Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (667. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
898.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 665666667668669
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fiyata bak ya. valla ne N85 ne N86 alın N82 Hem FP1 hackte var imzasız uygulama yüklemede var ne güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: aygun02

arkadaşlar merhaba 5800 almayı kesinlikle düşünmeyin çünkü benim arkadaş aldı full problem temalara girmez berbat ötesi kamera nebileyim ekran dışında bişeyi yok arkadaşta iade edip n79 aldı BENİM SİZLERİ SORULARIM ŞUNLAR OLACAK N82 İÇİNE ÇOK TOZ ALIYORMU YA N82 SİYAH YADA N95 8GB ALACAM AMA ŞU TOZ KONUSU KAFAMI KARIŞTIRIYOR N82 TOZ MESELESİ TEŞEKKÜRLE

Ekranın üzerindeki kapak yerine adam akıllı oturduğu sürece içine toz almıyor ekran. Yani kapağı söküp takmaya kalkmazsan, kalksan bile bunu da doğru yaparsan sorun olmaz.
  • "Ağır" meraklıları için kendi oluşturduğum N82-1 IC (internal components) listesi:

Parça Cinsi (Parça Görevi) / Parça İsmi, Sipariş Kodu / Endüstriyel İsmi / Şematik Kodu
    RAP (DSP/Asic) / RAPIDOYAWE 1.12E, code: 4377470 / TI TMS320C55x / D2800
    OMAP (CPU) / OMAP 2420, code: ? / TI OMAP 2420 / D4800
    TAHVO/BETTY (Energy mngt.) / BETTY v2.1 LF, code: 4376535 / TI TWL92230 / N2300
    RETU/VILMA (Audio/UI) / AVILMA v1.05C, code: 4396299 / ? / N2200
    AHNE/PIHI/HINKU/VINKU (RF/Network) / AHNEUS204A, code: 4380206 / ? / N7505

Ek olarak:
    (Foto/Video İşleme) / TI OMAP DM290 - GOLDENEYE / D5410

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeceBekcisi -- 24 Şubat 2009; 10:28:08 >

• e 55 in işlemcisi mi dha iyi n82 nin mi ona göre kara vermek istiyorum arkadaşlar yardımcı olurmusunuz
  • E55 de 600 Mhz lik Arm 11 var tabiki daha iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: cepkurdu

e 55 in işlemcisi mi dha iyi n82 nin mi ona göre kara vermek istiyorum arkadaşlar yardımcı olurmusunuz

telefonu ne için kullanmak istiyorsunuzki bu ikisi çok farklı telefonlar
  • bakın n82 ye windows 95 kurmuş elemanhttp://www.youtube.com/watch?v=ZngrzFzMVqQ
  • +20, +20 gidiyor

DosBox ile yapıyorlar.

Win98 bile kaldırır bizim cihaz.
  • ikisindede işimi görürüm bir defa alıcağım için en iyisini almak istiyorum o yüzden sordum
  • O halde E55 al cepkurdu, işlemcisi daha iyi değil ama daha hızlı ve enerji tüketimi daha az, cihazın batarya ömrü daha uzun olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeceBekcisi -- 24 Şubat 2009; 21:30:29 >
  • Arkadaşlar ben bu telefonun Siyahını naptım ne ettiysem Ankara'da bulamadım Hepsi Burada sitesinde "798,99 TL" 'ye buldum fiyat piyasaya göre iyi geldi bana..sizcede iyi dimi? Bide kargo ile geleceği için telefonu test etmeden alacağım fakat bozuk olması veya başka bi sorunun dışında bataryasının bilmemne modeli olması ya da telefonun içinde belli bişi yazması gerekirmi? Mesela bi ekran kartı alırken bilgisayara üzerinde A yazıyorsa üretime göre A sınıfı oluyordu eskiden...Şimdi varmı bilmiyorum....
  • HepsiBurada'nın fiyatı gayet iyi.

