Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (238. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daha önce barkod u olusturup imzama da koymustum
    şimdi onu arıyorum
    buldugum an buraya koyacam
  • @Hemre
    aradıgım buydu evet böyle kare senin verdiğin linkteki gibi olan barkodları okur
    diğer barkodları okumaz
    saol @hemre
  • teşekkür ederim linki denedim gerçekten çalışıyor. fakat adidas çantamdaki yeni nesil barkodu okumadı heralde her barkoddaki verileri tanımlayamıyor...
  • BAHSETTİĞİM HATA!

ses seviyeleri yerine hacimleri gösteriyor
  • birkaç gün önce nokia resmi sitesine nokia black ne zaman gelecek diye soru sormuştum. bugün geri döndüler telefonla. ancak n82 nin siyah modelinin çıkmayacağını gerek türkiye de gerekse nokia nın usa veya ingiltere gibi bölgelerinde böyle bir bilgi yok dediler. üzüldüm. şimdi tekrar normal n82 yi hemen alsam mı diye düşünüyom
  • muhahhahaaaaa
    biri n82 black , şişirip koymus önümüze o zaman
    balon oldu haber yaaa
    ama üzülmeyin bekleyen arkadaşlar kesinlikle 1-2 aya çıkar bunlarım böyle demesine bakmayın
    quote:

Orjinalden alıntı: kaanaksoy1

birkaç gün önce nokia resmi sitesine nokia black ne zaman gelecek diye soru sormuştum. bugün geri döndüler telefonla. ancak n82 nin siyah modelinin çıkmayacağını gerek türkiye de gerekse nokia nın usa veya ingiltere gibi bölgelerinde böyle bir bilgi yok dediler. üzüldüm. şimdi tekrar normal n82 yi hemen alsam mı diye düşünüyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByTKN -- 17 Şubat 2008; 18:16:37 >
  • Hemen her sitede yer buldu yahu nasıl olur
  • YA ARKADAŞLAR 3 AYDIR KARARSIZIM.K850İ,W960İ VE N82 ARASINDA GİDİP GELİYORDUM.TAM N82YE KARAR VERDİM BU SEFER DE ŞARJININ 1 GÜN GİTTİĞİ SÖYLENTİLERİ ORTAYA ATILDIAYRICA HOPARLÖR SESİ DE KISIK VE KALİTESİZMİŞLÜTFEN Bİ AKIL VERİN BANA NE YAPMALIYIM
  • 10 gün bekle dogubank a n96 gelecekmiş onu alırsın
    inanmayan burdaan bakabilir
    http://forum.donanimhaber.com/m_21015476/mpage_6/tm.htm

quote:

Orjinalden alıntı: cyclone_34

YA ARKADAŞLAR 3 AYDIR KARARSIZIM.K850İ,W960İ VE N82 ARASINDA GİDİP GELİYORDUM.TAM N82YE KARAR VERDİM BU SEFER DE ŞARJININ 1 GÜN GİTTİĞİ SÖYLENTİLERİ ORTAYA ATILDIAYRICA HOPARLÖR SESİ DE KISIK VE KALİTESİZMİŞLÜTFEN Bİ AKIL VERİN BANA NE YAPMALIYIM

• Arkadaşlar N82 B'nin çıkmayacağı yönünde Nokia yetkilelerinin yaptığı açıklama aklımı karıştırdı.

Kezza bir site preorder siparis almaya başladı ve 2 Nisan 2008 itibariyle N82 B'nin stoklarda olacağını belirtiyor.

Preorder satış ve stok tarihi linki:

http://www.mobilecityonline.com/wireless/store/productdetail.asp?productid=23007
    (Bazı arkadaşlar yurtdışından sakın alışveriş yapmayın, gümrüğe takılıyor diyor. Doğru. Zaten Mobilcity de Türkiye'ye ürün göndermiyor.)

Benim düşüncem, N82 B'yi bekleyen insan sayısı azımsanmayacak kadar çok, er ya da geç çıkacaktır. Bu yönde talep olduğu için er ya da geç bu ürün satışa sunulacaktır. Fakat Nokia blacki bekleyen kitleyi N82'ye yönlendirmek istiyor da olabilir.. Ben N82 B çıkmayacaksa, N82 almayacağım. Bu nedenle ya N82 B, ya hiç diyorum.

Ama denildiği gibi birbirinden farklı birçok kaynak N82'nin çıkacağını doğruluyor. Ben çıkacağını düşünüyorum.

• bence nokia n82 black le nabız yokladı
    baktı tepkiler olumlu kesin çıkartır
    bekleyenler çoğaldı ve çoğalıyor nokia bunu göz önüne alır
  • Dizaynını sevmedim bunun yerine samsung d900i alınır bence :..@ß

• tanda n82 nin yerine alınacak cihazz

quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

Dizaynını sevmedim bunun yerine samsung d900i alınır bence :..@ß
  • quote:

bunun yerine 3-4 tane samsung d900i alınır diyecekti sanırsam arkadaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeliBaba42 -- 18 Şubat 2008; 22:45:00 >
  • +1903

quote:

Orjinalden alıntı: ::ExtremE::

quote:

bunun yerine 3-4 tane samsung d900i alınır diyecekti sanırsam arkadaş

• quote:

Orjinalden alıntı: cyclone_34

YA ARKADAŞLAR 3 AYDIR KARARSIZIM.K850İ,W960İ VE N82 ARASINDA GİDİP GELİYORDUM.TAM N82YE KARAR VERDİM BU SEFER DE ŞARJININ 1 GÜN GİTTİĞİ SÖYLENTİLERİ ORTAYA ATILDIAYRICA HOPARLÖR SESİ DE KISIK VE KALİTESİZMİŞLÜTFEN Bİ AKIL VERİN BANA NE YAPMALIYIM

• @cyclone_34
    özellik olarak bu 3 modele baktıgımızda içlerinde en iyi n82
    GPS ve foto daki kalite olarak en iyisi n82
    batarya 1 gün gidiyor diye kesin bişi yok
    bende 3 gün gidiyor
    çok kurcalarsam 2 gün gidiyor
    bence n82 al kafan rahat eder sorunsuz ve her özelliğin bulundugu bir model olan n82 tercihin olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByTKN -- 17 Şubat 2008; 22:33:36 >
  • %100 Black çıkacak en ufak kuşkunuz olmasın arkadaşlar bana güvenin
    Pil olayına gelince bu günde dayanamadım full kullandım cihazı ve 2 . gün olmasına ragmen pil durumu hala 3 diş daha var yani yarın akşamı çıkartacak sanırım buda 3 gün ediyor pil konusunda aklı takılanlar için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem300 -- 17 Şubat 2008; 23:12:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: realcem

%100 Black çıkacak en ufak kuşkunuz olmasın arkadaşlar bana güvenin
    Pil olayına gelince bu günde dayanamadım full kullandım cihazı ve 2 . gün olmasına ragmen pil durumu hala 3 diş daha var yani yarın akşamı çıkartacak sanırım buda 3 gün ediyor pil konusunda aklı takılanlar için

o kadar kullanmana 3 gün gidiyosa bana 1 hafta rahat gider o zaman

• yedek batarya yı ne ile şarj edecez yani sadece telefonda takılı iken mi şarj olyor?
  • 
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.