NDRİVE kurulum anlatımı 1.- Rar dosyasını bilgisayarınıza çıkarın. 2.- Oluşan Ndrive klasörünüzü hafıza kartınıza kopyalayın. indirdiğiniz haritayıda açıp NDrive/maps klasörüne atın. 3.- Ndrive_unsigned.sis dosyasına sign işlemini yapın.ve Ndrive'ı yükleyin.Programı hafıza kartına kurun.. ben sign yapmadan yükledim. 4.- İndirmiş olduğunuz ses dosyalarını NDrive/voices klasörüne kopyalayın (sesler zip formatında sıkıştırılmış olarak kalmalı. onları unzip yapmayın ( yani çıkarmayın zipten) 5.- pips_nokia_1_3_SS.sis dosyasını yükleyin. Samsung kullanıcısı iseniz samsung içinde başka bir sis var onu yükleyin. 6.-Programı çalıştırdığınızda haritanızı seçin. 7.- Web seçeneğini seçin.
8.-generatörü açın en başta "Get new"e basın çıkan kodu programda istenilen yere yazın.. 9.- sonra kaydolmak için ip ile kodu gönderelim gibi bir mesaj çıkacak hayır deyin ve bir ekran açılacak orda sizin yazdığınız kod ile aşağıya doğru üç kod verilecek ikinci sıradaki kodu yukarda görüldüğü şekilde generatordeki Device Id yazan yere Harita kodunuda map yazan yere hiç eksiksiz yazın ve generate yazan yere basın "Activation Numbers"yazan yerde üç adet kod çıkacak haritanın en sonundaki kodları yani ":" iki nokta üst üsteden sonraki kodları tekrar telefonda programa yazın ve tamam deyip basın ve bitti. .iyi günlerde kullanın benim hoşuma gitti..eski programın haritasını kullanmaya çalışmayın uyumsuz uyarısı veriyor..
-------------------------------------------------------------------------------- Alıntıdır. Başka bir yerden almış olduğum anlatımla ben kurup denemiştim.Reisin anlatımı ile pek farklı olduğunu sanmıyorum ama denemek isteyen arkadaşlara belki daha kolay gelebilir.Aynen olduğu gibi kopyalıyorum.
Alıntıları Göster
@grolof verdiğin anlatım @Reis in anlatımının özeti zaten ama sıkıta var işte ''sizin yazdığınız kod ile aşağıya doğru üç kod verilecek'' bu kısımda üç tane kod vermiyor bende en attaki Harita kısmında kod yok yani!
quote:
Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles
ben anlatımları inceledim diğerlerini yani. atladıkları adımlar var. kısayoldan geçtikleri yerler var. ondan resimli ss'li yaptım zaten.
Alıntıları Göster
quote:
Reis-i Eagles
ben anlatımları inceledim diğerlerini yani. atladıkları adımlar var. kısayoldan geçtikleri yerler var. ondan resimli ss'li yaptım zaten.
Reis benim sorunumu anladınmı? En başta dil seçeneği çıkmadı ki buda benim aklıma paylaştığın ''ana dosyalar'' da dil dosyalarının olmadığını getirdi. Baktım voice klasöründe ses dosyaları var ama birde ayrıca dil dosyaları olması gerekmiyormu? Sonra dediğim gibi ''Harita'' kodu çıkmıyor bende?
quote:
Orijinalden alıntı: tolyo
quote:
Reis-i Eagles
Reis benim sorunumu anladınmı? En başta dil seçeneği çıkmadı ki buda benim aklıma paylaştığın ''ana dosyalar'' da dil dosyalarının olmadığını getirdi. Baktım voice klasöründe ses dosyaları var ama birde ayrıca dil dosyaları olması gerekmiyormu? Sonra dediğim gibi ''Harita'' kodu çıkmıyor bende?
Alıntıları Göster
Kurulumu yapabildim nihayet. Bende görünmeyen ''Harita'' kısmındaki kod numarasına BS-EEUR-TUR-*-2009.09 yazdım verdiği kodu girdim ve kabul etti. Dilide sonradan ayarlardan Türkçe yaptım (Melahat)
quote:
Kurulumu yapabildim nihayet. Bende görünmeyen ''Harita'' kısmındaki kod numarasına BS-EEUR-TUR-*-2009.09 yazdım verdiği kodu girdim ve kabul etti. Dilide sonradan ayarlardan Türkçe yaptım (Melahat)
Hallettiğine sevindim,ben incelemeden belki faydası olur diye kopyaladım ,yoksa bu telefonları kullanmayı ben reis ve gece bekcisinden öğrenmiştim zaten.Halada reisin paylaşımlarından istifade ediyorum.Kendisine her zaman müteşekkirim.
quote:
tolyo kardeş bende senin yptıgının aynısını yaptım ama ben istanbuldayım bana ankara haritasını gosteriyo.bende reisin anlatımındaki harita kodunu aldım senın gıbı ayarlardan turkçe yaptım.sssen de oyle oluyomu ankara haritasını gösterimiyo mu
quote:
Orijinalden alıntı: onno66
quote:
tolyo kardeş bende senin yptıgının aynısını yaptım ama ben istanbuldayım bana ankara haritasını gosteriyo.bende reisin anlatımındaki harita kodunu aldım senın gıbı ayarlardan turkçe yaptım.sssen de oyle oluyomu ankara haritasını gösterimiyo mu
Yok kardeş bende normal adres arattığımda bulunduğum şehirde buluyor.
quote:
quote:
uyduya bağlanınca gerçek yerini görürsün. herkeste ankara gösteriyor ilk açılışta.
quote:
Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles
quote:
quote:
uyduya bağlanınca gerçek yerini görürsün. herkeste ankara gösteriyor ilk açılışta.
