Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (642. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
902.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 640641642643644
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence v20'ye geç, v30 & v31 kullanmadım ama şikayetlerden anladığım kadarıyla en stabil & en az sorunlu sürüm v20
  • v30-31 de ben hiçbir sorun göremiyorum
    varsa olan yazsın bende biliyim neler varmış bu sürümde sorun olarak.hani v20 de sorun olmayıp 30 dan sonra sorun olan şeyler
  • Open4All - (Türkçesi Tümüyle Aç)
    Tüm dosya yöneticileri ile sistem klasörlerine erişebilmek için hazırlanmış bir ROMPatcher yaması
    Ekteki Patches klasörünü E:\ sürücüsüne kopyalayın,
    Yine ekteki ROMPatcher programını cihazınıza kurun.
    ROMPatcher programını çalıştırın ve Open4All yazan yerde Options-Patch-Apply adımlarını izleyin.

Notlar:
    ROMPatcher programını yükleyebilmek için hack işlemini yapmanız gerekiyor...
    Cihaz açılışında bu yamann çalışması için Add to auto seçeneğini kullnabilirsiniz...
    N95 denendi fakat N82 için birşey diyemeyeceğim...

Patches Klasörü İndirin

ROMPatcher v1.00 İndirin

ROMPatcher v1.00 Türkçe İndirin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realceday -- 29 Ocak 2009; 18:51:50 >

• quote:

*** Patch: Open4All ***
    Author: wadowice
    Date: 29-Jan-09

This patch open branch c:\sys\bin for all file navigators.
    Must hack your handy by use of DeltaFoX mehod.
    Must install ROMpatcher and then copy this patch-file at e:\patches\Open4All.rmp
    Runs ROMpatcher and Apply
    MODO not useful now.
    Thank-you to WiTch3d, DeltaFoX, Zorn, FCA00000

sadece c:\sys\bin mi?
  • Realceday çok teşekkürler
  • yok hepsi açılıyor ve yazılıyor.
  • Gayet iyi o zaman, v31 biraz daha yaygınlaşıp daha çok bilinir bir hale geçince ve büyük bir sorun yoksa terfi etmemek için sebep kalmıyor.

Paylaşım için ayrıca teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeceBekcisi -- 29 Ocak 2009; 19:08:29 >
  • şimdi bu v31 in türkçe linki nedir_?

hack olayı oluyomu v31 de_?
  • quote:

Orjinalden alıntı: trkkrsy

şimdi bu v31 in türkçe linki nedir_?

hack olayı oluyomu v31 de_?

Ben de merak ediyorum dün geçtim v31e
  • Analatımı doğru yaparsanız hack oluyor
  • Buradaki yazımda uygulama yüklerken sertifika ve yetki kontrolünün kaldırılışına, RealCeday'ın buradaki yazısında sistem dosyalarına erişim yetkisinin verilişine dair bilgiler var.

Bu ikisi birlikte uygulandığı zaman, telefon tam olarak hacklenmiş oluyor (sanırım, denemedim) ve bu yöntem tüm firmware sürümleri için geçerli (olsa gerek).

Türkçe v31 linki derken:
    - Kastın Phoenix için flash dosyası ise http://rapidshare.com/users/CHN4T3 adresinden edinebilirsin.
    - Kastın Nokia Telefon Yazılım Güncellemesi ise buraya tıklayarak gerekli programı indirebilirsin.

• beyler şu olayı anlamadım. Şimdi benim telefonumda v20 kurulu. v31 de istediğim proğramı kurabilmek için y:/sys/bin in içine installserver.exe yi v20 kuruluyken mi atacağım yoksa v31 varken mi?
  • ya N82 de imza problemi olmadan v31 i nasıl kullanacağız birisi şöyle basit ama hatasız bi şekilde anlatabilir mi
  • Y:\sys\bin içine installserver.exe yi v20 kuruluyken de atabilirsin v31 varken de; ama v20'n hack'li ise OPDA sertifikası ile uğraşman gerekmeyecek, v31'de gerekecek.

