n82 çok fazla ışık veriyo.ya da k850 az ışık veriyo. aslında o resimdeki gerçek renkleri bilmek lazım doğru bir karar vermek için
Evet, 2 sininde doğru renk verdiği söylenemez. N82 koyu, K850i soluk veriyor. Ama bu fotoda tam boyutta bilem kalite çok iyi: N82 K850i
N82'den bugün kurtuldum (iphone aldım). N82 Black içinde salı günü eğer amerikada satışa sunulursa alıcam bi tane.
kurtuldum derken yükmüydü hocam quote:Orjinalden alıntı: Midgàrd N82'den bugün kurtuldum (iphone aldım). N82 Black içinde salı günü eğer amerikada satışa sunulursa alıcam bi tane.
hafıza yeterli gelmemeye baslamisti artik .. iphone da apache web server i calistirinca alayim dedim :)
quote:Orjinalden alıntı: Midgàrd N82'den bugün kurtuldum (iphone aldım). N82 Black içinde salı günü eğer amerikada satışa sunulursa alıcam bi tane. Hayırlı olsun haco o zaman.
iphone foto kalitesi nasıl n82 nin fotosuyla karsılastırılırmı ciddi fark varmı quote:Orjinalden alıntı: Midgàrd iphone u gecici olarak aldim zaten, kafa kafaya takasa girdim biraz kar ettim :)
quote:Orjinalden alıntı: blacks61 @Reis kendimi ifade eden bi avatar bulamadım bi yardım et bari Bu avatar mı seni ifade edio? @Midgàrd: lem o deil wi-fi falan onu bisde bilios
Şu black meselesi hiç hoşuma gitmedi yakında milletin taş gibi black kullanırken biz eski kalıcaz olmaz böyle yaa
@Reis tipi bana benziyo adamın ondan koydum bu avatarı @Midgard wi-fi n82 deki gibi hızlı buluyomu hızı nasıl ram olayı falan dokunmatiğin keyfi n82 den vazgeçmeye değer mi
quote:Orjinalden alıntı: Midgàrd heaa wifi olarak bu takar abi galiba bide bunun browseri daha iyi geldi bana .. Safari var hacı üstünde... @blacks61:
quote:Orjinalden alıntı: blacks61 N82 Black gelsede biraz canlılık gelse topiğe Kesin gelecek mi ki ?