Alıntıları Göster
Garmine kıyasen nasıl?
quote:
Orijinalden alıntı: raskolnikov77
Garmine kıyasen nasıl?
Alıntıları Göster
quote:
raskolnikov77
Garmine kıyasen nasıl?
Çok fazla deneme imkanım olmadı ama Garmin e göre daha hızlı olduğu kesin. Belki Garmin kadar opsiyonu yok ama bence daha kullanışlı gibi tabi ilk izlenim olarak.
quote:
quote:
raskolnikov77
Garmine kıyasen nasıl?
Çok fazla deneme imkanım olmadı ama Garmin e göre daha hızlı olduğu kesin. Belki Garmin kadar opsiyonu yok ama bence daha kullanışlı gibi tabi ilk izlenim olarak.
Alıntıları Göster
pekı harita kodunu nasıl aldın yok kı.sende benım gıbı anlatımdakı kodu mu aldın
quote:
pekı harita kodunu nasıl aldın yok kı.sende benım gıbı anlatımdakı kodu mu aldın
Alıntıları Göster
quote:
onno66
Kardeş ben seni anlamıyorum! Hemen yukarda senin yazıyı alıntılayarak Harita koduna ne yazdığımı söyledim zaten neden tekrar sorduğunu anlamadım!
quote:
quote:
onno66
Kardeş ben seni anlamıyorum! Hemen yukarda senin yazıyı alıntılayarak Harita koduna ne yazdığımı söyledim zaten neden tekrar sorduğunu anlamadım!
Alıntıları Göster
tolyo garmine göre nasıl sence zaten garmini yeni yükledim ve tam anlamıyla çözebilmiş değilim daha onun için başka bi gps programı yüklemeyi dşünmüyorum ama kullanım olarak garmine yakın mı yada yüklemeye değer bi programı mı?
quote:
Orijinalden alıntı: raskolnikov77
Çok sağol hocam dediklerini hallettim..
Update programını açıyorum dediğin modda bağlıyorum ve güncellemeyi buluyor.. yükle diyorum.. ama cihaza kurma aşamasına geldiğinde kurarken bu dahili bir bileşendir diyor ve yüklemiyor.. sorun bu..
quote:
Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci
Ovi Maps'de internete bağlanmadan dolaşmak istiyorsan Menü>Araçlar>Ayarlar>Genel>Konumlama>Konumlama yöntemleri kısmında Yardımlı GPS ve Şebeke tabanlı seçenekleri var onları kapat
Ovi Maps'a gir Seçenekler>Araçlar>Ayarlar>İnternet>Başlangıçta çevrimiçi ol kısmı var onu da Hayır yap internete girmez
Ovi Maps güncelleme sorununu ise anlamadım nasıl yapıyorsun Nokia Maps Update programını aç ve cihazı Pc Suite modunda bağla ben bu şekilde güncelliyorum
Alıntıları Göster
Selam ben de aynı şekilde internetten güncelleme dosyasını indirdim. ama kurmak istediğimde aynı hatayı verdi. uygulama yöneticisinden de baktım haritalarla ilgili bir uygulama yok, gömülü geliyor telefona güncelleme de yaptırtmıyor. çözebilirsen haber ver ben de güncellemek istiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: emreigrek
Selam ben de aynı şekilde internetten güncelleme dosyasını indirdim. ama kurmak istediğimde aynı hatayı verdi. uygulama yöneticisinden de baktım haritalarla ilgili bir uygulama yok, gömülü geliyor telefona güncelleme de yaptırtmıyor. çözebilirsen haber ver ben de güncellemek istiyorum.
Alıntıları Göster
arkadaşlar quake 3 arena oyunu dosyaları elinde olan var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: Mr. Jingles
tolyo garmine göre nasıl sence zaten garmini yeni yükledim ve tam anlamıyla çözebilmiş değilim daha onun için başka bi gps programı yüklemeyi dşünmüyorum ama kullanım olarak garmine yakın mı yada yüklemeye değer bi programı mı?
Alıntıları Göster
quote:
sugar_klavyeci
Dostum sen bali yapma 5 mesaj yukarda zaten ilk izlenimimi paylaşmıştım tekrar neyini soruyorsun? Yanlış anlama sadece bugün bendemi bi anormallik var diye merak ediyorum yani bir kaç mesaj önce söylediğim şeyler tekrar sorulunca...
quote:
quote:
sugar_klavyeci
Dostum sen bali yapma 5 mesaj yukarda zaten ilk izlenimimi paylaşmıştım tekrar neyini soruyorsun? Yanlış anlama sadece bugün bendemi bi anormallik var diye merak ediyorum yani bir kaç mesaj önce söylediğim şeyler tekrar sorulunca...