Yeni cihaz alırken dikkat etmen gerekenleri kabacahttp://forum.donanimhaber.com/m_29971695/tm.htm adresinde tarif ettim. varsa burdakilerden bir sorun (umarım olmaz) HepsiBurada ile değişim prosedürü için görüşmeye geçersin (ilk 30 gün içerisinde sattıkları mal ayıplı ise her şekilde değişim yapmak zo-run-da-lar, kanma uydurabilecekleri bahanelere yasa senin arkanda..)
  • garminin url uzantılı dosyalar dahil herşey var elimde.hafıza kartına format attığım için silindi.tekrar nası yükleyeceğim? elimde harita dahil herşey var. sadece şunu kopyala bunu buraya kopyala diye bilgi vermeniz yeterli olacak.şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: jollyjoker!

garminin url uzantılı dosyalar dahil herşey var elimde.hafıza kartına format attığım için silindi.tekrar nası yükleyeceğim? elimde harita dahil herşey var. sadece şunu kopyala bunu buraya kopyala diye bilgi vermeniz yeterli olacak.şimdiden teşekkürler

http://www.reis-ieagles.com/ozel-programlar/garmin-mobile-xt-v5-00-20-kurulum-kilavuzu-by-reis-i-eagles-t25.html
    Bu linkte reisin anlatımı var 4 bölümü uygularsan yeterli olacaktır ,kolay gelsin.

• Nokia N82 Nokia Software Updater sorunu

Nokia N82 için yeni yazılım v.30.0.019nı Software Updater programıyla yuklemeye çalışıyorum. Yukleme esnasında şöyle bir hata veriyor.

"En iyi bağlantı için USB kablonuzun PC ye bir Usb Hub ı usb klavyesi veyabilgisayar bağlantı istasyonuyla değil, doğrudan bağlanması gerekir". dizüstü

diye bir uyarı veriyor. Ben Usb kabloyu pc arkasındaki usb girişlerine takıyorum. Sorunu çözemedim yardımcı olabilecek arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

telefonumun yazılımı:
    V10.0.0.046
    24.10.07
    RM-313
    nokia N82 (02.01)

bana yeni yazılım yüklemede öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • driverların tam mı? gerçi alakası olmayabilir ama başka bilg.de denedin mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: GeceBekcisi

HepsiBurada'nın fiyatı gayet iyi.

Yeni cihaz alırken dikkat etmen gerekenleri kabacahttp://forum.donanimhaber.com/m_29971695/tm.htm adresinde tarif ettim. varsa burdakilerden bir sorun (umarım olmaz) HepsiBurada ile değişim prosedürü için görüşmeye geçersin (ilk 30 gün içerisinde sattıkları mal ayıplı ise her şekilde değişim yapmak zo-run-da-lar, kanma uydurabilecekleri bahanelere yasa senin arkanda..)

Teşekkür ederim sanırım siparişi veriyorum

• tesekkürler grolof
  • nbileyimben:
    http://www.maxicep.com/symbian-destek/n-95-8gb-yazilim-yukleme-sorunu-189760.html adresindeki çözümü deneyebilir misin?

*#7780# (Soft Reset/Format): Telefonun ayarlarını kutudan çıkarttığın andaki haline getirir ancak içerideki verileri silmez.
    *#7370# (Hard Reset/Format): Telefonun belleğini tamamen formatlar ve kutudan çıkarttığın andaki haline getirir.

Bunları telefonun bekleme ekranında tuşlaman gerek.

DİKKAT! Denemeden önce cihazının mutlaka hem PC Suite (Content Copier) ile hem de telefonun kendisi ile (Yardımcı Prg > Hafıza > Seçenek > Tel. Hafıza Yedekle) yedeğini al.

Tekrar hatırlatıyorum, mutlaka yedek al.
  • bu telefon yeterince kibarmı
    daha önce 3250 kullandım idare ederdi ama
    sonrasında 6120c kullanınca farklı gelmeye başladı

n82 yada 6220c arasında kararsız kaldım
    6220 de 3,5 kulaklık olsa o avantajlı olurdu ama
    özellik bakımında kesinlikle bu önde
  • 
Sayfa: önceki 665666667668669
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.