Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (413. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
899.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 411412413414415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aslında yöneticiliğe gerek yok Bana Tasarımcı Yazsanız yeter Revolver
  • Nerden anladın reisim???
    Bu kadar çok mu belli ettim ki

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

Ya ben niye 1ini block'layım ki?

Profili kapattım izleniyorum diye, bırakılınca açarım.

• Mobil okuma aygıtı N82'ye entegre edildi

Görme engelliler için devrim niteliği taşıyan mobil okuma aygıtı, Nokia'nın N82'sine entegre edildi
    .

http://www.chip.com.tr/konu/Mobil-okuma-aygiti-N82-ye-entegre-edildi_7224.html

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

• izlemiyen mi var lea

1 başlığa gidiyorum tekrar döndüğümde tanıdığım 25 kişi orada oluyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: musyun

Mobil okuma aygıtı N82'ye entegre edildi

Görme engelliler için devrim niteliği taşıyan mobil okuma aygıtı, Nokia'nın N82'sine entegre edildi
    .

http://www.chip.com.tr/konu/Mobil-okuma-aygiti-N82-ye-entegre-edildi_7224.html

bu nasıl bişeymiş çalışma sistemi nasıl acaba ?

• quote:

Orjinalden alıntı: Hemre_

...sanırım daha yeni versiyon çıkmadı.

V20 var en son.

Hala TR değilse, kodu kontrol et sonra güncelle.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

...sanırım daha yeni versiyon çıkmadı.

V20 var en son.

Hala TR değilse, kodu kontrol et sonra güncelle.

yok yok TR :)) sayende oldu oda :D

O okuma olayı bize download menüsünden gelecek sanırım.

• ===> RealDice Multiplayer Championship Backgammon v1.44 <===

İndirmek için;
    http://rapidshare.com/files/120747685/RealDice.Multiplayer.Championship.Backgammon.v1.44.S60v3.SymbianOS9.1.Regged-CSCPDA.rar

===> RealDice Multiplayer Championship Chess v1.46 <===

İndirmek için;
    http://rapidshare.com/files/120748104/RealDice.Multiplayer.Championship.Chess.v1.46.S60v3.SymbianOS9.1.Regged-CSCPDA.rar

• Sonunda bitti arkadaşlar bu telefon aklıma yattığından beri bu topicteki mesajların neredeyse tümünü tek tek okudum. Yaklaşık bir haftamı aldı. Bir çok faydalı bilgiler edindim. Bir kaç ta program indirdim. Paylaşım yapan tüm arkadaşlara teşekkürler. Artık siyahının garantili olarak satılmasını bekliyorum. Yanlız bir şey dikkatimi çekti bu telefonun çıkış fiyatı şuanki fiyatından daha uygun muş. Düşmemiş ya doğru dürüst. İlk çıktığın 950 YTL ye satılan yerler varmış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: join

Sonunda bitti arkadaşlar bu telefon aklıma yattığından beri bu topicteki mesajların neredeyse tümünü tek tek okudum. Yaklaşık bir haftamı aldı. Bir çok faydalı bilgiler edindim. Bir kaç ta program indirdim. Paylaşım yapan tüm arkadaşlara teşekkürler. Artık siyahının garantili olarak satılmasını bekliyorum. Yanlız bir şey dikkatimi çekti bu telefonun çıkış fiyatı şuanki fiyatından daha uygun muş. Düşmemiş ya doğru dürüst. İlk çıktığın 950 YTL ye satılan yerler varmış.

EUROnun gözü kör olsun düşer inşallah temmuzun sonuna kadar

• Evet o zamanlar baya düşüktü kur.
  • gittim aldım ya kullanmış olduğum en güzel telefon
  • ===> Smartphoneware Best Converter v1.0 <===

Baya kapsamlı 1 program. Ve daha yeni çıktı, ilk sürüm.

İndirmek için;
    http://rapidshare.com/files/120802341/Smartphoneware.Best.Converter.v1.0.zip

• Arkadaşım bu kartları nerden temin edebilirim.Genellikle GG de sahte oluyor ve ultrası için orda fazla veremem.Aradaki fiyat farkı nasıl ve yazma/okuma hızı farkı varmı?
    Ayrıca n82 maximum kaç mb/sn yazıyor yani yüksek hızda olandan almanın bi faydası var mı?
    quote:

Orjinalden alıntı: burak7777

quote:

Orjinalden alıntı: mstf_n72

Arkadaşlar Sandisk Mobile Ultra 8GB ile Sandisk'in Normal 8GB Micro SD kartı arasında ne gibi farklar var okuma hızı filan mı ? Alırken hangisini alayım ?

bildiğim kadarıyla birbirinin aynısı değil m1 m2 diye isimlendiriliyor

• arkadaslar hayirlisi ile hafta ici n82 black tlf geliyor sonunda cok sukur karar verdim aldim.

simdi tlf video mp3 resim haricinde kabul edersinizki cok para verdik bu tlf ne ise yarar

hangi programlar degisik seyler nelerdir mesela eglenceli seyler yeni program anlatirsaniz sevinirkim simdiden tessekurler
  • söylediklerinin haricinde en güzel ve kullanışlı özellikleri GPS ve Wi-Fi fonksiyonları..tabi daha birsürü özelliği var aletin..Haftasonu genelde dağ bayır çayır çimen gezdiğim için GPS i çok kullanıyorum..Çektiğim resimlere GPS koordinatlarını ekleyebiliyorum..Mesela geçenlerde iş için istanbul a gitmem gerekti..Kavacıkta bir adres var elimde..açtım GPS i adresi girdim, rotayı çizdi ve elimle koymuş gibi buldum adresi..bir kişiye bile sormadım bu adres neresi felan diye..daha ne diyim ki ben..GPS içn Reis in imzasındaki GARMIN MOBILE yi kullan...

quote:

Orjinalden alıntı: kartal_88
    arkadaslar hayirlisi ile hafta ici n82 black tlf geliyor sonunda cok sukur karar verdim aldim.
    simdi tlf video mp3 resim haricinde kabul edersinizki cok para verdik bu tlf ne ise yarar
    hangi programlar degisik seyler nelerdir mesela eglenceli seyler yeni program anlatirsaniz sevinirkim simdiden tessekurler

• Bu Black Diamond hakkında hala yok mu 1 haber yaw n72'yide sattım telefonsuz kaldım resmen

@musyun ;

Kartları Bimeks,Gold gibi mağazalardan almanı öneririm ya da forumda 1 arkadaş vardı satıyordu 8 ve 4 Gb'lık SD'ler ama nicki aklıma gelmedi şu anda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unLuckyCoder -- 8 Haziran 2008; 12:04:59 >
  • Arkadaşlar daha öncede sordum bir daha sormak istiyorum.

mynet sitesine girip ordaki videoları N82 ide izleyebilen biri varmı aranızda ?
  • Hazıranı ortalıyoruz. Nerede kaldın be N 82 Black
  • Artık siyah gelmese de olur, HTC Diamond'u beklemeye karar verdim .
  • 
Sayfa: önceki 411412413414415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.