musyun abi zaman olsa karıstrıcam bi türlü vakit olmuyor daha geliştricem telefonu bi tatile girelimde o zmn paylasımda yapıcam şimdi önmli özellikleri alıyorum ;)
quote:
Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles
quote:
Orjinalden alıntı: miller!!!
garminde no map diyor.. haritaya girdiğimde.. kendi bulundugumuz alanın arkası bembeyaz.. haritayı görmüyor bir sorun var sanırım..
nasıl çözebilirim_?
Türkiye üzerinde misin? O da çok önemli. İlacı yapsan bile TR'nin üzerinde değilsen "no map" der. Çünkü oranın haritası yoktur. Bunu da geçen gün çözdüm.
istanbuldayım.. ama no map diyor.. ilacı yaptım ama dorumu düzgünmü anlamadım pek
1 daha yap ilacı
848den emin ol imei'nden emin ol
quote:
Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles
1 daha yap ilacı
848den emin ol imei'nden emin ol
imei derken? imei yazıcagım bir yer yok ilaçında?
yanlış söyledim card id'ni
yok yapamıyorum bu garmin filan kafayı yedirticek sanırım bana!..
arkadaşlar benim n82 müzik çalarda sistem hatası veriyor bilgisi olan varmı yada karşılaşan yazılımı filan güncelledim sorun yine devam ediyor yardım ederseniz sevinirim.
hard formatı bi denesen ozmn
* , 3 , yes tuşu ve ustteki kapama tuşuna aynı anda 5 sn basılı tut ekran gozukene kdr ama formatta bılgilerin resimlerin fln hepsi gider ona gore
quote:
Orjinalden alıntı: erknks arkadaşlar benim n82 müzik çalarda sistem hatası veriyor bilgisi olan varmı yada karşılaşan yazılımı filan güncelledim sorun yine devam ediyor yardım ederseniz sevinirim.
Ben N82'iyi kesin alacamda önemli olan ne zaman alacağım :) Siyah rengini cok istiyorum. Dün birkaç yere sordum gelmesi en az 3-4 ay sürermiş. Onların yalancısıyım. Nokia shop'ta da Word Kart'a kampanya başlamış. 990 YTL / 12 ay. Aylık 82,50 YTL alınabilisi bir fiyat benim için. Şimdik sorum 3 ay bekleyip Siyah mı alayım (Hem belki ucuzlarda) yoksa hemen alıp başlayayım mı kullanmaya :) Siyahın gelmesi gercekten de 3 ay sürer mi ?
Nokia Shoptan al gitsin.Sonra siyah kapak takarsın
quote:
Orjinalden alıntı: ikoras
Ben N82'iyi kesin alacamda önemli olan ne zaman alacağım :) Siyah rengini cok istiyorum. Dün birkaç yere sordum gelmesi en az 3-4 ay sürermiş. Onların yalancısıyım. Nokia shop'ta da Word Kart'a kampanya başlamış. 990 YTL / 12 ay. Aylık 82,50 YTL alınabilisi bir fiyat benim için. Şimdik sorum 3 ay bekleyip Siyah mı alayım (Hem belki ucuzlarda) yoksa hemen alıp başlayayım mı kullanmaya :) Siyahın gelmesi gercekten de 3 ay sürer mi ?
merhaba n82 ailesi bende k850i w960i den sonra n82 aldım ve cok memnunum telden AMA MERAK ETTİĞİM bir konu var
BU TELİN KAPAĞI DEĞİŞİYORMU KOMPLE BENİM İCİN ÖNEMLİ ??????
BOŞTA GELMEDİM BİKAC FOTODA EKLİYİM
arkadaşlar yeni versiyonda bilmiyorum dikkatinizi çektimi bu kalem tuşu yani kare tuşu artık eeskısı gıbı çalışmıyor basıyorsunuz bırakıyorsunuz hep seçiyor veya hep seçilileri kaldırıyor ama tekrar geri alamıyorum yani hep işaretliyor ve kaldırıyor bunu çözen varsa bı paylaşşın
quote:
Orjinalden alıntı: techfash
arkadaşlar yeni versiyonda bilmiyorum dikkatinizi çektimi bu kalem tuşu yani kare tuşu artık eeskısı gıbı çalışmıyor basıyorsunuz bırakıyorsunuz hep seçiyor veya hep seçilileri kaldırıyor ama tekrar geri alamıyorum yani hep işaretliyor ve kaldırıyor bunu çözen varsa bı paylaşşın
yeni versiyonla olan bsy dgl bu garminden kaynaklanan bi sorun
laylaylomcaylar almadığın cihaz kalmadı lem
fotolar foto paylaşım başlığına yalnız
hayırlı olsun
@techfash, ben yüklemedim daha
KALMADI CİDDEN Bİ WİEVTY var oda olur ama bu cihazda beklemek lazım sindirmek lazım güzel cihazmış be
resimleri oraya atarım bilmiyodum sorryy
BU ARADA N82 NİN K A P A Ğ I DEĞİŞİYOR MU??? değişiyorsa ön kısım komple değişiyormu please answerrr ???