Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (340. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 338339340341342
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadslar konuyla alakasız gırıyorum ama.
    3 madelde kararsız kaldım
    n82-n95(1gb)-n81(8gb)...
    tesekkurler...
  • istersen tlfnda aradığın ozellikleri soylersen onem sırasına gore fikrimizi soyleyebiliriz

cep telefonu ve tavsiyeleri bolumune sorabilirsin orda gerekli yardımı yaparlar

http://forum.donanimhaber.com/forumid_397/tt.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi énigma -- 13 Nisan 2008; 19:37:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: enigmaenergy

Edit : tam da sayfabaşına denk geldi ..içimemi dogdu ne

S60 black By niimai

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

İNDİR

dostum cok güzelmiş yaf eline saglık ;) güzel temaymıs peki bunun grisi warmıdır ki ??=:)

• yok vlla olsa yanına kordum ..buna benzer gorursem paylaşırım hemen
  • quote:

@Reis : sagol vlla guzel şeyler varmış bilmediğimiz..ama şu pyhton programları deli edicek bni ..cogu 1.4.1 eklentisiyle calısıyo ama 1.4.2 eklentisini desteklemiyorlar cok ilginç delircem yaa

Edit : ayrıca Reis tema ikonları değişik değil sadece garmin e ozel olsa gerek .bnde değişmedi hiçbiri

tema içinde eyw

• quote:

yok vlla olsa yanına kordum ..buna benzer gorursem paylaşırım hemen

eyw saol :)

zaten benım sorumda saçma bi soru oldu olsa koyardın :D sımdıden saol ;)

ama arkadaslar eline n82 titanyuma iyi gidecek böyle gri ,buna yakın renklerde temalar cok sey istiyorum belki ama özellikle simge degiştirmeyen temalar elinde olan warsa koyabilirse görürse ekleyebilirse cok güzel olur sımdıden cok saolun ;)

• @Reis ve @nc1905 : reca ederim

nc1905 : istersen temalar bolumune bi goz gezdir ..birine demiştim bunu onceden yine ama sen değilsindir işallh

http://forum.donanimhaber.com/m_7309965/tm.htm
  • quote:

@Reis ve @nc1905 : reca ederim

nc1905 : istersen temalar bolumune bi goz gezdir ..birine demiştim bunu onceden yine ama sen değilsindir işallh

http://forum.donanimhaber.com/m_7309965/tm.htm

muhaa :D muhha bana demiştin gene :D tek tek baktım 2 tane begendigim cıktı onlarıda tele yükleyince cok kötü durdular :D yanı ordan begenmedim bakalım cıkcak mı biraz zor begeniyorum ne dense anlamadım

• rezil olduk

sen kendin yap ozmn ..gerekli bi 2 program var
  • ne rezilli yaf :D est

olmadı öyle yapcaz
  • ewt yapda gorelim bi paylaş o kdr laf ettin temalarımıza bide seninkini gorelim...

• garminde no map diyor.. haritaya girdiğimde.. kendi bulundugumuz alanın arkası bembeyaz.. haritayı görmüyor bir sorun var sanırım..

nasıl çözebilirim_?
  • harita adıyla harita ilacının adı aynı olması lazım ona dikkat et
  • merhaba arkadaslar bu temalar cok güzelde telefona nasıl atıcaz--usbyi takıyorum veri aktarma diyorum sonra klasoru acıyorum ondan sonra ne yapıcam bilen varsa söylebilir mi? şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jedii

merhaba arkadaslar bu temalar cok güzelde telefona nasıl atıcaz--usbyi takıyorum veri aktarma diyorum sonra klasoru acıyorum ondan sonra ne yapıcam bilen varsa söylebilir mi? şimdiden teşekkür ederim.

1- "Veri aktarma" ile değil "PC suite" ile bağlanıp , PC suite programında "uygulama yükle" yi seçip yükleyebilirsiniz
    2-"PC suite" ile bağlanıp , PC de ".sis" uzantılı tema nın üzerinde sağ tıklayıp açılan menüde "Nokia Application Installer ile yükle" yi seçip yükleyebilirsiniz
    3-BT ile tema dosyasını (sis uzantılı olan) telefona gönderip, telefondan gelen mesaja tıklayıp yükleyebilirsiniz

Saygılarımla.
  • cok teşekkür ederim denicem
  • @jedii
    kardeş telefonu biraz araştır ve kurcala yoksa telefona yazık olacak.N82 bu herkes elde edemez böyle bir telefon.
  • Pizero ikonlarla çok fazla oynuyor ya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: miller!!!

garminde no map diyor.. haritaya girdiğimde.. kendi bulundugumuz alanın arkası bembeyaz.. haritayı görmüyor bir sorun var sanırım..

nasıl çözebilirim_?

Türkiye üzerinde misin? O da çok önemli. İlacı yapsan bile TR'nin üzerinde değilsen "no map" der. Çünkü oranın haritası yoktur. Bunu da geçen gün çözdüm.

quote:

Orjinalden alıntı: Révølvér

Pizero ikonlarla çok fazla oynuyor ya.

içinde ikonsuzu var default olan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 13 Nisan 2008; 23:19:40 >

• 
Sayfa: önceki 338339340341342
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.