|
Herkese selam, Bir süredir boş vakitlerimde bir mobil oyun geliştiriyorum, şu an test aşamasında. Ailem ve arkadaşlarım dışında henüz kimse denemedi, o yüzden buraya da yazmak istedim. Refleks, zamanlama, hafıza gibi şeyleri ölçen ve diğer insanlarla karşılaştıran kısa oyunlar var içinde. Bir tur bir dakika falan sürüyor. Skorlara şans karışmasın diye baya uğraştım, ne kadar hızlıysanız o çıkıyor. Aynı telefonda iki kişi karşılıklı oynanan modlar da var, arkadaş ortamlarında oynamak için ekledim. Oyuna reklam koymayı planlamıyorum iPhone ve Android'de var ama şuanda çevremde iPhone kullanıcısı daha çok olduğu için o versiyona daha çok odaklandım. Sadece oyunu oynamanız bile bana yardımcı olur, anonim verilerle hangi oyunun ne kadar sevildiğini öğrenip ona göre geliştirmeye devam etmeyi hedefliyorum. Kasan, bozuk olan ya da sıkıcı gelen bir şey olursa da yazarsanız sevinirim. Günlük seri, gelişim grafikleri, online oyuncu sıralamaları da var. Sıralamalar Game Center üzerinden olduğu için şimdilik sadece iPhone'da. Şimdiden teşekkürler. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler