Şimdi Ara

Stablex Kripto 5000₺ Kazan[Akbank İştiraki]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: napervasız , KARACABEYY , cem99 , Birkanbey Daha Az
4 Kayıtlı Üye ve 10 Misafir (4 Mobil) - 10 Masaüstü4 Mobil
5 sn
58
Cevap
7
Favori
1.831
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 30 Eylül 2026 tarihine kadar geçerlidir.

Akbank ile doğrula seçip sonra gelen sayfadaki davet kodu alanına Kripto yazıp Stablex’e üye olmanız gerekmektedir.

Kampanya ödül tutarı 5000 TL olarak belirlenmiştir. Tek seferde Alış emri verirken en az 5100₺ olarak verin(Komisyon kaynaklı 5k altında kalmaması için)

USDT veya USDC'den hangisinin o anda alış-satış makası daha düşükse onu alabilirsiniz,altında yükseliş bekliyorsanız PAXG alabilirsiniz.

Ödül dağıtımı kampanya bitişini takip eden ayın ilk Cuma günü başlayıp, takip eden her ayın ilk Cuma günü 1000 TL olacak şekilde, 5000 TL toplam ödül tutarı tamamlanana kadar devam edecektir.

Kazanım için Kampanya dönemi boyunca yatırılan tutar çekim yapılmamış olması gerekmektedir.

Ödül kazanımı tüm şartları sağlamış ilk 5000 kişi ile sınırlıdır.

https://stablex.com.tr/destek/duyurular/duyuru/hos-geldin-5000

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.stablex

https://apps.apple.com/tr/app/stablex-kripto-para-al-sat/id1591457284

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 15 Ağustos 2026; 11:6:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlginçmiş, mantıklı mı arkadaşlar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Arada kişiye özel kampanya da geliyor geçen aylarda 2/2 gelmişti mevcut müşterilere.

USDT doğrudan dolara sabitlenmiş bir stablecoin görünüyor alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 14 Ağustos 2026; 13:53:20 >

akbank ile hesap doğrulama nasıl oluyor hesap oluştururken akbank ile dediği kısımdan mı girmek gerekli

hocam akbank ile kayıt oldum dediğiniz menüde stablexi seçince para gönder ve para çekimi talep et çıkıyor. doğrulama ile alakalı bir şey göremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakalak -- 14 Ağustos 2026; 14:23:18 >

hocam aynen dediğiniz kısımdan akbank ile kayıt kısmından kayıt oldum.

stablex'e Kripto kodunuda yazdım

sicil numarası geldi şuan para yatırma işlemindeyim akbank ugulamasında kripto al / sat bölümüne tıklıyorum uygulamada herhangi bir şey açılmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakalak -- 14 Ağustos 2026; 14:50:19 >
  • yuh çok iyiymiş. 5.000 TL kripto alacaksın ve ekim ayı boyunca 5 cuma günü 1000'er TL'den toplam 5000 TL de ödül verecek. 2,5 ay için süper ötesi imiş ama ilk 5000 kişi olması sıkıntı, 14 ağustos'tayız; günde 360 kişi üye olmuş olsa bitmiştir bile kampanya.

11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Birkanbey kullanıcısına yanıt

müşteri hizmetleri akbank ile kayıt kısmından üye olduğunda bu şartı sağlamış oluyorsun şeklinde bilgi verdi

Kampanya şartlarını tekrar okumanda fayda var.

Çoğu şirkette kota dolunca hata vermiyor sizi üye de yapıyor ödül kota dolduğu için verilmiyecek sms i yollayıp bitiriyorlar.

30 Eylül sonrası ana para çekilebilir gibi duruyor biraz muallak ifadeler kullanılmış.

1 Ağustos 2026, 00:01 – 30 Eylül 2026, 23:59 tarihleri arasında geçerlidir.

Kullanıcılar yatırdığı parayı geri çekmesi durumunda hak ediş kazanamaz. Kampanya dönemi boyunca çekme işlemi gerçekleştirmemiş olmaları gerekmektedir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Evet geçmiş kampanyalarda alanlara yattı.

Orijinalden alıntı: Birkanbey

Evet geçmiş kampanyalarda alanlara yattı.

Parayı yatırdım biraz bilgisizim kripto konusunda en zararsızı usdt mi oluyor hocam ?

Stablex Kripto 5000₺ Kazan[Akbank İştiraki]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuzminRahTs?z! -- 14 Ağustos 2026; 15:36:17 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• MuzminRahTs?z! kullanıcısına yanıt

USDT veya USDC'den hangisinin o anda alış-satış makası daha düşükse onu almak daha mantıklı, eğer altında yükseliş bekliyorsanız PAXG

Arkadaş Ekim ayı boyunca her Cuma para yatacak şeklinde anlamış ona istinaden yazmıştım.

Son taksit Şubat ayının ilk Cuma günü yatacak ve oraya bağlanan ₺5000 o güne kadar çekilmemeli. Yani 2,5 ay değil 6 aylık bir süreç. Benim kampanya şartlarından anladığım bu.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.