Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (187. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR YİNE 3 TELEFON ARASINDA GİDİP GELİYORUM...(N82,K850İ,W960İ) N82'NİN DIŞ SESİ VE 2 GÜN GİTTİĞİ SÖYLENEN BATARYASI BENİ KARA KARA DÜŞÜNDÜRÜYOR,AYRICA K850İ VE W960İYE GÖRE BİRAZ TİPSİZ KALIYOR.AYRICA K850İ NET OLARAK 8 GB HAFIZA KARTINI DESTEKLERKEN,N82NİN DESTEKLEYİP DESTEKLEMEDİĞİ MUALLAKTA KALIYOR...OFFFFF.............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyclone_34 -- 4 Şubat 2008; 17:14:21 >

• ARKADAŞIM O ÜÇ TELEFONUDA BEN ÇOK ÇOK İNCE AYRINTISINA KADAR İNCELEDİM SONUÇ N82 BUNDAN EMİN OL.

VE TEKNOLOJİ ÇOK HIZLI GELİŞİYOR GÖRÜYORSUN İŞTE BİR TELEFON ALIRKEN İKİNCİ EL DEĞERİNİDE DÜŞÜNÜCEKSİN SONUÇTA YENİ BİR TEKNOLOJİ ÇIKINCA SATACAKSIN.

Bİ ARA SANA ÜÇ TELEFONUNDA AYRINTILI ARTI VE EKSİLERİNİ YAZARIM
  • Hemre shared a ekledinmi??
  • dostum foto benim için önemli diyorsan N82
    müzik benim için önemli diyorsan w960 al
    k850 ele gitsin
    quote:

Orjinalden alıntı: cyclone_34

ARKADAŞLAR YİNE 3 TELEFON ARASINDA GİDİP GELİYORUM...(N82,K850İ,W960İ) N82'NİN DIŞ SESİ VE 2 GÜN GİTTİĞİ SÖYLENEN BATARYASI BENİ KARA KARA DÜŞÜNDÜRÜYOR,AYRICA K850İ VE W960İYE GÖRE BİRAZ TİPSİZ KALIYOR.AYRICA K850İ NET OLARAK 8 GB HAFIZA KARTINI DESTEKLERKEN,N82NİN DESTEKLEYİP DESTEKLEMEDİĞİ MUALLAKTA KALIYOR...OFFFFF.............

• quote:

Orjinalden alıntı: Hemre_

imzamı güncelledim niime uygulamasını indirebilirsiniz :))

saol
  • HEMRE O NOKMOTE'DEN DAHA İYİ DEDİĞİMİZ UYGULAMAYI EKLERSEN SEVİNİRİM KARDEŞ. NOKMOTE DELİ ETTİ BENİ :)

quote:

imzamı güncelledim niime uygulamasını indirebilirsiniz :))
  • Hemre aynı sorun bendede var nasıl çözücem bilmiyorum 80 mb lik harita eski harita ...REİS bunun bi çözümü var mı yaw sen garmini bize öğretensin bi el atta şunu çözelim???
    quote:

bu arada az önce garmini yeniden açtım şöylke bir uyarı var ekranda

******** nolu garmin cihazı için harita açılamıyor. şimdi açmak istermisiniz

bu uyarıya evet diyince 25 karakterli unclock kodu istiyor select map product taki kodu yazıyorum sanırsam o ama hiç birşey olmuyor...yine aynı şekilde harita açılamıyor diyo...

ne demek oluyor bu...

bu arada niime uygulamasını rapide ekliyom birazdan biter....
  • quote:

Orjinalden alıntı: ARIFYASIN

quote:

Çok acil bi sorunum var.tel bilgisayara başlanmıyo.kabloyu bağlıyom.telde tık yok.bana bişe sormuyo.pcde de tık yok.napıyım şimdi.
    bi de önceden kulaklığı taktığımda bana bişe sorardı.şimdi o da yok.direk kulaklığa geçiyo.tv'de tv-out yok uyumlu değildi ona bağlıyıp denicektim ama olmadı.