Y:\sys\bin içine installserver.exe yi v20 kuruluyken attıktan sonra v31'e terfi ettiğinde Y diskinin akıbeti konusunda bir bilgim olmadığı için kesin birşey söyleyemiyorum, en iyisi terfi etmeye karar verdiysen ve v31'i buna değer bulduysan bunu yaptıktan sonra deneyimlerini bizimle paylaşıp bizi aydınlatman olacak.

Şahsi fikrimi sorarsan elindeki cihazda v20 varsa v31'e terfi etmek için henüz erken çünkü v31'in tam olarak getirileri götürüleri belli değil ve memnun kalmazsan pişman olursan geri dönüş şansın olmayacak; biraz bekle ve gör.
  • dün gece gectim v31 e ve hackledim.v31 iyi görünüyor.henüz bi sorununu görmedim.daha hızlı diyebilirm.bir günü devirdim hackli v31 imle.bütüm uygulamaları yükledim denedim diyebilirim.sorun yok keyfini cıkarıyorum walla süper oldu.üstelik cok saglam bi yöntem y de ve c de installserver var.ilerde yeni fw lerde dahi hackli olacak cihaz.ngage leri de yükledim 27 tane ngage,tüm gps prolarını yükledm walla ne diym telefon uctu resmen :)
    yeni fw atacaklara söyliym tüm fw leri kullandım v30 gercekten sorunlydu,v31 hızlı görünüyo,stabil.arama sonlarındaki bug düzeltilmiş.bi önceki sayfadaki changelog da yazılan hepsi gelmiş zaten.evet en sorunsuzu v20 iydi.ama v31 daha hızlı ve şu ana kadar sorun yok tüm prolarda yükleniyo ve acılıo birazdan rompatcher ı yüklemeye calışcam.şu an sadece modoya mahkum olmak dışında handikapı yok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: realceday

Open4All - (Türkçesi Tümüyle Aç)
    Tüm dosya yöneticileri ile sistem klasörlerine erişebilmek için hazırlanmış bir ROMPatcher yaması
    Ekteki Patches klasörünü E:\ sürücüsüne kopyalayın,
    Yine ekteki ROMPatcher programını cihazınıza kurun.
    ROMPatcher programını çalıştırın ve Open4All yazan yerde Options-Patch-Apply adımlarını izleyin.

Notlar:
    ROMPatcher programını yükleyebilmek için hack işlemini yapmanız gerekiyor...
    Cihaz açılışında bu yamann çalışması için Add to auto seçeneğini kullnabilirsiniz...
    N95 denendi fakat N82 için birşey diyemeyeceğim...

Patches Klasörü İndirin

ROMPatcher v1.00 İndirin

ROMPatcher v1.00 Türkçe İndirin

n82 de denedim calışıyor.x-plore sistem klasörlerini açıyor ve yazabiliyor.teşekkürler.

• Un1qU3 madem tüm sürümleri kullandın, sana soralım. Sence v20'den v31'e geçmek gerekli mi? Büyük bir fark var mı arada?
  • bu garmini her açışımda 1 kontör düşüyo hattımdan...

herkeste böylemi_? çözümü warmı_?
  • bende versiyon 20 deyim eğer kamerada çok büyük değişiklikler varsa fotoğraf çekmede falan geçerim yoksa geçmeyi düşünmüyorum versiyonum zaten hacleniyor yeterincede hızlı istediğim uygulamalarıda kolayca yüklüyorum.versiyon değiştiren arkadaşlardan kamera performansı cevaplarını bekliyorum...ha birde yeni versiyon yükleyen arkadaşlar temalarda tema efekti eklenmişmi bi bakabilirmisiniz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safari80 -- 30 Ocak 2009; 12:52:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: trkkrsy

bu garmini her açışımda 1 kontör düşüyo hattımdan...

herkeste böylemi_? çözümü warmı_?

Menü > Araçlar > Ayarlar > Genel > Konumlama > Konumlama Yöntemleri yolunu izleyerek ulaşacağın yerde yalnızca Tümleşik GPS seçili ise kontör düşmez.

Bu arada, dalya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeceBekcisi -- 30 Ocak 2009; 13:02:55 >
  • 
Sayfa: önceki 640641642643644
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.