Hacı yok yaw şaka edeyim dedim :D Öle bişi olsa intaar ederim heralde :P
@PHI @reis napıyoruz baba
benim fikrim geldi
/>
/>
ve sonra;
Alıntıları Göster
Evet .. konuya dönecek olursak ..
Abi ben bu menü ikonlarını değiştirebilir miyim? Değiştirmez miyim?
quote:
Orijinalden alıntı: TIG
n95'in devamı niteliğinde diyorlar + ''internet'' okudum bazı yerlerde wi-fi'den bahsediyorlardır herhalde
Alıntıları Göster
Kamerası çok güzel bunun
quote:
Orijinalden alıntı: Midgàrd
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Midgàrd
Sen telefonu düşür. Sonra konuya dönelim de. Dönelim bakalım
Menü ikonlarının olduğu yerden değiştirilebilir aslında. Bi dosya yöneticisi ile ikonları bulmak lazım. Olmayacak şey değil. Ya da basitçe yapılabilecek bi yolu vardır belki emin değilim.
quote:
Orijinalden alıntı: PHI
quote:
Sen telefonu düşür. Sonra konuya dönelim de. Dönelim bakalım
Menü ikonlarının olduğu yerden değiştirilebilir aslında. Bi dosya yöneticisi ile ikonları bulmak lazım. Olmayacak şey değil. Ya da basitçe yapılabilecek bi yolu vardır belki emin değilim.
Alıntıları Göster
tema yapım programlarıyla kullandıın temayı açıp ikonları değiştirmek mümkün olabilir sanrım
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-80835C5F6
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
yarın çıkıcak o saman :P
quote:
Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles
yarın çıkıcak o saman :P
Alıntıları Göster
1 haftadır felan öle .. hatta n95 8gb gelecek ürünlerdeydi :)
quote:
1 haftadır felan öle .. hatta n95 8gb gelecek ürünlerdeydi :)
Alıntıları Göster
arkdaslar bos durmayın calsın biraz n82 foto video bolumne fotolar koyun bolye olmuyo
quote:
Orijinalden alıntı: [BLuTo]
arkdaslar bos durmayın calsın biraz n82 foto video bolumne fotolar koyun bolye olmuyo
Alıntıları Göster
valla ben aletle foto cekmeye korkuorum abi, alet eskicek sanıorum :D
quote:
Orijinalden alıntı: [BLuTo]
Alıntıları Göster
cidden buraya eklediinis fotoları 82 foto paylaşım başlığına ekleyebilirsinis mesela
quote:
Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles
cidden buraya eklediinis fotoları 82 foto paylaşım başlığına ekleyebilirsinis mesela
Alıntıları Göster
ben yatar .. size iyi paylaşımlar
quote:
Orijinalden alıntı: oguzhant
Değerli arkadaşım öncelikle istisnai hatalar hariç güzel Türkçemizi kullanmamızı tavsiye ederim.Sanırım bu şekilde ciddiyetsiz yazmanızdan yada birilerinin yazdıklarınızı okuyamamasından dolayı sorunuza cevap alamadınız. Ben aklımın yettiğince size cevap vermeye çalışayım Ereyon ve benzeri sitelerdeki satışlar faturalı ve resmi olarak gerçekleşir.Ereyonda yeni alışkanlığımız 'paraler ithalat' lafının anlamı Türkiye genelinde ithalat yapan 4 büyük firma (KVK,Genpa,Şenguller,Nokia) haricinde bir firma tarafından yurda resmi yollarla sokulmuş olması anlamında gelmesidir. Örneğin Hasan Elektronik Dubaiden 50 tane N82 getiriyor.Burada onlara version atıyor tr yapıyor ve satışa sunuyor.Bozuluncada Hasan Elektroniğin yetkili servislerinde götürüp Hasan Abi'nin hemşerilerine dertlerinizi anlatıp sorunu çözmeye çalışıyorsunuz.Tabiki 4 büyük firma size destek vermiyor çünkü telefonu kim getirdiyse ondan destek alın diyor.Ürününüz faturalı kutulu ve orginal.Tek sorun sektörde liderlerle değil küçük esnafla derdinizi çözmeye çalışıyorsunuz.Bu şekilde olunca ne oluyor?Yenisini değiştirme talebiniz, hayır efendim suya düşmedi, sıvı teması yok, neden anlamıyorsunuz kullanıcı kaynaklı değil kendi kendine bozuldu, bana sen diye hita etmeyin lütfen, ne vuruyorsunuz ben size yumruk atıyormuyum gibi serzenişleriniz pek para etmiyor Kaliteden kalitesizliğe doğru sıralama : 4 büyük firma Paralel ithalat Doğubank (garantisiz kayıtsız ensevdiğin mayk diyorya aynen öle ) Tercih sizin
quote:
Orjinalden alıntı: Sweet Tears
Bu arada ereyon v.b yerLerden aLrsam yne doğubank hesabl garantisiz oLuyor dmy o konuda bLqm yok da bnm ?
