Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
899.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Orjinalden alıntı: saybek
    1 ay öncesine bu telin adını bile duymayan bi sürü insan var çünkü

Forumu sürekli takip edenler dünya genelinde tanıtıldığı günden beri biliyorlar.

hıımmm evet
  •  ^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^
     ^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

Reis, sayıyı artırabiliriz belki

• quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina

İste simdi abarttiniz!

N82'nin hemen her durumda K850i'den daha iyi cektigi bariz belli ve artik iyice netik kazanmiş bir konu. Konusacak baska bir konu olmayinca konuzluktan ortaya tatisma yaratacak yeni ve enteresan fikirler atilmaya baslandi sanirim

ben k850den ii veya kötü çekiyo demedim kii

hatta şimdi şöylüyorum ondan gayet ii çekio ama çekenede bağlı işte bu olay

quote:

Orjinalden alıntı: Révølvér

Reis, sayıyı artırabiliriz belki

bu arada
    sanada foto beğendiremios diceksinis ama sondan 2.fotodaki gök yüzü nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 2 Aralık 2007; 23:41:20 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles
    bu arada

Beyaz.

Tamam tamam kaçtım ben.
    Hayırlı geceler.
  • Güneşli
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

bu arada

Beyaz.

Tamam tamam kaçtım ben.
    Hayırlı geceler.

eyw. PHI sanada...
    tatlı rüyalar...

rüyanda sürekli o 4 cihazı göresin emi

@Révølvér: Küresel ısınma işte...

• quote:

bu arada

İkinci fotoğrafta önemli oranda parlama oluşmuş. Çekim açısına dikkat etmek gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 4 Aralık 2007; 0:01:55 >
  • baştan 2.ci de öyle beyaz patlaması var 2sindede...
    pozlandırma telafisiyle oynamış bi 2 tık falan heralde
  • YA BU NOKİA NE KADAR ALCAK YAAAAA.....

NE GUZEL N95 8GB ALCAKTIM KOYMUŞTUM KAFAYAAA

YİNE KAFAM ALLAK PULLAK OLDUU YAAAAA..

KÜSTÜM BEN BU NOKİAYAYA

• ARKADAŞLAR BUNUN SES kalitesi nasılmış?? duyan varmı

n73 teki gibi cırtlak olmasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: flexii_87

YA BU NOKİA NE KADAR ALCAK YAAAAA.....

KÜSTÜM BEN BU NOKİAYAYA

dünyanın smileyini harcamışsın yahu... kotam doldu be

• quote:

KÜSTÜM BEN BU NOKİAYAYA

geniş ekrana pil ömrüne önem veriyorsan ve mesaj atıyorsan kesinlikle n95 8 gb ama gece çekimi çok yapıyorsan tuş takımına pek önem vermiyorsan n82 seçim senin.ben mesaj yazdığım ve geniş ekranlı bir telefon istediğim için geçe çekimlerindede led flash bana yeteceği için n95 8 gb ye yöneldim

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: _extreme_

quote:

ben şuana kadar 4-5 fotosu hariç ii çektiğini görmedim açık konuşiim

aynı düşüncedeyiz dostum, K850de de durum farklı değil.
    bu iki telefon da piyasaya çıkıp, kendi ellerimizle çekmedikten sonra tam bir fikir sahibi olamayacağız anlaşılan

İste simdi abarttiniz!

N82'nin hemen her durumda K850i'den daha iyi cektigi bariz belli ve artik iyice netik kazanmiş bir konu. Konusacak baska bir konu olmayinca konuzluktan ortaya tatisma yaratacak yeni ve enteresan fikirler atilmaya baslandi sanirim

ya @pininfarina kardeşimle K850/N82 mevzusunda artık tartışmaya girmicem diyorum ama yok arkadaş karşı taraftan laf atılıyor
    yaa hatta sana alıntı da yapmadığım halde hemen üstüme geliyosun.illa cevap istiyosun (dediğin gibi aslında konuşacak konu da yok) ama bu konudaki düşüncelerimizi önceden paylaştığımız için seninle tartışmaya girmicem

• quote:

quote:

KÜSTÜM BEN BU NOKİAYAYA

dünyanın smileyini harcamışsın yahu... kotam doldu be

*Reis* 4 GB lık paketi kullanıyorsun sanırım.4 GB lık paketler ARALIK 2007 den itibaren 6GB oldu.

Bilginize...

• Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Fotoğrafı bilen çekiyor be pininfarina. Kim ne derse desin.
    Bilmiyorsan en kral makinede bile kötü çekebiliyorsun. Daha önce de yazmıştım. Benim K790 ile bestpic modunda bile resim çekemeyen tanıdıklarım var
    Ama 6600'la harikalar yaratanlar da var. Bi yerde çekmeyi bileceksin.
    K850i ile N82 senin benim elime geçse tam manada bi resim karşılaştırması yaparız. Zira biliyoruz az buçuk çekmeyi.

Evt fotograf cekmeyi bilmiyorsan en iyi makina veya telefonla dahi kotu sonuclar alacagin gercek. Ancak elinde alt yapisi guclu, iyi fotograf cekebilen dogustan yetenekli cihaz varsa bu cekim potansiyeline birgun mutlaka kullanici ulasabilir. Yani kullanici bu konuda kabiliyet duşmanıysa deneme-yanılma ve kesfetme yontemi ile kisa surede iyi sonuclara ulasabilir. Ha belli bir yatkinligi varsa zaten harikalar yaratacaktir o telefonla.

Kısaca, önemli olan eldeki cihazın iyi fotograf cekebilme yetisi, teknik yeterliligi ve kabiliyetidir. Kullanici kotu fotograf cekmemeyi bi-sekilde ogrenir veya ogretilir. Ancak "kotu fotograf ceken bir cihaza" hic bir zaman iyi fotograf cektirmeyi ogretemezsiniz. Sınırlari bellidir cunku (Bknz; K850i )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 3 Aralık 2007; 11:03:23 >

• quote:

Kısaca, önemli olan eldeki cihazın iyi fotograf cekebilme yetisi, teknik yeterliligi ve kabiliyetidir. Kullanici kotu fotograf cekmemeyi bi-sekilde ogrenir veya ogretilir. Ancak "kotu fotograf ceken bir cihaza" hic bir zaman iyi fotograf cektirmeyi ogretemezsiniz. Sınırlari bellidir cunku (Bknz; K850i )

hiçbişey demiyorum sana

• aşağıdaki sitede bütün 5 megapiksellik telefonlar ve fotoğraf makinası karşılaştırması var

http://publish.it168.com/2007/1129/20071129000401.shtml
  • quote:

Orjinalden alıntı: zone

aşağıdaki sitede bütün 5 megapiksellik telefonlar ve fotoğraf makinası karşılaştırması var

http://publish.it168.com/2007/1129/20071129000401.shtml

Teşekkürler.

Sayfanın ingilizce hali için tıklayınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 3 Aralık 2007; 12:03:36 >

• N82

N95 8 gb

K850

Samsung G600

LG Viewty

Sony DSC-P100

• quote:

Orjinalden alıntı: _extreme_

quote:

Kısaca, önemli olan eldeki cihazın iyi fotograf cekebilme yetisi, teknik yeterliligi ve kabiliyetidir. Kullanici kotu fotograf cekmemeyi bi-sekilde ogrenir veya ogretilir. Ancak "kotu fotograf ceken bir cihaza" hic bir zaman iyi fotograf cektirmeyi ogretemezsiniz. Sınırlari bellidir cunku (Bknz; K850i)

hiçbişey demiyorum sana

Sen yine birsey soyleme bana...

Assagidaki fotograflar K850i ve N82 tarafindan hemen-hemen ayni sartlarda macro ve normal mod'da cekilmiş kareler. K850i'deki yogun sis perdesi, renk cansizligi ve detay eksikligi bariz olarak gorulurken en alttaki karede N82 gunesin yarısını almasına ragmen perfonmansi ortada. Ozellikle renk canlılıgı, detay zenginligi ve iso basarımı ile.

Kisaca, sen bana birsey deme zira fotograflar fazlasiyla herseyi soyluyor

K850İ MACRO (Yogun ses perdesi ve cansız renkler)

N82 MACRO (Yorumsuz )

K850İ DIŞ MEKAN (Sis perdesi ve cansiz renkleri goremeyenin kafasina odunla vuruyoruz )

N82 DIŞ MEKAN (Fotografin yarısı gölge olmasına ragmen yinede "yorumsuz" )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 3 Aralık 2007; 12:10:01 >

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.