versiyon:v10

Edit:önceden tel bağlanmıştı.şimdi böle oldu.restart attım.bişe olmadı.pc de iki tane pc suite var.biri normal diğeri nseries bunla mı ilgili?

cidden acil.biri cevap verebilir mi?ne yapıyım
  • quote:

öncelikle başka bir pcde denemeye çalış eğer ondada aynı şekilde işlem yapmıyorsa teksik servis yolu görünüyor diyebilirim :((
    quote:

quote:

quote:

Çok acil bi sorunum var.tel bilgisayara başlanmıyo.kabloyu bağlıyom.telde tık yok.bana bişe sormuyo.pcde de tık yok.napıyım şimdi.
    bi de önceden kulaklığı taktığımda bana bişe sorardı.şimdi o da yok.direk kulaklığa geçiyo.tv'de tv-out yok uyumlu değildi ona bağlıyıp denicektim ama olmadı.

versiyon:v10

Edit:önceden tel bağlanmıştı.şimdi böle oldu.restart attım.bişe olmadı.pc de iki tane pc suite var.biri normal diğeri nseries bunla mı ilgili?

cidden acil.biri cevap verebilir mi?ne yapıyım

şimdi bu yazılımsal bişe mi.bi de benim pc de 2suite var onla ilgili olur mu?

• bu başlık 66 sayfa olmuş hepsine sırayla bakamam
    o yüzden biri özetlese olur mu acaba bu telefonla hangi programlar kullanılır ve bu programlar ne işe yarar ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkanesref

820ytl ye aldım ben

hacı KVK,Genpa garantili mi ya eer öyleyse süper

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unLuckyCoder -- 4 Şubat 2008; 18:58:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

Orjinalden alıntı: ::ExtremE::

N82 herşeyiyle kusursuz bi telefon inşallah ben de alacağım bi tane

G800ü daa yeni aldın be abi

@andol: üsküdar şengüllerde 985mi 995 mi ne öle bişe
    bissat sordum ama karta taksit olayı yok sanırsam

resi sen beni başka extreme le karıştırıyorsun

• quote:

bu başlık 66 sayfa olmuş hepsine sırayla bakamam
    o yüzden biri özetlese olur mu acaba bu telefonla hangi programlar kullanılır ve bu programlar ne işe yarar ???

hoca telefonu nerden aldın?Sıfır garantili mi?

Şu anda garantililer en ucuz 960ytl, 820YTL çok iyi bi fiyat
  • quote:

Orjinalden alıntı: mstf_n72

quote:

820ytl ye aldım ben

hacı KVK,Genpa garantili mi ya eer öyleyse süper

yok abi yaa doğubank
    kayıtlı ama garantili değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanesref -- 4 Şubat 2008; 19:06:11 >

• Doğubankda 750'ye veriyodu bugün orhan abi

• bu sorum ozellikle hemre'ye.bu telefonu paralel ithalat almak mantikli mi?marcell hakkinda ne dusunuyorsun?ben nette aradim ama sitelerini bulamadim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feelindivine -- 4 Şubat 2008; 19:35:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Midgàrd

Doğubankda 750'ye veriyodu bugün orhan abi

ciddi misin kayıtlı mıydı peki ?
  • Vatan Bilgisayar Topkapı mağazasında bugünün fiyatı ile KVK garantili N82 530 € + KDV üzerinden 1 €= 1.74 YTL hesabıyla 1088.20 YTL'ye satışta olduğunu gördüm. CardFinans'a 12 taksit ve %8 indirimi ile 1000 YTL'ye geliyor; ilgilenenlere duyrulur.
  • quote:

bu başlık 66 sayfa olmuş hepsine sırayla bakamam
  • EKSİK OLMAYIN ARKADAŞLARYORUMLARINIZ VE GÖRÜŞLERİNİZ SAYESİNDE %99 N82 ALICAM GİBİ GÖZÜKÜYOR
  • 
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.