Orjinalden alıntı: 1881 Vasat şarkıcı dersen Mustafa Sandal'ı tek geçerim. ALACAĞIM AKLINI HEY MELEK YÜZLÜM CENNETTEKİ TEK GÜNAHKAR BEN OLSAM DA
Ne demek bu ya?
Kinaye yapmış
Abi ne yaparsa yapsın artık bir zahmet kötü şarkı yapmasın.Şarkı çıkalı 2 ayıdan fazla oldu hala İNDİR AŞKIM DAHA DAHA İNDİR sözlerinde neyi indirmesini istediğini çözebilmiş değilim. Ah Mustaa ahh.
Kişiliğinden de,tarzından da,sesinden de nefret ediyorum...
Romeğyo Roğmeyo Roğmeyoooğğ
Hande pot üstüne pot kırıyor
Yener'in Madonna'ya benzetenlere verdiği cevap tekpi yaratacak... Hande Yener, sarf ettiği sözlerle tepki çekeceğe benziyor. Madonna'ya benzetilen Hande, 'Ev kadınlarına benzetilecek halim yok ya' diyerek pot kırdı.
Daha önce diğer popçularla 'Bakkal' polemiğine girip bakkalların tepkisini çeken Hande Yener daha sonra Serdar Ortaç ile 'Romeo' polemiğe girmiş magazin basınının gündeminden inmemişti. Hande Yener şimdi de ev kadınlarının tepkisini çekeceğe benziyor.
kişiliği beni ilgilendirmiyor.ben tarzını sesini ve şarkılarını beğeniyorum.gerçe son iki albümü benide hayal kırıklığına uğrattı ama olsun.hande handedir ya.
handeye bu kadar sert eleştiri yapılıyorsa demek ki işini iyi yapıyor.
bence iyi iş yapıo wallaa
ilk çıktığı zaman hoşuma gitmişti ama şu an hem şarkılarında hem de kişiliğinde kötüye doğru bir gidiş var.
hande yener 25 gun once buradaydı konserde cok yakından ızledım ızlenecek kım varkı red hot chılı peppers dınlerım suanda bıle dınlıyorum turk sevmıyorum fazla
pf şunları dinlemeyın yaw alyı şaklaban
Polemiklere girdikçe nefret etmeye başladım . Ama şarkıları çok güzel o ayrı .
Hande yener'in eski parçaları çok hoşuma gidiyor. severek dinliyorum
hiç sevmiyorum
ama güzel kadın ona bişey diyemem
quote:
Orjinalden alıntı: I_love_DH
hiç sevmiyorum
ama güzel kadın ona bişey diyemem
18 Yaşında çocuğu var.Adı Çağan.Çok samimi bir arkadaşımın kankasıymış eskiden.Okulda bunu çok pis döverlermiş
polemiğe ve tartışmaya hiç gerek yok. Gayet başarılı ve şarkıları güzelll
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme