Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (377. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 375376377378379
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: énigma

Hafıza kartına bir format at sonra verilerini tekrar yükle hafıza kartına bir daha dene olmaması gerekir

quote:

Orjinalden alıntı: klasör x
    quote:

arkadaşlar geçen sayfada n82 nin video atlama sorunu olduğundan bahsedilmiş.ne demek tam olarak.video çekerkenmi izlerkenmi oluyo bu. yoksa firmwareden mi kaynaklıyo.lütfen açıklasın birisi.bu sorun varmı yokmu.benim için çok önemli videonun akıcı olması.

yokmu yardım edecek bi faniiiii

Alıntıları Göster
    Herşeyi denemiş biri olarak söylüyorum ; Olay bu kadar basit değil. Hafıza kartıyla hiç ilgili değil.

N82 kapalı ortamlarda çekim yaparken atlama yapıyor.

N82 Video Oynatıcısı (Real Player) ; zaten problemli olan çekimi, full ekran olarak dahada berbat gösteriyor .

Halbuki N95 ve N95 8GB ın video çekimide, full ekran oynatımıda bir harika.

Benim düşüncen (Nokia bunu hep yapıyor) ; Donanım aynıda olsa, yazlımla donanim özellikleri kısıtlanmış olabilir.

N82 N95 ve N95 8GB ın hepsini kullanan biri olarak

Foto : N82 > N95 8GB > N95
    Video : N95 8GB > N95 > N82

N82 ; Nokia tarafından daha çok foto olarak ön plana çıkarılmak isteniyor

quote:

Orjinalden alıntı: enigmaenergy

Hafıza kartına bir format at sonra verilerini tekrar yükle hafıza kartına bir daha dene olmaması gerekir

quote:

quote:

arkadaşlar geçen sayfada n82 nin video atlama sorunu olduğundan bahsedilmiş.ne demek tam olarak.video çekerkenmi izlerkenmi oluyo bu. yoksa firmwareden mi kaynaklıyo.lütfen açıklasın birisi.bu sorun varmı yokmu.benim için çok önemli videonun akıcı olması.

yokmu yardım edecek bi faniiiii

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-80835C5F6

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Video konusunda benim telefonda da problem yok. Hem video çekerken hem de çekilmiş videoyu seyrederken herhangi bir takılma veya atlama yok.
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Üç defa N82 kullanmış biri olarak şunu söyleyim ki, ne video çekiminde takılma, ne de real player'in takılarak / berbat göstermesi gibi bir
    durumla karşılaşmadım. Yazılımdan kaynaklı olabilir sorun; ama yazılım da değilse, donanımda hata olabilir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Ben bizzat çekerken ve izlerken karşılaşmıştım ilk aldığım zamanlar.sonra hafıza kartına format attım sorun yok düzeldi.Ordan biliyorum
  • quote:

Ben bizzat çekerken ve izlerken karşılaşmıştım ilk aldığım zamanlar.sonra hafıza kartına format attım sorun yok düzeldi.Ordan biliyorum

Alıntıları Göster
    Bende denicem şimdi bakalım nasıl olacak bu kare atlama olayı..
    Acaba yanında verilen kart diğer kartlara göre yavaş mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: musyun

Bende denicem şimdi bakalım nasıl olacak bu kare atlama olayı..
    Acaba yanında verilen kart diğer kartlara göre yavaş mıdır?

Alıntıları Göster
    Yavaş olduğu zaten kesin de bnde kendi verilen kartı kullanıyorum bir sorun yok şu ana kadar

• quote:

Lens korumasını açıyorsun ama mercek kapağı var hemen içinde o açılmıyor doğru mu anladım ?? bir de kamera moduna geçtiği zaman sol üstte pil üzerinde şimşek işareti oluyor.o yanıp sönüyor mu sürekli ??

Alıntıları Göster
    büyük ihtimal evet mercek kapağı açılmıyor ve evet doğru pil üzerinde şimşek işareti oluyor devamlı yanıp sönüyor.ve öyle kalıyor.iyi tahmin
    peki bunun için gerçekten kameranın değişmesi mi lazım yoksa başka bir şekilde halledilebilir mi enigmaenergy?

quote:

Lens korumasını açıyorsun ama mercek kapağı var hemen içinde o açılmıyor doğru mu anladım ?? bir de kamera moduna geçtiği zaman sol üstte pil üzerinde şimşek işareti oluyor.o yanıp sönüyor mu sürekli ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightmare_night36 -- 8 Mayıs 2008; 17:30:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nightmare_night36

büyük ihtimal evet mercek kapağı açılmıyor ve evet doğru pil üzerinde şimşek işareti oluyor devamlı yanıp sönüyor.ve öyle kalıyor.iyi tahmin
    peki bunun için gerçekten kameranın değişmesi mi lazım yoksa başka bir şekilde halledilebilir mi enigmaenergy?

quote:

Alıntıları Göster
    Hiç bir denemende olmadı yani öyle mi ?? ilginç ..Peki Türk aklı vardırya vurunca çalışır belki diye.yumrukla vurma ama parmağınla bir vur mercek etrafına ..Biraz doğaçlama,fantezi oldu ama denerdim ben olsam

• quote:

Hiç bir denemende olmadı yani öyle mi ?? ilginç ..Peki Türk aklı vardırya vurunca çalışır belki diye.yumrukla vurma ama parmağınla bir vur mercek etrafına ..Biraz doğaçlama,fantezi oldu ama denerdim ben olsam

Alıntıları Göster
    vurmaya kıyamadım ondan vurmadım salladım ama artık vurmayıda denicem beklememkten sıkıldım olmadı yine mecburen suriyeye göndericem garantiyle dğiştircekler artık ahha ahh göze geldi telefonum gözeee

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Bu telefonun web tarayıcısından foruma kullanıcı adı ve şifre girerek login olunabiliyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: yivyiv

Bu telefonun web tarayıcısından foruma kullanıcı adı ve şifre girerek login olunabiliyor mu?

Alıntıları Göster
    normalde oluyordu ben 2-3 defa girdim bu forum olmasada başka foruma ama bi süre sonra nedense sorun çıktı ve girmemeye başladı niye anlamadım.
  • quote:

@diptheria : Dediğim gibi bir programdan dolayı büyük ihtimal.programlar yüklü olmadan deneyebilir misin bir de??
    -----------------

ne diye durdurulmuş peki söylediler mi ??

quote:

Orjinalden alıntı: kasaprap
    arkadaşlar öncelikle merhaba,
    n80 kullanıcısıydım sattım ve n82 alacam fakat bugün n80i aldığın telefoncuya gittim yokmuş bir yeri aradı n82 durduruldu dedi adam.güvenilir biri olmasa inanmam ama ben yinede inanmadım.başka yerlerde var sordum.böyle bir şey var mı arkadaşlar?

-------

Sayfa başına kısmetmiş

ESPN X-games Snowboarding Games

İNDİR

ExtremeAirSnowbord3D S60v3 240x320 Java game

/>

İNDİR

Dark Red Bg1 Restyled

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

İNDİR

SKY COLOURS

Değiştirilmiş Simgeli İNDİR

Orjinal Simgeli İNDİR

Alıntıları Göster
    ^^^Nokmote Beta 3 Unsigned^^^

İNDİR

• quote:

^^^Nokmote Beta 3 Unsigned^^^

İNDİR

Alıntıları Göster
    nokmote ne işe yarıyor acep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightmare_night36 -- 8 Mayıs 2008; 18:24:25 >

• quote:

nokmote ne işe yarıyor acep

Alıntıları Göster
    yön tuşlarının görevini üstleniyor accelometer kullanarak.Yani başka bir deyimle yön tuşlarını hareketle basmadan kullanmanı sağlıyor
  • quote:

yön tuşlarının görevini üstleniyor accelometer kullanarak.Yani başka bir deyimle yön tuşlarını hareketle basmadan kullanmanı sağlıyor

Alıntıları Göster
    hıım enteresan birşeye benziyor kurup denemek lazım teşekkürler enigmaenergy
  • quote:

Alıntıları Göster
    arkadaslar ya bütün sayfayı okudumda çözemedim ney durdurulmus bişe durdurulmusta ne durdurulmus anlamadım bi anlatırsanız cok sewinirim yaf

• quote:

Orijinalden alıntı: nc1905

arkadaslar ya bütün sayfayı okudumda çözemedim ney durdurulmus bişe durdurulmusta ne durdurulmus anlamadım bi anlatırsanız cok sewinirim yaf

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: nc1905

bişenin durdurulduğu yok bi arkadaşa telefoncu n82 üretimi durduruldu fln die sallamışta o mevzu konuşulmuştu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unLuckyCoder -- 8 Mayıs 2008; 18:48:10 >

• quote:

Alıntıları Göster
    Nerde okudun hocam ?? dur sakin ol önce

Ekleme : eğer o konuysa olur bizde öyle şeyler.Müşteri memnuniyeti önemli değil,mühim olan elinden çıksın satıcının

@nightmare :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi énigma -- 8 Mayıs 2008; 18:50:17 >

• quote:

Alıntıları Göster
    peki bu notmoke n82de mi çılışıyor. inşallah bende 1 haftaya alıyorum n82.
  • quote:

Alıntıları Göster
    ya bişey drdurulmamış bir arkadşın telefoncu tanıdığı n82 nin üretimi durduruldu demiş ama yok öyle bişey nokia öyle birşey yapmaz diye genel bir görüş hakim.ki satan telefonun neden üretimini durdursun aklını peynir ekmekle mi yedi nokia

• 
Sayfa: önceki 375376377378379
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.