evden çıkıp, klavye-fareyi almaya gideceğim. Tavsiyeleriniz varsa son olarak alabilir miyim?
Not: Uygun fiyata oyun klavye-fare diye bir inceleme yazacağım. X750-BF'yi çoğumuz tanıyor ama ben bir de G600ü tanıtmak istiyorum izninzle. Eğer böyle bir yazıya gerek yok derseniz lütfen bu başlığa arkadaşım gerek yok diye mesaj atın, forumumuzu kirletmeyeyim boş yere. -
Bu fiyat için gayet iyi bir seçime benziyor
Bence ikisinide tanıtan bir yazı hazırlayabilirsin uygun olur yakışır fotolarla falan şöyle kral olur -
Farenden memnunmusun arkadaşım. -
X750F var bende arıza verdi güzel mouse memnundum aslında ama tek tıklayınca çift tıklıyor kötü birşey... Şimdi bende yeni mouse almaya karar verdim...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X