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: oguzhant
Değerli arkadaşım öncelikle istisnai hatalar hariç güzel Türkçemizi kullanmamızı tavsiye ederim.Sanırım bu şekilde ciddiyetsiz yazmanızdan yada birilerinin yazdıklarınızı okuyamamasından dolayı sorunuza cevap alamadınız. Ben aklımın yettiğince size cevap vermeye çalışayım Ereyon ve benzeri sitelerdeki satışlar faturalı ve resmi olarak gerçekleşir.Ereyonda yeni alışkanlığımız 'paraler ithalat' lafının anlamı Türkiye genelinde ithalat yapan 4 büyük firma (KVK,Genpa,Şenguller,Nokia) haricinde bir firma tarafından yurda resmi yollarla sokulmuş olması anlamında gelmesidir. Örneğin Hasan Elektronik Dubaiden 50 tane N82 getiriyor.Burada onlara version atıyor tr yapıyor ve satışa sunuyor.Bozuluncada Hasan Elektroniğin yetkili servislerinde götürüp Hasan Abi'nin hemşerilerine dertlerinizi anlatıp sorunu çözmeye çalışıyorsunuz.Tabiki 4 büyük firma size destek vermiyor çünkü telefonu kim getirdiyse ondan destek alın diyor.Ürününüz faturalı kutulu ve orginal.Tek sorun sektörde liderlerle değil küçük esnafla derdinizi çözmeye çalışıyorsunuz.Bu şekilde olunca ne oluyor?Yenisini değiştirme talebiniz, hayır efendim suya düşmedi, sıvı teması yok, neden anlamıyorsunuz kullanıcı kaynaklı değil kendi kendine bozuldu, bana sen diye hita etmeyin lütfen, ne vuruyorsunuz ben size yumruk atıyormuyum gibi serzenişleriniz pek para etmiyor Kaliteden kalitesizliğe doğru sıralama : 4 büyük firma Paralel ithalat Doğubank (garantisiz kayıtsız ensevdiğin mayk diyorya aynen öle ) Tercih sizin
quote:
Orjinalden alıntı: Sweet Tears
Bu arada ereyon v.b yerLerden aLrsam yne doğubank hesabl garantisiz oLuyor dmy o konuda bLqm yok da bnm ?
ereyondan e900 almıştım gecen sene dokunmatik tuşları bozuldu istanbuldaki servisine yolladım 1 hafta sonra sorunsuz bi şekilde geri yolladılar kvk genpa gibi 1 ay bekletmiyolar 2 gün öncede 5610 um geldi yakın bi zamanda n82 alcam ereyondan ben hiç sorun yaşamadım yaşayanıda pek görmedim..alacak arkadaşlar bence gönül rahatlığı ile alabilir
quote:
Alıntıları Göster
quote:
ekle hacıya al artık sazı eline ama fotolar fake olmasın
quote:
Orijinalden alıntı: TIG
n95'in devamı niteliğinde diyorlar + ''internet'' okudum bazı yerlerde wi-fi'den bahsediyorlardır herhalde
Alıntıları Göster
Arkadaşlar bir sorum olacak.Bu telefonun 8gb lık modeli çıkacakmı?
quote:
Orijinalden alıntı: xclbr
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: |ExCaLiBuR|
Belli değil.
quote:
Orijinalden alıntı: PHI
quote:
Orjinalden alıntı: |ExCaLiBuR|
Belli değil.
Alıntıları Göster
ya kaç gündür bi msn kuramadım abi cihaza yaa
quote:
Alıntıları Göster
ilginç bişey ben 2 tane n82 aldım 2 sine de kurdum bi sorun çımadı msn live agile kurdum bu akşam 3 üncü gelecek ona da denerim ama sorun çıkacagını sanmam
quote:
quote:
Alıntıları Göster
msn yok muydu telde ztn ??
quote:
Orijinalden alıntı: p.seco
msn yok muydu telde ztn ??
Alıntıları Göster
amerikada fuarda yeni tanitilan bu karti nokia n82 kaldirirmi sizce?
quote:
Orijinalden alıntı: FoRA
Alıntıları Göster
@alamayanyadan evet çalışıyor bu kartlar n82 de
quote:
Orijinalden alıntı: FoRA
Alıntıları Göster
bu kartlar yaklasik 6 aydir alman ebayde satiliyor n 95 de falan kullanilir yazmis satan bir iki nokia modeli daha var ama n 82 yi goremedim
quote:
Orjinalden alıntı: alamanyadan